Седма среща на ДАМИТЕ от Тортената тема - София

• 26 744
  • 826
  •   1
Отговори
# 105
  • у дома

при мен нещата станаха още по-сложни  ooooh! ама ще мина - нищо, че половината ще бегат от мене и ще се молят да не ги докосвам  Joy Joy Joy
К`во стана бе? Видеозона да не показа две???

иска ти се, ама ЦЪ  Mr. Green

# 106
Ихаааа тука такъв купон цари.... Да видим какво ще излезе от шкафовете.... При мен няма много защото съвсем скоро изхвърлях доста неща..... Което ми напомня че пазя едни шипки. Някой искаше да види шипките от една торта дето я правих миналата година и пазя още няколко. Разбира се без листата. Божеее дребния се събуди тичам. По-късно ще намина. Довечера ще отворя и моя шкаф да видя има ли нещо за ползване.

# 107
За мен точилка остана ли?

Някой блат?

Ако утре сутрин скоча до Илчовски за блатове дали ще има мераклии за разфасоване на кашона???

те нали работят до обяд примерно?

# 108
Влизам за да ви съобщя,че няма да дойдем с Пепи  .А така ми се идваше,но този гаден грип провали всичко CryНяма как момичета ,сополиви и кашляви не сме за сбирката.

# 109
  • София
Леле, че махленска тема Joy Joy Joy
Аз имам учайващо желание да присъствувам на сбирката,но  си трайкам да не ми се стоварят неприятностите и да пропусна срещата като миналия път Tired
Лиле, аз съм за  да си делнем блатове Peace
Кооомши може ли да ползвам така ценното ви такси Mr. Green

Пловдивската група се предаде и моето чаве е с грип в нас ooooh! ама бащата се надявам да го занимае утре

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 17:22 от destini

# 110
Копривке аз искам да се включа...... Кажи какви ще взимаш .... и колко бяха в един кашон? за мен 5 или повече за сега не мога да преценя като за 1-2 тортички- може би 10 блата.
Албенке Пепи наистина съжалявам. Оправяйте се ще се видим следващия път.
И забравих някой има ли в повече боички които се разтварят с алкохол - може и гелеви.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 17:31 от nandelche

# 111
  • у дома
ванчеееееееееееееееееееееееее, беше ми обещала малко боичка, жълта, акУ още я даваш, може да ми я донесеш  Mr. Green

ех, майни, майни...

# 112
  • София
Не иска ли някой перлички от Илчовски да си делнем,стига Лили да иска да ни вземе.

# 113
Гледам че алъш-веришът добре върви. Гледам, че и кубинките ми никой неще.... Е, ще ги запазя за старини тогава. Може пък да пронося ниски обувки.
Пловдив - няма да ви казвам че съм ви сърдита! Вие си го знаете. Лекувайте се, другия месец пак ще се видим. Обичам Ви! Цун!

Тъй като няма да ходя до гарата, предлагам превоз от Младост. Има ли желаещи? Звънете ми на телефончето, тъй като компа се превзема от мъжете в къщата. Ще се гледа Мадагаскар. Психически не го издържам това нещо и се изнасям. Ще ви нагледам като свърши филма.
Блю-то -отивам да ти сипя боица, че миналия път се изложих.

# 114
  • в семейството
Галя няма да идва последно. Сутринта ми звънна че и е изкочил ангажимент.

Вал,  това не съм аз  Peace  Ванчето не те е разбрала за коя Галя говориш . Аз мисля да дойда.

Ох, страшно съжалявам за Пепи и Албенка. АМа по-важното е да лежите и да се лекувате! Аз го искарах тоя грип! Не е за подценяване!

# 115
  • Пловдив
Момичета, и на мен ми е криво, че няма да се видим. А си бях освободила деня откъм ангажименти и за късмет- болна Sad(((

# 116
Е хубава работа начииииии,..... пловдивчанки, излагате се Crossing Arms как пък можахте сега да се разболеете точно. Ние тук сме поръчали сняг да не вали, с Ванчето ще се оскубем, перушина не остана по нас, коя по скоро да дойде да ви вземе, вие взехте пък че се разболяхте Laughing Шегувам се, оздравявайте че май верно бил сериозен много тоз грип, като слушам какво ги е натръшкало хората.
Аз пакетирах блатовете вече и съм готова за утре Simple Smile

# 117
Момичета, ако искате напишете тук кой какво иска.
Аз лично искам ванилови блатове и ще взема такъв кашон. Имам пари в себе си и мога да купя кой каквото иска, а там ще си оправим сметките.

Утре сутринта ще и звънна на Галя да видя дали е там, да не ходя напразно и ако не ми възникне технически проблем с колата защото имах такъв тези дни ще отида.

# 118
  • Sofia
Веселбата ще е пълна, очаквам ви да дойдете с все чекмеджетата.  Mr. Green

Лилинце аз искам една ценова листа да ми вземеш, за да се запозная с продуктите им, за да знам другия път какво да поискам.  Laughing
Пудра си имам тя Свещичката донесе на гръб един хартиен чувал, хубаво и я бяха опаковали да не се прокъса.  Mr. Green
Жалко, че състава ще е камерен ама такова е времето сега какво да се прави, лекувайте се!
Ванче, аз мога връзките да взема на кубинките ако ги даваш, не за друго ама да не съм капо и да си тръгвам с празни ръце.  Laughing

# 119
  • София
Момичета, някоя от вас има ли да ми даде 6 кошнички за мъфини в цвят зелено? Трябват ми за едни мъфини-саксийки.

Общи условия

Активация на акаунт