Седма среща на ДАМИТЕ от Тортената тема - София

• 25 539
  • 826
  •   1
Отговори
# 705
  • София
А някой да има 1-2 килца в повече Пикко?

# 706
  • в семейството
И тук да питам: Иска ли някой да делим червена гелова боя?

Коригирам се:
Stefina, като гледам ако се появи още някой можем да делим! Аз бих взела 1 кг.!

# 707
Фотя, тази червена гелова боя оцветява ли добре? Аз си купих някаква гелова на уилтън и имам прекрасно тъмно розово и то на пикко, но не и червено!

# 708
  • варненка от София
Червеното шугърфлеър е много добро, аз з него действам.  Peace

# 709
Абе мацки, тя срещата тази седмица   ooooh!

Добре, че погледнах датата...много съм зле...ще дойда де, но все пак си мислех, че е другата седмица!

Фоте, кви пари е тази гелова боя? Искам щом е хубава. Най-много да ме изгонят на полянката пред блока вече с моите покупки, но ....ще си правя торти и ще си пея и няма да ми трябва хладилник дори  Crazy

# 710
  • в семейството
Копривке, мисля, че червената е 25лв. , но ние се събрахме 5маймунки, така, че финансовото вложението няма да е много.

Най-много да ме изгонят на полянката пред блока вече с моите покупки, но ....ще си правя торти и ще си пея и няма да ми трябва хладилник дори  Crazy
Значи, ако видим много народ на едно място - ще знаем, че си ти с тортите  Laughing

# 711
Фотя, тази червена гелова боя оцветява ли добре? Аз си купих някаква гелова на уилтън и имам прекрасно тъмно розово и то на пикко, но не и червено!
Ако взимате червено от Кадемлия, вземете си Red Red на Бейкъри. В никакъв случай не се лъжете, колкото и да ви успиват на Коледно червено или друг вид червено. Ред Ред оцветява уникално и ПикКо и Ирида.
Червеното шугърфлеър е много добро, аз з него действам.  Peace
И аз го харесвам.
И двете са добри. Имам и двата вида и ползвам и двата. Не мога да преценя кое е по-добро. Може би Бейкърито ми допада повечко, ама не съм напълно убедена, де!  Mr. Green

# 712
Така, аз вчера бях на пазар и купих 5 кг айсинг, но май ще трябва да скокна за още. Значи айсинг през цялото време си е имало но не от българския, а просто са почнали да разфасоват испанския на по килограм.
За айсинга
Свещичка, Татит , Дими, Руми Ангелова,Лили и  juliaM казвайте ако някого пропускам, че тези дни съм супер завеяна.

# 713
  • София
Така, аз вчера бях на пазар и купих 5 кг айсинг, но май ще трябва да скокна за още. Значи айсинг през цялото време си е имало но не от българския, а просто са почнали да разфасоват испанския на по килограм.
За айсинга
Свещичка, Татит , Дими, Руми Ангелова,Лили и  juliaM казвайте ако някого пропускам, че тези дни съм супер завеяна.

Благодаря ти! Hug
Ако няма много дълъг срок на годност това нещо и ако от 1кг излиза много айсинг /предвид украса на меденки, например/ мога да си разделя моя кг с Копривка, за да не ходиш допълнително, но определено не бих отказала целия, само за удобство го предлагам.

# 714
  • София
И аз благодаря на Иглика!  Hug

# 715
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Мноооого ти благодаря!  Hug

# 716
Има за всички по килограм, днес ходих пак така че няма проблеми. Тоя път аз ще съм тая дето раздава белия прах  Laughing

# 717
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ахаха, Игличе, внимавай полицията да не те усети само  hahaha

# 718
Има за всички по килограм, днес ходих пак така че няма проблеми. Тоя път аз ще съм тая дето раздава белия прах  Laughing

Мерси, Игличе, че прашинка нямам вече от туй вещество!

# 719
Може ли и моя милост да се включи в срещата, малко в последния момент? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт