Анатомията на Грей - Тема 11

• 42 840
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Враца
Много силна серия
в бяло:
Дерек започна новото проучване за Алцхаймер, в тази серия бяха двама пациенти, едната история беше много емоционална.
Кали се притесни, защото получи кървене, не искаше да излезе, докато не видя, че бебето има пулс. Марк и Аризона бяха с нея през цялото време. марк е много щастлив, че става баща. За съжаление Лекси си тръгна от апартамента му след като разбра за бебето.
Аризона каза на Кали, че това е тяхното бебе.
Мередит ще помага на Дерек с проучването.
Бейли използва туитър, за да споделя с други лекари какво прави по време на операция и с тяхна помощ помогнаха на пациент.
Кристина и Ейвъри са се wкопчили в битка за старши специализант

# 121
Точно изгледах епизода и щях да пиша в бяло, но видях, че са ме изпреварили. Simple Smile Определено беше интересен епизод, но аз лично направо съжелявам Лекси... Confused За втори път и се случва това с Марк... Дано по-нататък да се съберат отново.

# 122
  • София / Пловдив
  bouquet

Златнички сте!

На мен лично не ми пречи да знам в авнас какво се случва, защото чакам да се съберат няколко серии, които да гледам наведнъж.

# 123
  • София
Ммммммного благодаря за "бялото", че ми се изчака чакалото, докато го пуснат епизода, а сега и субтитрите. Ама като знам, какво става по спокойно чакам  Wink

# 124
  • Враца
Между другото да препоръчам (дано не се повтарям)друг сериал, който започна скоро - сценаристката е работила с Шонда Раймс по Анатомията - Off The Map - има 4-ри епизода излезли до момента. На мен лично ми харесва много.

# 125
  • в сърцето на един мъж...
Ох, много бавно се теглят днес сериите Sad Някой да е имал проблеми с арена? Изобщо нямаше сийдъри Confused

# 126
Между другото да препоръчам (дано не се повтарям)друг сериал, който започна скоро - сценаристката е работила с Шонда Раймс по Анатомията - Off The Map - има 4-ри епизода излезли до момента. На мен лично ми харесва много.

newsm10 newsm10 newsm10
Гледайте го. Заслужава си.

# 127
Ох, много бавно се теглят днес сериите Sad Някой да е имал проблеми с арена? Изобщо нямаше сийдъри Confused
При мен въоще не започна да тегли  Sad От замунда нямах проблем  Peace

бяло: То това с Лекси и Марк се очакваше  Sad Много за кратко ги сдобрих и пак раздяла  Confused

# 128
При мен тръгна, но имаше колебания дали да го свали за седмица, месец или година Joy
Надявам се днес следобед като приспя децата да се насладя на филма Peace

# 129

бяло: То това с Лекси и Марк се очакваше  Sad Много за кратко ги сдобрих и пак раздяла  Confused

Добре, де, защо да се очакваше! Миналия път Марк имаше намерение да живеят в многочленно семейство с дъщеря му и нейното бебе! Този път нали Кали и Аризона ще си гледат детето ... или какво newsm78? Ух, искам ги заедно с Лекси пък  Crossing Arms, страхотна химия имат!

# 130

Добре, де, защо да се очакваше! Миналия път Марк имаше намерение да живеят в многочленно семейство с дъщеря му и нейното бебе! Този път нали Кали и Аризона ще си гледат детето ... или какво newsm78? Ух, искам ги заедно с Лекси пък  Crossing Arms, страхотна химия имат!
Ами предполагам че няма лесно да преглътне факта, че е спал с Кали   newsm78. Тя в началото доста ревнуваше от нея. Дано и мине бързо и аз много ги харесвам като двойка  Peace

# 131
Как отваряте арена? Да няма ноя адрес? Аз не мога да я отворя и смъквам от пирата сега. Ще потърся и новия сериал.

# 132
Как отваряте арена? Да няма ноя адрес? Аз не мога да я отворя и смъквам от пирата сега. Ще потърся и новия сериал.

Ами зависи къде си - ако си в БГ, нормално, ако си в чужбина само през прокси.

# 133
В чужбина съм. Незнаех, че е вече през прокси, не бях влизала отдавна. Благодаря за отговора  bouquet

# 134
От около 3 седмици арена не работи, а като си в чужбина излиза надпис, че е забранено свалянето от законите в страната, в която се намираш.
Ако имаш познати и приятели в БГ с достъп до замунда, можеш да ползваш магнет линковете от там - пращат ти линка, който има специфичен вид и се добавя в торента като използваш опция, добави торент от url. След това не се налага да сийдваш.

Общи условия

Активация на акаунт