Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXV

• 49 199
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Изтеглих The King`s Speech, нямам търпение да му отдам нужното внимание през уикенда  Crazy

но още няма бг суб  Confused
Черния лебед го гледах преди 2 седмици с бг суб  Simple Smile

# 76
  • Belgium
Аз съм ок и без субтитри.  Simple Smile

Даже някои субтитри са доста зле направени и директно ги изключвам.

# 77
Че много субтитри са кофти съм съгласна, ама без тях не мога, уви  Sad

# 78
Момичета, моля да ми препоръчате някой филм, подобен на "Седем години в Тибет"  Praynig
Че нещо такова ми се е пригледало...  Wink

Предверително благодаря!!!  Hug Hug Hug

# 79
Какво ще кажете за наградите "Златен глобус"? Аз съм разочарована, не съм гледала само "Речта на краля", дано поне той да си заслужава наградата. Има го вече в Замунда, но без субтитри.
съжалявам само , че Джон Хам не получи отново Златен Глобус за Mad Men , трета година е номиниран и пак не взе ...абсолютно несправедливо ...

# 80
  • София
Момичета, моля да ми препоръчате някой филм, подобен на "Седем години в Тибет"  Praynig
Че нещо такова ми се е пригледало...  Wink

Предверително благодаря!!!  Hug Hug Hug

Мисля, че в този стил е "Децата на Хуан Ши" с Джонатан Рийс Майерс
Прекрасен филм с много положително послание.
И с Том Круз... но името ми избяга... беше нещо от сорта на "Последния самурай". Извинявам се, но е късно и не ми се търсят линкове.

# 81
Благодаря, Vanya_I   bouquet

# 82
  • In The Middle Of Nowhere
Животът на другите гледах, много е хубав! Препоръчвам го горещо!

mijjjka, и този е мисля на подобна тематика, ако не си го гледала Последният император (1987)

# 83
Гледах дебютния филм на сина на Дейвид Бауи, обявен за най-добър британски филм на 2009-та в Единбург...Изглежда съм изпуснала, ако сме го коментирали тук, но филмът ми хареса и го препоръчвам с една забележка - според мен ще се хареса само на хора, които се интересуват от научна фантастика  newsm78...Намира се навсякъде:

"Луна" / Moon / http://www.imdb.com/title/tt1182345/

# 84
О незнаех, че Moon е дебютът на синът на Бауи, но не можах да го изтърпя докрай - имах чувството, че съм единственото живо същество на планетата, толкова самотна се чувствах, което пък може би означава, че филмът все пак ми е въздействал....да, опреелено е само за хардкор фенове на фантастика.
Снощи - "Man from nowhere" - корейски екшън, от който после дълго ти горчи в устата. Хареса ми, добър представител на жанра, а и ми беше интерсно най-накрая да я видя корееец да пуши  Grinning /обичам да гледам корейски сериали, а в тях най-лошото, което можете да видите е "младите" да си допират устините/. Препоръчвам филма, особено за петък/неделя вечер - имайте едно наум, че темата не е много приятна и има моменти, които на някой може да им се сторят "тежки".

# 85
Устоите на ББС много ми харесаха (гледах от 1 до 5 само, чакам с нетърпение останалите части).
Специални благодарности на Гея!   bouquet

# 86
Здавейте!

Вчера ми се догледа комедия и пробвах - Easy A http://www.imdb.com/title/tt1282140/ - абсолютна боза, даже не го догледах и за запълване на времето не става. Не знам как може да има 7,4 коефициент в imdb?!  ooooh!
После пуснах The Town http://www.imdb.com/title/tt0840361/ който не мисля, че ми хареса. Бен Афлек игра добре, но катоцяло филма не ме грабна.
Гледах БСП - екшъните на Брус Уилис напоследък са доста скучни и далеч от екшъни...
Гледах 127 часа - много ми хареса! Асоциирах ситуацияа на героя, приклещен в една скала, с това как хората имат такива "приклещени" ситуации в обикновения живот и колко трудно е да вземеш решение, при което ще изгубиш част от себе си и въпреки това не си сигурен в крайния резултат, но го правиш с идеята да живееш пълноценно. Силният дух на героя му помогна да продължи живота си без една ръка и това да не му пречи да постигне целите си. По препоръка на любимия изчетох доста неща за реалния човек на историята и страшно ме впечатли.

Свалила съм: The Greatest http://www.imdb.com/title/tt1226232/ - някой да го е гледал и да даде мнение?
Както и Soul Kitchen http://www.imdb.com/title/tt1244668/ ?

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 10:42 от Stra4iatela

# 87
Здравейте!

Аз се включвам с един колумбийски сериал, който на мен лично много ми харесва - "Куклите на мафията" се казва. /Mafia dolls или las munecas de la mafia/

Разказва се за пет млади момичета /приятелки/, които по един или друг начин са свързани с местните наркобосове. Може да се каже, че сериалът е съвременен тип сапунка - има любов, драми, убийства, наркотици....

# 88
  • София
Здравейте!

Аз се включвам с един колумбийски сериал, който на мен лично много ми харесва - "Куклите на мафията" се казва. /Mafia dolls или las munecas de la mafia/

Има специален подфорум за латино-сапунки, романтични сериали и т.н.

# 89
Първо да се извиня,за нахлуването в темата  Blush Имам проблем с замунда,от снощи не ми се отваря сървъра.Имате ли представа,защо се получава  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт