Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXV

• 49 181
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Съжалявам, но нещо не мога да се оправя с линка към Imdb.

Следващо предложение The Town,
http://www.imdb.com/video/imdb/vi897975833/, впечатлена съм от играта на Бен Афлек.

В момента дърпам Biutiful 2010 с Хавиер Бардем (харесвам то тоз' мъж),  много съм любопитна на видя нов филм на Alejandro Inarrito!

# 31
...ако някой го е гледал и може да обясни , моля .
То е като да накараш някй да ти обясни защо му се подкосяват краката, като види едикойси, или защо мириса на море му навява едикаквиси спомени...
 Не ти е харесал (не си го разбрал/а) и толкоз.

Съгласна съм с Тина и между другото препоръчвам филма, тъй като съм от тези на които е харесал  Peace Можеш да пробваш да се "запознаеш" с режисьора, да се поразровиш, но аз лично не го правя за неща, които не ми допадат, дори и прехвалени, просто игнорирам, все пак повечето тук гледаме за удоволствие  Sunglasses

П.П.  Фреш , благодаря, че напомни за този бутон и дано вече не виждаме в темата мнения, състоящи се от думата  "Запис"  Peace

# 32
Цитат
В момента дърпам Biutiful 2010 с Хавиер Бардем (харесвам то тоз' мъж),  много съм любопитна на видя нов филм на Alejandro Inarrito!
От къде го теглиш?

# 33
Да ви препоръчам "Щастливи времена", 2000г., Китай, снощи го даваха по БТВ комеди.

# 34
Цитат
От къде го теглиш?

Изтеглих го от Isohunt, но като погледнах сега качеството е ужасно! Ще потърся пак и ще пиша.

# 35
  • Belgium
Искам да благодаря на Juiciness за препоръката на An Education ( http://www.imdb.com/title/tt1174732/) - много ми хареса. Имах нужда да погледам и послушам подобен филм, с френска музика, малко Париж, малко аукциони за картини и други предмети на изкуството. Хареса ми и играта на актьорите ( неизвестни, освен Ема Томпсън със странична роля). Добър прочит на тривиалната връзка ученичка-зрял мъж. Препоръчвам  Laughing

Гледх и новия филм с Робърт Дениро Stone и честно казано нищо не разбрах, а смея да твърдя, че това рядко ми се случва. Ако някой може да ми обясни защо изобщо е сниман този филм, бих се зарадвала.

# 36
  • Ямбол
"Autumn in New York" / "Есен в Ню Йорк" (2000) - с Ричард Гиър и Уинона Райдър. Хубава, романтична история с тъжен край...

прекрасен филм, мерси   bouquet

# 37
  • София
"Autumn in New York" / "Есен в Ню Йорк" (2000) - с Ричард Гиър и Уинона Райдър. Хубава, романтична история с тъжен край...

прекрасен филм, мерси   bouquet

Прекрасен е.
Подобен на него е "Sweet November". Мисля, че така се казваше с Чарлийз Терон, ако си спомням правилно.

# 38
  • в Tara
тази вечер гледах
скъса ми се сърцето с този филм,
много силен.

# 39
  • в сърцето на един мъж...
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=5156&hit=1
Това гледах снощи,много добре ми дойде.Особено когато Дърмът Мълроуни се съблече Crazy Wink

И той е?

П.С. Кики, то и преди го имаше, ама не се ползва изобщо Grinning

# 40
Geia , The Wedding Date (2005) Peace

# 41
  • в сърцето на един мъж...
Мерси, Бейби Hug

# 42
The Town- хубав филм. Но е като всички от този род. Имаме младежите, които са "поставени" да изживеят живота си така. Имаме престъпник, който иска да сложи край на този си начин на живот. Имаме невъзможната връзка. Имаме обири. Имаме ФБР. Имаме изстрадан, възможно най-оптимален, хепи енд...

Greenberg- не ми хареса. Твърде досадно-муден ми бе. Твърде нищо не казващ.

# 43
gledaite Изнудвачът .. mnogo interesen film . shte vi haresa

# 44
the juror, Takers

Общи условия

Активация на акаунт