Отговори
# 150
  • Варна
Бърди точно поради тези причини съветват да даваме купешки пюрета, понеже уж ги контролират. Аз смятам най-първите дни да направя аз понеже не ми се дават пари и да хвърлям после, че първите пъти са по 2-3 лъжички, а после вече мятам готовите, даже съм ги огледала вече като цени и съм си избрала. Освен това и като разнообразие не мога да докарам като купешките. Иначе за най-първите имам тиква от нашето село, която знам, че е ок, сега търся картофи и моркови.
Цвети не знам как не си разбрала за Деавита  Laughing като ние за това се бъзикаме , всеки втори пост е за Деавит и няколко пъти е обсъждано че в него има витам А. Половината педиатри го предписват, другите казват да се търси Вигантол. В крайна сметка всяка майка си решава сама. Ние сме израснали с Деавит и сме живи и здрава. А много бебета са без витамин Д и също нищо им няма.
Нинка защо мъжа ти е в болница  Hug

# 151
Lady V , и той хвана вирус от малката, докато бяхме в болницата. Възпали му се едното ухо и сега не чува с него. Изписаха му антибиотик и капки, но не се подобри и от вчера е в болницата, уж до петък ама да видим какво ще стане накрая.Сега пак се гледаме двете, добре че ми е кротко детето, пу-пу
п.п. Lady V, на една дата са ни родени децата, а пък нашата лентичка 1 ден назад Thinking

# 152
legeo вие защо ще правите снимка съм пропуснала?

Бърди аз по същите причини мразя компа и затова понякога си давам дълги почивки.

Мирче и вас ви цункаме и да няма повече такива ревове  Hug

# 153
  • Варна
Нинка нямам идея за лентичката, мързи ме да смятам  Mr. Green
Ние след малко отиваме на консултация.

# 154
Аз имам такъв куукър на Чико. Идяета е същата, но си мисля, че на Авент  е по-лесен Simple Smile
Аз пък ще готвя и ще купувам био каквото има, защото тук няма никакъв избор от пюрета.

# 155
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз с Йована купувах био плодове и зеленчуци в началото, така ще процедирам и с Мила. По- скъпи са, но не много, пък и колко изяжда едно бебе. А и тук със сигурност са био  Peace, контрола е много стриктен.

# 156
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ние се прибрахме от разходка...,ама това мое ''мРънче'' /мърче/ голям рев му отпра... ooooh! Мислех,че навън ще спаасим ситуацията,но уви само за 1ч. Сега се нахрани доволно и заспа  Hug

А аз се опитвам да направя една картофена салата от преди обяд и на 10 мин и прибавям по нещо,че малкият ми разказа играта  hahaha  Crazy Научил се е, докато заспива да ме държи за ръка и няма мърдане... Flutter Добре,че мечето от време на време ме спасява от ситуация  Joy
Ей на за какво говоря: http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/mishana13.543200.22124696

Бубка Мила казва и ееееббее  Laughing
А моят хубавец като му сменям памперса се усмихва и казва -'' Акхааа''  smile3532 Голям смях пада...

А за пюретата..ще се снабдяваме от био-зеленчуците на свеки.  Mr. Green Жената с голям мерак се занимава. Работи с малки количества, но вкуса е страхотеннн! Peace

# 157
   Аз мисля в началото да готвя, но след това да купувам пюрета, че не съм от най-добрите готвачки, когато трябва да е нещо вече по-завъртяно. Дано ги харесва купените. Тук има доста пюрета, но са само някакви странни за нас, но да свиква, че в градината тукашни манджи ще яде. Сега даже се чудя, че ще си бъда в БГ в този период дали да не си взема от тук пюрета да влача, луд умора няма  Laughing Рекламираха по ТВ, че ще дават предаване за бебешките пюрета, как се произвеждат, но не го гледах, някой гледал ли го е  newsm78
  Иначе в Плевен живея до пазара и имаме познати, който продават там, та ще ги разпитам на кой стоката е домашно производство. Пък и село имам, но няма да е сезон на нещата тогава.
  Nina-vn бързо оздравяване   bouquet

# 158
  • София
И ние сме на консултация от 16 Simple Smile после ще давам размери и ще ни бият ваксинка за хепатит!

Аз вече казах,че ще се доверя в началтото на готови пюрета тъй като нямам от къде да взимама домашни плодове и зеленчуци!
НА пазара на почти всичко пише: внос франция,дани ит.н.
Ще взимам включителни и БГ пюрета няма да се вталясвам ама хич да храня само с ХИП ,Гербер нестле и така Simple Smile ще ядат и Ганчев яко  Grinning не мисля,че не са добри и много мами купуват точно те!Завода и технологията изцяло се купи от Австрийци и качествоот знам,че е много по различно с това от преди 1 г.

Цветеличкова,аз го гледах направи изследвания точно на няколко марки: Хип,Гербер и Ганчев и установиха,че няма никаква разлика нито в едните нито в другите освен в цената  #2gunfire дадоха и завода на Ганчев и мога да кажа ,че всичко беше съвършено! Peace Hug
Аз съм си направила вече избора Wink

Ставаааааам да се приготвяме за бодене,мерски и теглилки Simple Smile

Мирче,мерси за инфото за водата ма не я спряха но аз се запасих де Mr. Green

# 159
tsvelichkova ,благодаря Hug
това даваха наскоро за пюретата http://play.novatv.bg/play/238713/?autostart=true незнам дали за него питаш

# 160
Nina-vn, да се оправя бързо вашия тати и да се прибира при вас! Hug

За излизането навън - и аз го извеждам малкия, ако е заспал, не го чакам да се събуди. Peace

Момичета, да ви питам - в колко часа се будят сутрин бебоците? Моят взе да се куква в 6.30-7, хич не ми харесва, ама никой не ме пита. Laughing Tired После естествено заспива след 40-50 минутки, някъде, но пък каката се буди и вече трябва да се става. Това ми е най-най-омразното от всичко, трудното ставане сутрин. Tired

Пюрета ще купувам, ще купувам и био-зеленчуци, както дойде. Съвсем в началото на домашни пюрета ще го караме, че то колко яде, 1-2 лъжички.

# 161
  • София
Този кукър изглежда страхотно, ще поогледам дали няма да изскочи от някъде някой на старо. Иначе свеки гледа плодове, но зеленчуци не.
По повод био-то, знаете ли в БГ тези, които се продават дали наистина са такива? Има една марка Гимел, добре зареждат тук при нас, купувала съм домати и краставици, нищо особено не ми се видяха. Но ако знам, че са наистина био, ще купувам за бузана.

Димяни, много интересно това за трите марки пюрета, супер, че го сподели  Peace

# 162
благодаря на всички за хубавите думи за моята кукличка на всички момичета! Heart Eyes

# 163
  • София
Бърди,много хора са предубедени към БГ пюретата аз също преди години когато с райън папкахме такива бях  Rolling Eyes сега обаче освен репортажа по Нова тв. и шефката на магазинчето от което пазарувам която мие много близка ми каза,че предимно се купуват Ганчевските първо заради цената то е ясно,второ разнообразието! Simple Smile КАза ми,че завода е на австрийци и,че дори  кашите им се произвеждат в Австрия ,а тук само се опаковат!
Всеки си прави избор но аз съм си решила ,че ще им ги вззимам предимно тях пък ако не ги харесват здраве! Simple Smile
Не знам дали ви прави впечателние обаче,че хипските са много гъсти Wink а на Ганчев не е как така ги сгъстяват Thinking аз пюре от тиква като  съм правила ми то си е водно  пък на Хип не е толкова  Thinking пюре от ябълки също и много ама много други!
Важно е,че и едните и другите са добр все пак са детски храни и не трябва да се притесняваме дали взимаме бг или чуждите това казаха и по Темата на НОВА!

# 164
Нина, мерси за линка, но не ми се отваря, но Дамяни го разказа, мерси  Simple Smile  А няма ли Детска кухня  newsm78 Аз ако си бях в БГ щях от там да си взимам, помня че е топло и прясно всеки ден, ако и това не се е променило вече. Иначе аз се чудя дали  да не влача от тук, не щото са чужбински, а защото са съвсем различни манджи и ме е страх да не свикне на БГ и после да не иска тукашните, защото дори Хипп тук и в БГ са съвсем различни като меню. На мой приятелки от тук като си ходеха в БГ децата не искаха тамошните пюрете, не всичките де. И да отбележа, че съм много възмутена от цените, казаха ми че едно пюре в БГ е 2-3 лева, а тук излиза към 1  #Cussing out  Явно българите сме много богати....

Общи условия

Активация на акаунт