Варненци, в кой ресторант ходите най-често и защо? - 3

• 80 939
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Посетих ги и двата нови ресторанта, да изкажа скромно мнение Embarassed
1. Ди Вайн - прекрасна обстановка, хубава кухня, НО обслужващият персонал въпреки очевидната си претенция имаше "лек" хигиенен проблем, който развали иначе много доброто ми впечатление от ресторанта....Цените са средни, не те събарят, определено ще повторя, дано имам повече късмет с обслужването.
2. Ред канапе в Галерията (така се казва ресторанта), готвач е Пламен Стамов. Мнооого ми хареса, спечелиха ме и с кухня (впрочем няма нищо изключително ново и невиждано), обслужването беше страхотно, а и в самия ресторант има много приятна атмосфера. Това лачено червено канапе, което до стените всъщност не ми допада, но и не ме подразни. Мисля, че ще ходя повече там, отколкото в Ди Вайн. Цените са даже ниски, има доста от италианската кухня и е по-евтино от Пастария например.
Дано има повече такива ресторанти във Варна  Peace

Мисля, че много точно си го казала. Тази вечер ще съм в Ред Канапе и на мен много ми хареса. За диванито ми е същото мнение и дори споделих с приятели, че всичко останало толкова ми харесва, че в даден момент и диваните ми се сториха симпатични:)Simple SmileSimple Smile

Редактирах се:
Обслужването в Red Canape беше безупречно. Храната също. Итал. кухня, не много богато меню ( не е и нужно) Може би все още няма никаква реклама, в заведението бяхме само ние, което е леко неприятно Sad
Цените са добри, към ниски за такъв ресторант.

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 10:18 от Malenna

# 61
....Може ли някой да ми обясни къде точно се намират п.......те, които правят торти. Нещо около Червения площад ми се върти, че се намират или греша.
Дали някъде във Варна се правят cupcakes
Mерси!
Самоцитирам се от темата "На пазар във Варна", понеже тъмко онзи ден имаше същото въпросче за тази сладкарничка  Grinning: "Сладкарничката на Червения площад, "Александра" се казва мисля, както е големия магазин за платове, насреща в уличката е, една съвсем малка, до градинката с пързалки и катерушки."
Тези къпкейкс така наречени, каква е разликата от мъфин с крем/фондан/фигурки отгоре ?
Нещо толкова специално ли е, че някоя нормална сладкарница да не може да се справи, макар че сега като гледам стойката поне е специфична ...

# 62
Здравейте,
търся отзиви за рибните ресторанти във Варна. Поразрових се из старите теми, но все пак от тогава е минала доста време...

# 63
  • ВАРНА
Ahim_sa , мерси!

# 64
Тази вечер ще вечеряме в Ред Канапе, въпреки че не открих телефон за резервация.
Дано успея да я направя на място.

# 65
Тази вечер ще вечеряме в Ред Канапе, въпреки че не открих телефон за резервация.
Дано успея да я направя на място.

http://redcanape.com/

# 66
Отново се включвам с питане: някой скоро посещавал ли е кораб-ресторант "Сириус"?

# 67
Аз пък да питам нещо интересно покрай Свети Валентин да ви се е мяркало, не че имам очаквания, но да не пропусна, ако има.  Wink

# 68
В бистрото на хотел "Модус" миналата година наши приятели са изкарали чудесен 14-ти февруари, ето тяхната оферта за тази година: http://hotelmodus.com/bg

# 69
В бистрото на хотел "Модус" миналата година наши приятели са изкарали чудесен 14-ти февруари, ето тяхната оферта за тази година: http://hotelmodus.com/bg
Каква ли е шоколадовата изненада?  Mr. Green

# 70
Да споделя и за моя обяд в пицария Его - двете кули.......
Към салатата поискахме оцет балсамико, който на края на сметката беше таксуван #2gunfire #2gunfire Абе тия хора полудяха.......... За първи път ми се случва такова нещо #Cussing out

# 71
Да споделя и за моя обяд в пицария Его - двете кули.......
Към салатата поискахме оцет балсамико, който на края на сметката беше таксуван #2gunfire #2gunfire Абе тия хора полудяха.......... За първи път ми се случва такова нещо #Cussing out
Стига бе  ooooh!

# 72
Да не ви изпусна на 5-та стр:)

# 73
  • Варна
Искам да помоля като споделяте впечатления от заведения оттук нататък да пишете имат ли зали за непушачи и съответно дали е разрешен достъпът за деца до 18 г. , произлизащо от горното Благодаря.

# 74
  • Варна
кажете нещо за р-т Рапонги - цени на ястията, на напитките, дрескода какъв е. благодаря Peace

Общи условия

Активация на акаунт