Седма среща на ДАМИТЕ от Тортената тема - София

• 26 728
  • 826
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
.Ще доведеш бебока нали,да го погушкам малко.
Опааа!!! Тука вече се скарахме.  Тоя бебок АЗ си го ухажвам.   Crossing Arms Въпреки че той през цялото време въртеше глава към Валерия. Аз обаче не съм се отказала, и ще продължавам да го свалям. Ти си намери друг.  Mr. Green
Ако не се променят гласовете или мястото до почивните дни, мисля звъня и да резервирам. Вече и там ме знаят, та, предполагам  няма да са много изненадани като им се представя пак. Мисля че като начало 11 часа е добре, а??? Или по-рано???  newsm78

Аааааа, никакво по-рано. Няма да хващам влака в 6  #Cussing out

# 31
  • София
ААА и аз се нареждам за бебока на Анири-миналият път бях малко грипава та не го гушках,ама сега няма да му се размине.

# 32
.Ще доведеш бебока нали,да го погушкам малко.
Опааа!!! Тука вече се скарахме.  Тоя бебок АЗ си го ухажвам.   Crossing Arms Въпреки че той през цялото време въртеше глава към Валерия. Аз обаче не съм се отказала, и ще продължавам да го свалям. Ти си намери друг.  Mr. Green
Ако не се променят гласовете или мястото до почивните дни, мисля звъня и да резервирам. Вече и там ме знаят, та, предполагам  няма да са много изненадани като им се представя пак. Мисля че като начало 11 часа е добре, а??? Или по-рано???  newsm78
Споко Ванчеее,не яхай метлата веднага аз само малко колкото да прихвана та дано бебе влезе и във нашата къща таз година.

# 33
Ако някой случайно скучае, да брои. Аз съм неБРОЕспособна тия дни.....  smile3537 Може да се нап`на към края на седмицата и да видя бройката, ама засега.... тцъ....
ditsan - споко! Ще си го поделим бебока. Аз си заплювам вратлето.  Peace
Пепинко, уточнете си Пловдивската група и ще беседваме кой да ви посреща.

# 34
  • у дома
може някой и от мен да прихване, знае ли човек Mr. Green Mr. Green

# 35
Tired - ще си вържа синьо манисто, ще си турна една торбичка с амулет от крило от прилеп, нокът от черна мечка, стрит рог от носорог и изпражнение от птеродактил от ще седна в съседното сепаре....  bishop ега, не приФана пу, пу, пу....  Mr. Green

# 36
Tired - ще си вържа синьо манисто, ще си турна една торбичка с амулет от крило от прилеп, нокът от черна мечка, стрит рог от носорог и изпражнение от птеродактил от ще седна в съседното сепаре....  bishop ега, не приФана пу, пу, пу....  Mr. Green

много моля като изровиш всичките тези така ценни нещица да са Х2 Praynig

# 37
  • София
Joy Аз също ще се наредя до теб!

# 38
  • у дома
 Mr. Green Mr. Green  Joy hahaha  Mr. Green  Mr. Green

# 39
  • Пловдив

Ти пък какво се разхили. Хората в изолатор са готови да те пратят, а на теб ти е весело.

# 40
Може,ама на мене баба ми се става а не мама newsm78

# 41
Ще ме уморите от смях  Joy
Не съм суеверна и по принцип не вярвам в такива работи, но аз като бях бременна, един колега, който три години работеха с жена му усилено по въпроса ми вика "Чакай да се отъркам у тебе, белким прихванем" .... Та в момента имат едно прекрасно момиченце, което е само 5 месеца по-малко от Изабела .... Та, Блю, да не стане верно у изолатора да те пратят? Аз пък на пук на другите ще дойда да ти правя компания  Mr. Green

И да докладвам - към днешна дата, 29-ти е резервиран за мен  Twisted Evil

# 42
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Хехе, добро наддаване се е получило за моя младеж. Laughing Аз вече съм с нов план - минавам в 11ч, хвърлям ви го и хуквам по живот, пък вие го подхвърляйте и кадемлосвайте, колкото ви душа иска. Wink

# 43
  • у дома
Ще ме уморите от смях  Joy
Не съм суеверна и по принцип не вярвам в такива работи, но аз като бях бременна, един колега, който три години работеха с жена му усилено по въпроса ми вика "Чакай да се отъркам у тебе, белким прихванем" .... Та в момента имат едно прекрасно момиченце, което е само 5 месеца по-малко от Изабела .... Та, Блю, да не стане верно у изолатора да те пратят? Аз пък на пук на другите ще дойда да ти правя компания  Mr. Green 

Mr. Green  Mr. Green  Hug

за мен най-вероятно пак ще е работен ден и сигурно ще съм за малко  Tired

# 44
Потвърждавам за 29, 11.00 ч., пицарията на Плиска.
Като гледам весело ще бъде Joy
И аз ще се присъединя към изолатора  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт