Седма среща на ДАМИТЕ от Тортената тема - София

• 26 734
  • 826
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Tъкмо мислех и аз да дойда, ам на 29-ти ми е работна събота.  Confused
Друг път ще е.

# 46
Имам питанка към тези, които имат остатък от "скапаното, прецакано" ПикКо. Та, питанката ми е, дали ви трябва?  Ако сте се отказали да го мъчите и ви се намира количество, може да ми го донесете на срещата. Ще си го платя разбира се!!!!! И оцветено ще ми свърши работа. Преди да се облещите, ще кажа че ми трябва за отливки. Бебетата чакат. Направих ги половината с бяла глина която НЕ се пече. Станаха идеални, но се свиха адски много. Съвсем дребосъчести се получиха бебчетата. Та, от скапаното  ВИ ПикКо ще си спретна отливки.  Mr. Green

# 47
Az si osvobodih deniat zasega.
Sega imam pitane. Niakoi iska li techen shokolad ot Ilchovski leshnik. Imam poveche. Kupuwan e tochno predi mesec(na 23.12), uj shteshe da mi triabva, no neshto taka i ne opriah do nego. Neznam kolko mu e sroka na godnost, no ne e malak, no kym momenta e idealen. Wchera prawih torta s nego, oblizaha si prystite.
Kupuvala sum go po 4 lw. kiloto.

# 48
Здравейте и аз съм за 29.01 от 11.00 часа. Само ако може инструкция къде е "ПИЦАРИЯТА НА ПЛИСКА" ... че нещо пак ми се губи.... не че е за сефте ама туйто... аз съм си аз... Този път сериозно няма да пропусна. За ноемврийската среща още се ям.

# 49
  • у дома

само да не е като миналия път 
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 50
nandelche Като застанеш с лице към хотела ти се пада в ляво - Ул. Коста Лулчев 13.
Намираш се на паркинга на Плиска с лице към хотела. Завърташ се на ляво и тръгваш към улицата, която е пред теб. Срещу теб ще се появи пицарията Peace
На ме бива в обясненията, но дано поне малко съм ти полезна
карта:

http://maps.google.bg/maps?hl=en&biw=1020&bih=592&q= … p;ved=0CBEQ8gEwAA

# 51

само да не е като миналия път  
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Споко! Ще и звънна в петък, за да я подсетя. Или по-добре да и звънна в неделя и да я питам що не е дошла, а???  hahaha Не, не!!! Не става! Ще умра от скука без Лилянка. Няма да има кой да дъвча и кой да шашкам... В петък ще и звъня. Сега се сещам че и Дарилка не се е мяркала. Отивам да я издирвам по телефона.
Коригирам се: гадина не вдига.
Кристинка я открих. Фотка я насметох и нея. На Валерия съм и сърдита. Неще да дойде у нас и да ми помогне в тоя живот, да ми спретне един Цар Лъв и малкото добиче Кимба ли е, Симба ли е... ама в събота ще ми кацне тя.....  #2gunfire Кой още??? Продължавам да ровя по указателите.

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 21:51 от van444eto

# 52

Nali v sybota?
a?
ot kolko chasa?
ot 11?
sorry za latinicata,  nEkwi novovyvedenia ima v rabotata, niama fonetichna, a az kato prostak ne moga da pisha na bds i zatova shliapam na latinica

# 53
шлИАпай, шлИАпай.... само гле`й да не дошлИАпаш в 11 вечерта, щото тогава вече ще те наШЛИАпам аз тебе.  Ей, тая дума докато я разкодирам.... препотих се.  Shocked
 Joy Joy Joy

# 54
Айде пак съм аз. Две новини. Хубава и не чак толкова хубава. За някои направо лоша.
Потвърждавам резервация за ТАЗИ събота 29 ЯНУАРИ от 11 часа в пицария Мис Каприз на "Коста Лулчев" №13. На името на Ваня Качева
ЛилИЯнкееее, да повторя ли???
Няма да сме в същото малко сепаре. Помолих да ни сложат някъде по-наширочко. Да ни спретнат една голяма сватбена маса. Няма проблем.
Това беше хубавата част. Лошата: В ЗАВЕДЕНИЕТО ВЕЧЕ НЕ СЕ ПУШИ. И не само в него. Никъде в големите заведения и особенно във веригите заведения......   #Cussing out #Cussing out #Cussing out
нЕмам думи. Сърдита съм.  Crossing Arms
Фръц!   afwitch

# 55
В ЗАВЕДЕНИЕТО ВЕЧЕ НЕ СЕ ПУШИ.

Shocked Shocked Shocked Shocked

Че аз какво ще правя на 30тата мин прекарана с тебе, лИбоф????

Ама моля ти се, в "Уго" тука на Биллата в Младост, това до Деница, си има етаж за пушачи...

Значи, малко ще се видим тая събота, освен ако времето не се е затоплило достатъчно, че да мога да пуФтим пред заведението ....

# 56

Ами... аз така или иначе ще си стоя навън. Ти ще ме навестяваш.  Rolling Eyes

Другия път ще сменяме мястото явно.

# 57

Ами... аз така или иначе ще си стоя навън.

НЕ МОЖЕ ЛИ НАПРАВО ДА НИ ИЗНЕСАТ ЕДНА ДО ПЕТ МАСИ НАВЪН???? Ама как не се пуши моля ви???? Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked
БИРА БЕЗ ЦИГАРА ????  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Ванче плащала ли си нещо за резервацията???. Ако да, ще си стоим двете навън..... Пък за следващия път ще си знаем.........

# 58
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Аз с бебето съм доволна, понеже ако в заведението се пушеше, според новия закон нас щяха да ни изгонят, даже се чудех дали да не звъня да питам дали ще ни допуснат.
Иначе миналия път беше добре вентилирано и нямаше да ми пречи и сега, ако пушехте вътре.
Няма ли някакво обособено място за пушачи? Да не се виси на студа да се пуши?

# 59
nandelche - казаха хората че отвън си има едно място за лятото дето ще има маси за пушачи. Защото лятото и НАВЪН няма да се пуши. Чудно просто. Той управителя ме попита дали да ни изнесе маса навън, ама като гледам времето, нещо не мога да си представя да седна на някой леден стол. Ще си стоя прав, пък!
Нищо не съм плащала.  Той като ме чу човека и започна да се смее. Явно добре сме се държали миналия път. И не пречи да отложа резервацията, но дали всички са навити да сменяме мястото??? Доколкото знам почти половината сме пушачки. Казвайте какво правим и го правим.

Общи условия

Активация на акаунт