Отговори
ХУБАВА СЕДМИЦА И УСПЕШЕН ДЕН   newsm10 newsm51
честит празник на всички именници
Андон, Антон, Антония, Донка, Дончо, Тони, Тончо

# 1
Гил, браво за това, че се престраши  Hug

# 2
Гил, браво за това, че се престраши  Hug
Амиии....то си е страшничко,кат не си го праил сумати време  newsm78 Laughing Laughing
БлЪгДъРЯ все пак   bouquet

# 3
# 4
Добро утроооооооооооооооооооооо в пондрелник сутрииииин  Crazy  Mr. Green  Hug  Flutter  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 5
Дейз, убийствен аватар  newsm08

# 6
Добро утроооооооооооооооооооооо в пондрелник сутрииииин  Crazy  Mr. Green  Hug  Flutter  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Добро да е Деска

# 7
# 8
Добро утро  Hug Hug Hug
Честит Имен Ден на Тонитата  Heart Eyes Hug
Аз мислех тъкмо да пусна тема Outta Joint - " Цъфна моето кокиче"  Laughing Laughing Laughing, имам и мат`риал ...ето вчера си снимах кокичетата в двора :

Всяка пролет като видя кокиченцата и ми става едно хубаво... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,
усеща се, че пролетта наближава!!!  Party

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 09:34 от Меги4а

# 9
  • Бургас
Добро утроооооооо Mr. Green ooooh! ooooh! ooooh!
Прекаляването с червено вино не води до много хубави неща... Mr. Green ooooh!
Вие как сте моля?  Heart Eyes Hug
Дескааааааааааааааа  Flutter  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 10
Аз имам мускулна треска!!!  Crazy Laughing Flutter

# 11
  • София
Добро утро и успешна нова седмица на всички!

Гил, Бубс, Дейзи, Мон,  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Меги, моите кокичета на двора вчера също бяха напъпили, ама съм изключила да ги снимам  Heart Eyes

Да ми стиснете по един палец ша ва замолЪ, защото днес ми идва нов шеф, а и кашата, дето разбрах, че съм я забъркала в петък, днес ще я гледат и ще решават какво да ме правят. Притеснено ми е един вид...

# 12
 Hug Hug Hug Цвети   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 13
  • Бургас
Ще стиснем, Ним, споко Hug Heart Eyes И късмет Hug

Верно, че е понеделник, аз съм толкова "добре" днес...  Mr. Green, че забравих, хубава нова седмица и от мен Hug

# 14
  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  и от мен така ...
И дано новия шеф да е млад и убав  Mr. Green  Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мегиич, страхотно настроение носи тази снимка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Моооооооооооооооооон  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes аз вчера ем от следобяда се започнах, ама много емоции и неможа да ме замае даже  Flutter  Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гил, страхотна темичка  Crazy с други уелкъм бек  Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дейз, убийствен аватар  newsm08

Миси Бубс  Flutter мъж ми го избра  Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт