Забранена любов - тема 5

• 35 269
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
# 721
 Гласувам за Маги, много е естествена и я харесвам.Сашко е следващия, който ми харесва като роля и игра.Ирина страшно ме дразни и превъртам нейните тиради.Зоя е сладурка тъкмо като за Стойо  hahaha

# 722
  • София
Мерси за анкетата, гласувах за Сашко, но защо не е включена Зоя? Тя ме кефи най-много, а и мисля, че ще има развитие между нея и Стойо  newsm78

Момичета, четох това

Цитат
Лилана в “Забранена любов“

Освен  с хитове ЛиЛана може да се похвали и с нова роля.

Преди повече от година, ЛиЛана е приела примамливото предложение  да се включи в хитовия сериал „Забранена любов“.

Ролята, в  която ще видим певицата  е епизодична. Тя ще се развихри като приятелка  на Стойо Маймуната, а зрителите на сериала определено ще останат доволни от нейната изява.

Информацията е от 18 август. Това показаха ли го вече? Ако не са го показали, тогава къде отива Зойчето?

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 12:43 от -=Деси=-

# 723
Деси участва вече Лилана...Беше гадже на Стойо, никой не му вярваше докато не го обявиха публично  Wink Тогава се и скараха де, защото той взе микрофона и каза че ще си имат бебе....което естествено беше измислица от негова страна за да отблъсне обожателите й  Grinning

# 724
  • София
Деси участва вече Лилана...Беше гадже на Стойо, никой не му вярваше докато не го обявиха публично  Wink Тогава се и скараха де, защото той взе микрофона и каза че ще си имат бебе....което естествено беше измислица от негова страна за да отблъсне обожателите й  Grinning

Мерси  Hug, явно съм го проспала

# 725
 newsm68 newsm68 newsm68 Вижтеее, нов сериал с Иван Юруков: http://www.facebook.com/#!/StolichaniVPovechenewsm03
bTV са замислили да заложат основно на производството на наши сериали. Откога чакам, откога! Най- после! И това, че телевизията е БТВ, а не НОВА, ме радва най-вече. Защото знаете какво прави НОВА с успешните си сериали.

# 726
  • София
newsm68 newsm68 newsm68 Вижтеее, нов сериал с Иван Юруков: http://www.facebook.com/#!/StolichaniVPovechenewsm03
bTV са замислили да заложат основно на производството на наши сериали. Откога чакам, откога! Най- после! И това, че телевизията е БТВ, а не НОВА, ме радва най-вече. Защото знаете какво прави НОВА с успешните си сериали.

Имаше интервюта с някои от актьорите по новините на БТВ преди няколко дена

# 727
... Защото знаете какво прави НОВА с успешните си сериали.
какво???

# 728
Мерси за анкетата, гласувах за Сашко, но защо не е включена Зоя? Тя ме кефи най-много, а и мисля, че ще има развитие между нея и Стойо  newsm78

Не я добавих, защото сметнах, че не е перманентен персонаж, поне засега. Rolling Eyes

# 729

Общи условия

Активация на акаунт