Анатомията на Грей - Тема 11

• 42 441
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
А аз да попитам нещо друго...ако някой си спомня първи епизод от втори сезон,може ли да ми каже какво направи Омали,че да се прегърнат с Алекс?Нали се сбиха.Питам,защото епизода нещо беше развален и ми прескочи тези сцени,където се разбира Rolling Eyes

# 676
Ееее, ама какъв е тоя финал сега....  ooooh!

# 677
  • Sofia
Записвам се Simple Smile Не знам защо досега не съм го направила, гледам сериала от самото начало. Един от любимите ми е. Ще се ориентирам и ще се включа по темите Simple Smile

# 678
  • в сърцето на един мъж...
Аз изобщо не се сещам защо са се били, то беше преди сто години това Embarassed Търсих и в нета - напиши в ютюб, сезон втори, епизод едно, трябва да ти излезе клипче.

# 679
здравейте момичета, извинявайте, че така нахлувам...

може ли да попитам нещо.
майка ви е гледала сериала до там, където Мередин и Дерек започнаха да правят някакви опитни операции, но не бяха успехни. Предполагам, че това е краят на някой от сезоните. Та въпросът ми е, някой знае горе-долу кой сезон, за да знам, кои сезони да й кажа да гледа...

Да не те объркам,но се сещам че това беше в 4-ти сезон в края,а майка ти трябва да почне да гледа от 5-ти.Дано да съм ти помогнала!

# 680
  • София
А аз да попитам нещо друго...ако някой си спомня първи епизод от втори сезон,може ли да ми каже какво направи Омали,че да се прегърнат с Алекс?Нали се сбиха.Питам,защото епизода нещо беше развален и ми прескочи тези сцени,където се разбира Rolling Eyes

О`Mали намери начин да финансират от някаква фондация операцията на Джо от бара, тъй като той нямаше пари да си я плати - ако се сещаш, трябваше да го "умъртвят" и после да го съживят отново. Джордж измисли как да намерят пари и убеди шефа. Алекс го прегърна като разбра какво е направил Peace

# 681
  • София
Тъй като е бил мъртъв ще си получи застраховка живот Crazy Mr. Green

# 682
Мерси за отговорите  Mr. Green Тоя сладур Омали Mr. Green

# 683
Що за глупости??? Какви пак ги измислиха...

# 684
Аз се надявам само да не ни оставят като в края на 5 сезон като не знаехме кой е умрял или нещо такова...Дано да направят някакъв по-хубав завършек - като този на 6 сезон - дето се вика по приказките "и заживели щастливо". Laughing Всичко беше ясно и не те оставят цяло лято да се чудиш кой умрял, кой оживял и какво е станало... Crossing Arms

# 685
здравейте момичета, извинявайте, че така нахлувам...

може ли да попитам нещо.
майка ви е гледала сериала до там, където Мередин и Дерек започнаха да правят някакви опитни операции, но не бяха успехни. Предполагам, че това е краят на някой от сезоните. Та въпросът ми е, някой знае горе-долу кой сезон, за да знам, кои сезони да й кажа да гледа...

Да не те объркам,но се сещам че това беше в 4-ти сезон в края,а майка ти трябва да почне да гледа от 5-ти.Дано да съм ти помогнала!

Васи  Hug Hug Hug Hug

благодаря момичета, виждам познати имена от други теми за сериали...

приятно гледане

# 686
Аз се надявам само да не ни оставят като в края на 5 сезон като не знаехме кой е умрял или нещо такова...Дано да направят някакъв по-хубав завършек - като този на 6 сезон - дето се вика по приказките "и заживели щастливо". Laughing Всичко беше ясно и не те оставят цяло лято да се чудиш кой умрял, кой оживял и какво е станало... Crossing Arms
За мене пък няма по-добър финал сезон,който да ме изгаря всеки ден през тези четири месеца и да се чудя какво ще стане  Mr. Green

# 687
Е, да, добър финал е и е добре и за продуцентите и сценаристите, защото значи, че следващия сезон ще се гледа, за да разберат хората какво е станало, но мен всякакви такива неща, които не са изяснени или само загатнати или нещо такова, ме глождят отвътре направо всеки ден и е много дразнещо. Laughing

# 688
  • София / Пловдив
Дано промото е подвеждащо и да не стане точно така...

Може ли малко в бяло  Hug който е изгледал серията вече?

# 689
  • София
Хубава беше серията, следва бяло: Ейвъри най-накрая показа някакво развитие и изобщо характер. Хареса ми, но малката Грей си гледа все в Марк.  Ами пък яд ме е на Алекс, честно казано. Сега Ричард сигурно ще се направи на много принципен, а ако помните той направо натвърди на Мередит да го направи. Кристина ми хареса много в серията Peace

Общи условия

Активация на акаунт