Седма среща на ДАМИТЕ от Тортената тема - София

• 26 734
  • 826
  •   1
Отговори
# 15
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Точно вчера гледах в старата тема дали не се обсъжда нова среща - явно някакво единомислие ни е било обхванало с van444eto. Laughing

Аз нямам толкова далечни планове, дано не изникне нещо междувременно, ок съм с всички дати засега.
За местоположението също нямам претенции. Peace

Ако не изникне ново наводнение или снежна буря съм за.

Joy Ще организираме молебен за хубаво време в твоя чест. Wink

# 16
  • София
Aз гласувах за 6-ти, но засега и с другите дати съм ок.

# 17
Ако нямате възражения, да се заплюя и аз, пък дано този път успея да ви видя!

# 18
  • Sofia
Аз клоня по-скоро за 30-ти, че на 29-ти мога по-късно да дойда и няма да мога да ви видя като хората за 1 час, ама гледам повечето гласове са за 29-ти.
Другите дати не ги коментирам изобщо, идват ми далече и са ми много натоварени, че подготвям РД на малката.
На Плиска е ок, само като резервираме трябва да помолим да ни съберат дълги маси без прегради между тях, че иначе си стават като 2 отделни компании пък гледам ще се посъберем повечко хора.

# 19
И мен ме устройва на Плиска. Само че, мисля този път да помоля в друг ъгъл да ни бутнат, за да може да си направим сватбена маса като хората. Това сепаренце беше много уютно, но мъничко. Средното беше по-голямо, но ако го затворим него, до вътрешното няма да има достъп и ще блокираме на хората масите там. Я, да видим колко бройки ще се съберем и ще го мислим тогава. Ако някой има идея за друго място, да казва. Аз нямам претенции.
За датата - колкото по-скоро, толкова по добре.  Mr. Green Предпочитам събота, но пак не е задължително.

# 20
Здравейте моми4ета
Може ли да ми препоръ4ате дама, която прави бутикова торти като ваШите красоти, но да е от БУРГАС. Трябва да ми торта за новородено.
Благодаря предварително и да сте все така продуктивни  идатворите прекрасните си слади изкуШения.

# 21
  • София
Чела-недочела в тортената, отскочих тук, че да става ясно навреме и да влиза в графиците ни.
За съм, 29-ти ми е ок, Плиска пицарията - ок. Hug

# 22
geripetrowa обърни се с това питане в ТОРТЕНАТА  ТЕМА!
Тази е за предстояща среща на дами, които правят торти  Laughing
Съжалявам, че аз не мога да ти отговоря, просто в момента не се сещам за Бургас ...

# 23
  • у дома
аз нали знаете - в последния момент ще знам - ша дода ли или нема да дода  Mr. Green не съм гласувала щото ми е все тая  Blush

# 24
аз ,ще дойда стига да не съм сама,не виждам Краси и Пепи.Ще ги притесня днес по телефона Wink

# 25
  • Пловдив
аз ,ще дойда стига да не съм сама,не виждам Краси и Пепи.Ще ги притесня днес по телефона Wink

Алооооо, още на предната страница се записах. Ако е за 29-ти - на линия съм. Малко нагорно ще ми дойде, че след това имам доста торти, но ще гледам да си направя фигурките доста по-рано.

# 26
  • София
Дами,и аз гравитирам за 29-ти,и за мястото нямам никакви претенции GrinningБройте ме в кюпа.

# 27
  • София
аз също гласувах за 29, но и 30-ти няма да ми е проблем.

# 28
Анири,този път и всичко накуп да се събере ще дойда.Давай да се разберем да ходим заедно.че ти го знаеш къде е.На мен тази част на софия ми е пълна Индия.Ще доведеш бебока нали,да го погушкам малко.

# 29
.Ще доведеш бебока нали,да го погушкам малко.
Опааа!!! Тука вече се скарахме.  Тоя бебок АЗ си го ухажвам.   Crossing Arms Въпреки че той през цялото време въртеше глава към Валерия. Аз обаче не съм се отказала, и ще продължавам да го свалям. Ти си намери друг.  Mr. Green
Ако не се променят гласовете или мястото до почивните дни, мисля звъня и да резервирам. Вече и там ме знаят, та, предполагам  няма да са много изненадани като им се представя пак. Мисля че като начало 11 часа е добре, а??? Или по-рано???  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт