Анатомията на Грей - Тема 11

• 42 429
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Еееее, толкова спокойни и почти безметежни серии и накрая, хоп  Crazy

# 691
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Докато вие коментирате финала, аз да се изкажа за днешната серия Grinning. Първо за Алекс- начинът, по който издаде Мередит, беше адски гнусен. Направи го само от завист, не заради някаква почтеност или спазване на протокола. Вторият, проявил се отвратително, беше отново Кристина. Това, което каза на Ейприл, беше много грубо и злобно. Освен това мисля, че не е права, и че Оуен ще избере точно Ейприл за главен специализант, все пак тя притежава всички качества, които той търси. Другият вариант му беше Мередит, но и без намесата на Алекс мисля, че нямаше да избере нея. Ейвъри- много достойна постъпка. Теди май е влюбена в Хенри и няма да замине за Германия. Марк и Лекси бяха много сладки в стаята с УВ-екрана Heart Eyes

# 692
  • София / Пловдив
Снощи хванах повторението по бТВ на серията с операцията на Изи, познайте дали си легнах  Crazy

Та си припомних, че й взеха яйцеклетки, а Алекс даде семенна течност, за да ги съхранят оплодени. И се замислих, дали в последния сезон няма да се появи още някое бебе  Laughing Иначе Шонда защо ще вкарва този момент? 

# 693
  • в сърцето на един мъж...
А може Шонда да е забравила даже Confused

# 694
Гледах промото на финала. Според мен празното легло е на Алекс. Няма как да остане да живее при Мередит, след като я накисна така. А Дерек и Мередит през толкова неща минаха и останаха заедно, че не ми се вярва това да ги раздели.

Лекси и Марк бяха страхотни Heart Eyes Напоследък ги бяха забравили, тази сцена ми напълни душата направо.

# 695
  • София
Аз нещо много изостанах със сериите, последно гледах музикалната. Още не съм изгледала тази от 29.04. ще ми кажете ли коя беше тя, та да я дръпна, че сега настана едно чудене до коя съм гледала...

# 696
Season 7, Episode 19 – Aired: 4/28/2011
It's a Long Way Back

# 697
  • София
Мерси Мечо Пух  Hug

# 698
Аз лично изобщо не харесах постъпката на Луси. Първо се ядосва, че Алекс я има за нищо все едно, пък после му взима работата...Не става така... Naughty
А за финала: Алекс не живее ли в караваната вече, а не при Мередит? Ако нещо аз се бъркам вероятно той ще се изнесе. Но пък Дерек каза на Мередит, че не знае как ще гледа дете с човек, който не прави разлика между правилно и грешно, а и Шефа явно ще я уволни, така че ще е интересно да се види какво ще стане. А Кристина някак не мога да си я представя сега като е бременна да го роди това дете....просто Кристина и бебе някак не ми се връзват. Лошо за Оуен обаче, все пак той иска деца, а Кристина не. Дано да се разберат, защото аз лично ги харесвам като двойка. Все още се надявам да съберат отново Марк и Лекси, дано поне ако не последния епизод то другия сезон да ги видим отново заедно.

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 19:17 от TheLight

# 699
  • София
Сега изгледах промото за последния епизод Shocked Ужас!
На мен май все още Кристина ми е любимка, въпреки всичките й глупости напоследък Flutter
Какво ще правим до следващия сезон Sad Кога продължава?

# 700
Moe предположение, но ми се струва, че не Кристина е бременна. Thinking
А Алекс тотално се омаза... много грозно постъпи. Мередит колко пъти го е подкрепяла, че не ми харесва постъпката й.

# 701
И какво сега, ако Дерек се изнесе и остави Мередит какво следва?! Та нали той настоя да осиновят детето... Къде отива бебето в цялага схема, Мереди сама ли ще си го гледа...И ако Шефа я уволни, то тогава най-добре изцяло да прекръстят сериала... Малко недообмислен финал ми се струва...  Crossing Arms

# 702
AraBesqUe, ако стане така, както изглежда на финала и Дерек се откаже от осиновяването, просто няма да им дадат бебето, това е.

# 703
Оо, ама аз мислех, че във финала бебето вече е осиновено, защото Мередит влезе с него в къщата и за това...

# 704
Moe предположение, но ми се струва, че не Кристина е бременна. Thinking
Да, казват го в промото. Peace
Не вярвам бебето да са го осиновили толкова бързо. Нито пък че Дерек ей така ще зареже всичко и ще си тръгне....

Общи условия

Активация на акаунт