Отговори
# 375
Noel  Hug ами сладки са ни бебоците, нали ?
Момичета, благодаря за рецептите за ухото, утре съм при доки  Peace

# 376
   Май времето в Бг е лошо, като гледам за какво писане става въпрос  Laughing Мишелка вчера я бях оставила по корем, с ръчичките отпред и изведнъж се обърна по гръб, много бързо, направо ахнах, а тя милата се уплаши, сви юмручетата и извади погледа Олеле майко  Laughing Иначе не е от най-подвижните май  Rolling Eyes Сега новото и двайсе е като е по гръб да се мъчи да се навдига, все едно коремни преси ще прави.
   Аз пък биба насила и натиквам  Embarassed Тя е нанаядна, иска непрекъснато да суче и да дъвче. Но не заспива с биба, плюе я, и денем трудно се лъже, трябва да и я държа. Сега се пробва да си изяде ръцете. Дано не почне с пръстче, че имам познати с криви и изтъняли палци, както и една позната със зъбите напред от пръста. Бибата все пак е под мой контрол.
  Бърди разбирам те, макар и много рядко ми идва да скачам, така ме изнервя кърменето. Но при нас е по цял ден. Просто като не съм яла, имам 1000 неща да свърша, пишка ми се, хич не ми се лежи в леглото по цял ден. Но поне компа и телевизора са ми тук, пък и свекървата върши всичко останало, та съм спокойна. И ядене в леглото ми носи, мъжо чак ми се подиграва  Simple Smile

# 377
 newsm44

Добре ми е детето. Размина се с АБ. Оставаме на същия режим, само да добавим и коларгола, за да се оправи по-бързо хремата. Звъннах и на Д-р Панчева и тя потвърди, че лечението е адекватно и мога да разчитам на тази лекарка. Много съм доволна.

Веси, ще чакаме добри резултати и от теб, утре. Виждам по срещи го водиш, значи на оздравяване е работата.  Hug

# 378
И аз да се "изкажа" за бибите - много ми се искаше моето бебе да суче бибки, защото има тоолкова красиви  - и биби, и връзки за тях, и кутийки Crazy , но той отказва и отказва! Имах съъвсем лек напредък с една каучукова биба, но толкова, а ако не му го държа не го смуче.
Ако не суче нищо, освен цица, нямам против, но изобщо не искам да си смуче пръстите...

Днес му взех на беб дентинокс. Дано да ни помогне. Зъбките имат малък напредък, чакам всеки момент да избият Party

Оле, бравооо!  newsm10

# 379
  • София
Ole,Много се радвам Hug

# 380
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Бърди, аз мисля, че схващам за какво говориш, понеже и при мен има един такъв момент, особено вечер. Идва един момент в който ми става ужасно криво и досадно, че съм вързана за бебето, а точно в момента ми се ще да хапна на спокойствие, да си полегна и изобщо да се почувствам и аз човек, а не да съм вързана за него. Тогава нито филми, нито книги, нито нищо може да помогне. Аз си мисля, че е нормално, пък де да знам. Лек обаче не знам, предполагам и няма поне докато не се поразредят кърменията.

# 381
И аз се изненадах колко много разчитат на "бегането" или не се пазят заради кърменето newsm78
Пак за бибите - не е задължително да си смучат пръста, ако не се научат с биберон. Аз не съм искала биберон като бебе, пръст не съм смукала, пък зъбите ми пак  са криви  Mr. Green Така че според мен си е по-скоро наследствено това.
За кърменето - на мен си ми е приятно, като изключим случаите с кризите, когато имам чувството, че се борим... А иначе се родих след като се научих да се кърмим легнали  Peace

# 382
Ноел, все едно чета нашата ситуация вкъщи. Само че аз почнах буквално да си налагам,
да не й викам за всяко нещо. Кофти ми е много. Мисля, че я пренебрегвам.

Но...сега въведох някои правила из къщи. Напр. с Мила си имаме наш си ден или част от деня по-скоро. Двете само излизаме, водя я на театър или мюзикъл. Днес пак резервирах билети даже.
После хапваме нещо набързо и се прибираме. Сега в събота ще пазарим само двете, после ще я взема с мен на фризьор, ей такива неща измислям. Като се затопли, ще можем още повече да се забавляваме заедно. Тя дори се кефи, че Нико го нямало " да ми плаче само на главата".

Бърди, това и аз го имам понякога, особено вечер. Казвала съм и преди, все заплашвам, че вечер ще мине на АМ, толкова ми тежи понякога. Ама няма да спра за сега де.  Grinning

Оле, браво че се е разминал антибиотика.

# 383
Добра ви вечер, мами , дано бебоците са вече в лвглата ( като моето).
Аз съм от пазещите се с кърмене, посочих го, защото моят вариант го няма. Нали съм с  ин-витро, шансът да забременея е едно на един милион (който мвжду другото, според Т.Пратчет се случва доста често Mr. Green) Абе, каквото сабя покаже, ама не е за вярване. Така че незабременяването ще го отдам на кърменето. Хайде лека ниощ, че заспивам върху клавиатурата smile3507

# 384
Ноел,и при нас е така !Всяка сутрин каката влиза да ме целува преди училище обута ,облякана ... Whistling  целувам я,гушкам и заминават с баща си!Но редовно събужда бебето!И аз доста забележки й правя-изведнъж започва да пее с цял глас,да дрънчи нещо,да увеличи мн силно телевизора...но мисля ,че е неизбежно!Повече гушкане да няма сърдити  Peace

При нас поне кърменето е мн кратко от самото начало е така  от 3 до 10мин!И това определено не ме товари!Но пък не ми позволява излизане без бебе,но го приемам като даденост и не се замислям!
Бърди,не знам какво да те посъветвам.Може би имаш  нужда от разнообразие и повече навън,а и по-настоятелно  с шише все ще свикне!

# 385
Легео, грешката е моя. Съвсем забравих, че може и да има такива като вас, готови вече да не се пазят.  Hug

Добавих опцията. Който иска да смени гласа, да натисне на "изтрий глас" и да въведе наново.

Ох,  Confused Поредната трагедия

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 23:01 от Oleto

# 386
  • Stavanger,Norway/ Varna
Бърди аз знам за какво говориш, така бях с Йована. Да ти кажа, обаче си търпях. Вече към 11 месеца стана нетърпимо. Изпитвах ужасно чувство когато сучеше, направо мразех тия моменти и реших, че е време да я отбия. Просто незнам какво да те посъветвам, но те разбирам, дано консултантите имат идея.

За бибите- Йована смука до годинката, когато сама я отказа, но тя беше с много силен сукателен рефлекс. Мила, колкото и да я пробвах и настоявах, не иска и това е. Просто няма шанс. Но и при нея рефлекса сукателния не е силен. Тя се храни много бързо, за максимум 5 минутки и чак наскоро започна да си лапа ръцете, но това е от зъбите. Виждам, че я сърби, защото с езика си също се чеше.
Днес й купих от онези чесалки за зъби дето се слагат в хладилника- ейййй умря от кеф и малко по- малко си лапа ръцете.
Мила и аз искам да си имаме ден само двете с Йована и като се върне мъжо смятам да го направим. Имадетето голяма нужда, виждам я. Например тази вечер, след като сложих мила в леглото сегушна в мен и ми носи книжка след книжка да и чета. Милата, толкова ми е жал, но просто немога да се раздвоя. утрте съм и обещала да правим двете сладкиш, но просто незнам как ще стане, като Мила иска все повече внимание, а и е нервна заради зъбите и точно в този период от деня не спи изобщо  Rolling Eyes

# 387
  • София
Момичета  Hug Оле, Облаче, Мунка, Смехи, tsvelichkova , Не съм, Мила, Бобче   bouquet
Точно това е, за което говорите, просто ми става изнервено да съм застопорена на едно място. Иначе, Смехи, таткото много активно помага, не мога да се оплача, златен ми е той - вечер поема цялата къща като се прибере; пазарува; чисти през уикендите; поема на Иво всички водения и прибирания; също гледа Мая да поизляза като може, ама то в това неискане на биберон и това не става кой знае колко. С Иво нещата се нормализираха вече, така че и там не търся причина. Като цяло животът ми е хубав, спокоен и щастлив, затова просто не мога да проумея откъде се взима тази нервност.
И аз, Мила, плаша, че вечер минаваме на АМ, ама то за АМ трябва някой да лапне биберон, та са ми кухи заплахите  hahaha
Честно казано, като мехлемче на рана ми подействаха отговорите, благодаря от сърце. Хем да видя, че не е само при мен, дори само това помага.
Надявам се и аз както Пашик е казала с малко настойчивост да се научи на биберона или шишето. Също и се надявам след месец-два като започна да вкарвам немлечна храна и поотпаднат някои кърмения да се пооправят нещата.
И не на последно място, в понеделник ще ида да си изследвам хормона, който ми е болен да видим дали не е от него, че ендо-то ме предупреди, че 3-я месец е критичен и иска да ме види тогава, а пък аз все отлагам. Нищо чудно малкото японче да е надигнало глава (Хашимотото ми  Laughing).
Много се радвам, че ви има, ей  Hug Hug

Оле, много хубаво, че разминахте АБ, браво на малкия боец  Peace

# 388
Хайде кафето тази сутрин от мен!  Grinning

# 389
  • София
 #Cussing out
като не ти е писано да се наспиш просто не можеш да противодействаш
#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
в 2ч - ядене
в 4 - пак + Ида, която незнайно кога се е наместила на 2/3 от моята половина на спалнята
и после от 6 до 7:30 - серенада - малкия реши да изпробва гласовите си възможности, но не е реавл, просто си пя, ако беше в по-нормален час бих му се радвала много, пробвах да му запуша устата с ц*ца, помляска, задряма и като го върнах в кошарата и пак се  Shocked и продължи да пее. в 7:30 и двете с Ида вече бяхме тотално разсънени, станахме, а той, моля ви се, ЗАСПА  Close

Общи условия

Активация на акаунт