Мислех,че навън ще спаасим ситуацията,но уви само за 1ч. Сега се нахрани доволно и заспа
Научил се е, докато заспива да ме държи за ръка и няма мърдане...
Добре,че мечето от време на време ме спасява от ситуация
Голям смях пада...
после ще давам размери и ще ни бият ваксинка за хепатит!
ще ядат и Ганчев яко
не мисля,че не са добри и много мами купуват точно те!Завода и технологията изцяло се купи от Австрийци и качествоот знам,че е много по различно с това от преди 1 г.
дадоха и завода на Ганчев и мога да кажа ,че всичко беше съвършено!

После естествено заспива след 40-50 минутки, някъде, но пък каката се буди и вече трябва да се става. Това ми е най-най-омразното от всичко, трудното ставане сутрин. 

КАза ми,че завода е на австрийци и,че дори кашите им се произвеждат в Австрия ,а тук само се опаковат!
а на Ганчев не е как така ги сгъстяват
аз пюре от тиква като съм правила ми то си е водно пък на Хип не е толкова
пюре от ябълки също и много ама много други!
А няма ли Детска кухня
Аз ако си бях в БГ щях от там да си взимам, помня че е топло и прясно всеки ден, ако и това не се е променило вече. Иначе аз се чудя дали да не влача от тук, не щото са чужбински, а защото са съвсем различни манджи и ме е страх да не свикне на БГ и после да не иска тукашните, защото дори Хипп тук и в БГ са съвсем различни като меню. На мой приятелки от тук като си ходеха в БГ децата не искаха тамошните пюрете, не всичките де. И да отбележа, че съм много възмутена от цените, казаха ми че едно пюре в БГ е 2-3 лева, а тук излиза към 1
Явно българите сме много богати.... Препоръчани теми