Варненци, в кой ресторант ходите най-често и защо? - 3

• 80 948
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Искам да помоля като споделяте впечатления от заведения оттук нататък да пишете имат ли зали за непушачи и съответно дали е разрешен достъпът за деца до 18 г. , произлизащо от горното Благодаря.

Аз пък искам да пишат имат ли за пушачи Mr. Green,че залудо ходихме до Червеното канапе.

# 76
кажете нещо за р-т Рапонги - цени на ястията, на напитките, дрескода какъв е. благодаря Peace
Цени високи , ястия студени и бавно сериврани ,ужасно обслужване / чаках 50 мин за едни пържени картофи и варен ориз /................ мисля че дрес кода вече не те интересува  Laughing

# 77
  • Варна
всъщност питам, защото спечелихме вечеря там след като бяхме на кино на 14.02 Grinning и смятаме другата седмица да идем, та за това се информирам..

# 78
  • Варна
Не е чак толкова зле Рапонги. Има и по-лоши места Simple Smile
Цените са нормални, обслужването наистина малко куца, в момента готви Пламен Стамов /когато не е в Ред Канапе/, дрес-код няма.

# 79
Искам да помоля като споделяте впечатления от заведения оттук нататък да пишете имат ли зали за непушачи и съответно дали е разрешен достъпът за деца до 18 г. , произлизащо от горното Благодаря.

И аз имам същата молба, че нещо не съм сменяла заведенията отдавна.

Скоро имам  значим ,хубав повод за празнуване, търся си подходящо заведение  но да е място, където ще може да дойде и детето ми/5г./ Гостите ми ще са около  10 човека.Ще съм благодарна на предложения.

# 80
класико Peace на червеният площад има обособен отделен кът със стъкло за деца и жена която ги занимава

# 81
  • гр.Варна
И  в " Галеро " / над подлеза Шипка до магазина за детски играчки Той таун/ има много хубав детски кът. ЧУдесно е за семеен празник!  Целият етаж там е за непушачи.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 08:40 от Milena

# 82
всъщност питам, защото спечелихме вечеря там след като бяхме на кино на 14.02 Grinning и смятаме другата седмица да идем, та за това се информирам..

Щом сте спечелили вечерята, цените не би трябвало да ви притесняват. Личното ми мнение е, че Рапонги не е лош ресторант. Дрес код няма.
Светкавица, в БМ градината забраниха пушенето изцяло, така че можете да се възползвате.Чух за ресторант Панамера на Почивка, където имало детки кът и би следвало да има зала за непушачи.
Мисля, че тук не съм споделяла, че много харесвам италианският ресторант в Двете кули. Няма зала за непушачи, но пък менюто и обслужването са добри. Имах една забележка за комплимента, който ми поднесоха, а после ми го включиха в сметката, но се надявам следващият път да не се объркват така. Пицарията до него е отвратително място.

# 83
Всички идеи са много хубави!
Особено се радвам за БМ градината, че са забранили пушенето, там менюто много ми харесва и мястото е приятно.

# 84
VARNA TOWERS Ресторанта?
Някой ходил ли е?Има ли вход,как вървят цените?Моля споделете впечателения...

# 85
Записвам се, че съм изтървала темата. Напоследък ям кумпири и сандвичи  Simple Smile  Бившия Долче вита в Делфинариума е вече Манджамо - с удоволствие ще прочета коментари от посетилите го!

# 86
VARNA TOWERS Ресторанта?
Цените вървят доста нагоре/ако питаш за въртящия/,менюто е повече от семпло,горе долу ставаше за ядене,за тези цени обаче да ме извиняват,не беше нищо хай.

Записвам се, че съм изтървала темата. Напоследък ям кумпири и сандвичи  Simple Smile  Бившия Долче вита в Делфинариума е вече Манджамо - с удоволствие ще прочета коментари от посетилите го!
Като Долче вита не заслужи повторно посещение,тай като на първо четене не ме впечатлиха.Сегашното му име е ужасно хрумване ooooh!.

# 87
  • Варна
VARNA TOWERS Ресторанта?
Е, колко пъти?!??!?!? Вече е коментиран въпросният ресторант. Темата не е толкова голяма - не е никак трудно да се прочете.

# 88
Аз да питам за суши бара на центъра? Гледам още функционира май, отзиви и цени, ако има някой впечатления. Благодаря.  Hug

# 89
БМ-Градината ми е любимо място и мислех там да организирам вечеря за 8-ми март, но щом не се пуши Rolling Eyes
Слушам тези дни реклами на Манджиамо и мислех и за него, но елексир май ме отказа.Други ако са го посетили моля да споделят Praynig
Ред канапе го хвалите, но става ли за подобен повод?

Общи условия

Активация на акаунт