Отговори
# 135
  • Stavanger,Norway/ Varna
Бубка Мила казва и ееееббее  Laughing

Ние се раходихме доста дълго, час и половина на бърз ход. Още спи в количката, но ще я будя, че от 8 часа не е яла  ooooh!

Роси, браво, че си спряла сокчетата  Peace.За работата- не не е странно, че ти се ходи. На мен също взеда ми се ходи. Искам и за нещо друго да разговарям и правя, което не е свързанос  бебета, но ще си почакам.

Марис тук ги дават Кейт и 8те деца. Ама много ме дразни тая жена, личи си как я е променила славата. Общо взето, след развода пътува насам натам с децата, прави се на важна и доста се е опаричила. Скучни са ми общо взето. Аз хресвам едно предаване на канала TLC, казва се Вкусната Мис Дал. Една англичанка, млада и симпатична, приготвя хранав дома си. Но е много готино направено и всичко изглежда толкова вкусно и тя с такава любов готви, че ти се иска веднага да си хапнеш  Crazy

Аз май огладнях,.,,,

# 136
  • София
Много ми се гледа ТЛС и на мен, ама го нямаме Sad

# 137
Бубка Мила казва и ееееббее  Laughing

Laughing,това ме срази от смях Laughing Поне не е на шведски имена като моята буба Laughing

# 138
Еее, Бобче, стига де.  Joy

Роси, не намирам нищо странно, че ти се ходи на работа. Всеки сам си преценя.
По същия начин не ми е странно, ако някой не му се ходи, хихи.
Ти си избрала правилното за теб. Нашето мнение едва ли ще промени нещо.  Peace

Аз проходилки, бънджита и подобни, никога не съм използвала.
Мила сама си търсеше начин да се придвижи, за какво да се хване.
И сега не мисля да купувам.

Другия месец мисля, да си пазаря неща, свързани със захранването.
Най-вече бейби кукър, защото смятам да не купувам пюрета, освен за път.
Мисля и да практикувам тоя метод с парченцата. Мила бързо се научи да яде сама.
Надявам се и Нико така.

Сега се връщам от консултация, ами около 500 гр е наддал, сега е 6300.
Малко ми се стори, но от тук нататък така ще е.  Laughing Сантиметрите са 63.
Абе на фона на присъстващите бебета-гиганти, направо се изгуби,
но пък много го харесаха. Че му е кръгла главата ( тук много деца са с плоски глави отзад, което често се дискутира от лекарите ), че бил здрав, алертен, реагира, похвалиха го де. А като чуха, че е и само на кърма... съвсем.

# 139
Тини приятна разходка , ами деавита не е ли чист в. Д?
Веси в центъра имаше мъгла до обяд, сега се раздигна .
Дайла честит ти рожденник да ти е жив и здрав

# 140
  Eто ни и нас, все така посрани, но не ни пука вече  Laughing Събуди се в 5 маймунката и вече имам чувството, че съм будна от коледа  Crazy Този стаклен дом си го изтеглих и все не го почвам, само аз май не сам го гледала.
  Ноел то и аз не мисля за сега да ползвам банджи и проходилка, ама викам айде да не се правя на чужденка и пак да съм все едно на контра. Не  се знае де, децата са разли4ни, едно се изправя на 6 мес,  друго на 16, трябва по детето да се водим. А че някакъв доктор си слагал детето на бънджи на 4 мес, че и на хората го разказва, нямам думи...тва като тука дето се вихреше някаква лекарка дето разправяше, че пушенето е полезно едва ли не през бременноста. ..

# 141
  • София
Мила, какво е бейби кукър?

Аз за захранването се чудя кое е по-малкото зло - да варя морков от пазара или да купя пюре н хип. Честно казано ми се струва, че пюрето на Хип е минало повече контроли за отрови и вредности в него, отколкото морковите от не знам къде.
Вие мислили ли сте по този въпрос?

# 142
  • Варна
Oп!  newsm18
Ние се върнахме от една бърза разходка в Морската. Голяма мъгла, друга количка не видях. Сега като гледам навън, продължава да в много мъгливо  Close
За утре засега съм ОК. Може да ви пресрещна, ам ще се чуем  Hug

# 143
Бърди, да, аз съм мислила и честно казано много се страхувам от зеленчуците от пазарите и магазините.
Освен да купувам само Био-зеленчуци. Другият вариант е някъде от село да вземем, от проверено място, но нямаме такова.

# 144
  • София
С Иво баба ми беше още жизнена бабетка и гледаше цял двор плодове и зеленчуци на село, та хич нямах такива дилеми, готвех му всичко аз. Ама сега?

# 145
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Бърди и аз съм го мислила.  Peace Единият вариант е да взимаме био зеленчуци, а другият от градината на свекърите, те имат страхотни морковчета, като бонбончета са, цяло лято ми носи майка му на мъжо, а ние с Георги хрупахме като зайци! Само дето не знам кога излизат, ама ще питам.

# 146
Бърди,аз в началото ще купувам пюрета. Нямам от къде да взема домашни зеленчуци, а на тези от пазара нямам доверие.
За срещата утре, ние ще я пропуснем  Sad След пневмонията не смея да я извеждам навън, освен на терасата. А пък и баща и сега е в болница и няма и без това кой да ни свали в морската.

# 147
Честито на всички днешни именици!   bouquet Даила честито и на вас!

Milla Elaine какво казват при вас за главите, че ми е интересно?

Ще взимам от био пюретата на Хип докато ми свършат парите, после Гербер и после не-био тиквички  Simple Smile... Ние имаме домашен зелен фасул и праскови, друго не се сещам да имаме.

# 148
Бърди, ето това е - http://www.philips.nl/c/avent-voorbereiden-van-de-voeding/scf870_20/prd/nl/

Най-досадното при правенето на домашни пюрета, за мене, беше това плескане за минимално количество. А с тоя кукър, всичко се готви в него и после само го обръщаш и пасираш.
Цената ми е малко висока, ама се надявам да има разни намаления.

Аз мисля био да купувам. Качеството на купените пюрета, вярвам е добро,
но много са ми гадни на вкус. Просто нищо общо с храната,която консумираме.
И някак еднакви. А плодови пюрета, купени рядко давам. Мила си ядеше пресни плодове от самото начало.
А ако имате градинки - направо супер. Моята баба напр. от сега ми е приготвила грах, боб и подобни от градината. Е това вече знаеш, че е чист продукт. Ама тук няма как.

# 149
От известно време и аз се замислям как ще се захранваме, кое ще е по-добре да приготвям купени от пазара зелечуци и плодове или готови пюренца.Мисля ако не намеря на пазара нещо от производител имам предвид разни бабички, които са донесли нещо за породажба (поне се надявам да е така) да купувам готови пюрета, но не български, че като чета във всички има добевена сол и захар.

Общи условия

Активация на акаунт