Отговори
# 540
За гърдите - положението е трагично  smile3511 с Калин минах от чашка С на Д и си поувиснаха, сега с Мартина съм от Д на Е и сигурно като спра да кърмя направо ще си ги "угащвам" bombs amiiii  smile3532

Има и предимство тази работа. Незнам ти как си родила, но аз понеже съм секцио, често си гледам белега и се оплаквам, но Мартин винаги успява да ме успокои, че няма страшно, гърдите прилежно ще го закриват и той няма да се вижда  Joy

Няма да идваме във Варна. Заваля много хубав сняг тук и не ми се рискува с бебе на път. Друг път ще се видим, мами.  Tired

# 541
Оле, жалко, то май снежеца идва и на сам, поне така казва Емо Чолаков  newsm12 да видим този път ще познае ли......защото за вчера не познаха и ме прекараха да си седя в нас, а то времето ставаше за разходка, но....аз се бях заела с  newsm75  food002 wash 1ironing hang и...пропуснаааахххххх .....

Нещо наш Чочко си позагуди хубавото спане по обед от 3 часа, дремва само между храненията по 1/2 или 1 час.
Но снощи, за първи път като заспа към 24:30 се събуди чак в 5 часа пу пу пу, при положение че яде последно в 22:30  newsm53

Та това от нас Simple Smile

Ей тази грипна епидемия идва и на сам, няма да излизам даже и по молове като е лошо времето, че много хора, вируси, кой кашля, кой кихнал.....гадория....дано отмине по бързо тази епидемия  smile3514, че само вкъщи.....не ме свърта.

Хайде, аз съм до тук за сега  newsm53

# 542
  • Варна
Цитат
Има и предимство тази работа. Незнам ти как си родила, но аз понеже съм секцио, често си гледам белега и се оплаквам, но Мартин винаги успява да ме успокои, че няма страшно, гърдите прилежно ще го закриват и той няма да се вижда  
Oleto    
Здравейте момичета!!
като чета по колко спят вашите бебоци,направоо..
Павел се буде все едно новороден на 2-3 часа,все така си продължава,тази нощ например заспа в 1,после се будеше в 3 ,после в 5 и в 7  ooooh!,и така откакто се  е родил,..дано поне едно хранене да отпадне  в
скоро време.
Времето е ужасно тук ,дъжд ,мрачно...пфф,поне малко сняг да падне Praynig,та гледката да е по-хубава Rolling Eyes

# 543
Относно стриите-по корема нямам - нито с баткото, нито сега-наистина имам разтеглива кожа и бързо се прибира-генче.
А за циците- след баткото много ми се смалиха и поувиснаха-точно както при теб Бобче-като че ли месестата им част горе понамаля и дори установих,че определени модели сутиени ми стоят смешно, защото не мога да изпълня чашките.Принципно преди блях 75 B /C и предполагам пак там ще се върна,като спра да кърмя. Peace

# 544
Здравейте мамчета  Hug

Аз ще си умра гладна и дебела,то се знае  ooooh!

Бобче
и мен нещо ме е обзела някаква апатия  Tired

Всички болнички бързо да оздравяват,Яничка и тя ми е хремава

Марвинка
твоето изказване за циците много добре ми дойде ,тенкю миличка...ахаххах още се смея  Mr. Green

# 545
  • Стара Загора
При мен няма никаква разлика в гърдите (но не кърмя).Каквито си бяха преди, пак са си същите.
Веско вчера беше много кисел.Вечерта яде в 12:00 и заспа и в 12:30 се събуди с рев и писъци.Дали са зъбките newsm78 .С кутрето му барам венеца (като чесане му правя) и се смее и се радва (това го правих тази сутрин).Приятно му е и за това си мисля, че са зъбки.Снощи му дадох Панадол и се събуди чак в 6, яде и след това в 9:00 се събуди и се беше наспал добре.
Според вас това дали са зъбки Thinking

# 546
Здравейте и от мен! Simple Smile

Хех, имаше толкова весели постове! Много се развеселих с тях!  Joy

За статистиката, ние днес имахме странна нощ. За първи път се случи: малкото маймунче си заспа към 22 часа, като се събужда в 2 и после в 4. Яде в 4 и след това почти до 10 днес спа непробудно... Обикновено след като е ял в 4 (това си му е режимът) се събужда за следващо ядене в 7:30-8...  newsm78 Много ми беше странно, но поне се наспах.  Party

Аз исках да ви питам от любопитство дали вашите бебоци си въртят главите до откат, когато заспиват/събуждат. На моя имам чувството, че ще му се откачи тиквичката, като почне да я върти. Добре, че още е малък, че ще разбие решетките на кошарката, като й удари една главичка...   hahaha Banghead

И другото ми питане е към мамите. Чудех се дали някои от вас могат да спят по корем? На мен това много ми тежи (за човек, който почти цял живот предимно по корем е спал). Сега, ако легна, имам чувството, че ще наводня всичко наоколо.  ooooh! Спане по гръб още от бременността ми беше кофти, а и да продължава и сега хич не ми допада...  newsm12 Явно ще трябва да потърпя още известно време. Rolling Eyes

# 547
  • Стара Загора
Веско не си върти така главата, както описваш ти, Anik_bg, но за сметка на това докато заспи си вдига крачето и го пуска от високо, сякаш се опитва да продъни кошарата Laughing .И така общо взето редува крачетата, тупа, тупа с тях и си заспива.Но ръчичките му са все по лицето, или държи бибата с ръка, или си бърка в очичките ooooh! .
Аз си спя по корем още от първия месец (родих секцио).И така обичам да спя и нямам никакъв проблем Peace
Аз сега се сетих да ви питам нещо - Веско като го взема на ръце - хващам го под мишничките, за гърдите, и някак седи все на една страна.Не е право на долу тялото му, а леко на една страна newsm78 .На някой друг бебчето да е така? Thinking

# 548
Бобче, бях доста учудена как "бомбите" на сестра ми се смалиха до неузнаваемост след голямата ѝ дъщеря. С малката, която кърми вече повече от година ми се струва, че съвсем ще ѝ се загубят. Rolling Eyes Аз номер на сутиен не съм сменяла нито по време на бременността, нито след това! Единствено на изписването си чувствах как ми е отеснял леко, но това беше тъкмо като ми слиза кърмата. Сега, като е регулирана не са ми малки, но аз и не нося  Wink Общо взето мисля, че и моите гърди ще последват съдбата на тези на сестра ми  Crazy
Стрии имам по д-то и бедрата, не мога да си обясня защо точно там излязоха!
Аник, върти и то как  ooooh! По едно време го проверявах да не го болят ушенца, носленце... нищо. Не знам на какво се дължи Thinking

# 549
  • Бургас
Привет момичета  Simple Smile
Като ви чета , големи сладурки сте, хумора при октомврийките е винаги на ниво. Кефи ме , че винаги успявате да разведрите обстановката Grinning
Днес времето е ужасно и няма да има разходка.  Чета , че на някой от вас снощи са били доста неспокойни бебоците и нашия беше така, а и още продължава.
Не съм, бях мярнала назад в темата твоя снимка с бебока в слинг, голям сладур е. То и баткото ви е мн готин, но и малкия е страхотен.
Абе самона мен ли ми се смалиха циците след кърменто. Като гледам на всички са ви се увеличили, а моите ще изчезнат съвсем след Мила сигурно  Rolling Eyes
Joy Бобче , не си сама   Mr. Green
Нашия също мн се плюнчи, дали е от зъбките Thinking
Лек ден Hug

# 550
Брейййй нямате из4итане бе хора.

Ние май сме в ста4ка , оба4е не яде на 4есто , а като по4не -яде , яде и изведнъж спира и по4ва да се дърпа и да реве , ама се къса , след 4-5 секунди го слагам пак на гърда и пак същото яде , яде и пак рев.Ста4ка ли е или не- моля ви кажете ми , защото досега такова нещо не ми се е слу4вало.А от няколко дни си е раздразнителен , спи по 1-1,30 през деня и това му е .От умора ли е немога да разбера, а през нощта , т.е. към 4-5-6 4аса си е ОК храненето , незнам на какво да го отдам.Лапаме ръцете -ама здраво ви казвам - ще ги изяде ,4акам  в скоро време и той като Нико на МИла да загризе решетката на кошарата hahaha hahaha

Да оздравявате бързо вси4ки и по специално хейли.Само те мисля с тази температура

килограми не мога да говоря , не съм се теглила откакто родих, вси4ки дрехи ве4е ми стават и корема се прибра.Не ме интересува колко кила съм.харесвам се зна4и вси4ко е ОК

# 551
  • София
Давайте идеи за болки в гърдите и висока температура при кърмачка много ви моля момичето е така цяла нощ?

# 552
  • София
Привет!

Моята колежка нощес е родила , а вчера една приятелка от съседния блок. В еуфория съм ,все едно пак съм мама.

Моите гърди за сега са ОК. Ползвам сутиен за кърмене С размер и е добре. Но на моменти, когато Гого проспи някое хранене и почва да стяга.

АЗ след майчинството с Рая свалих килограми с Дюкан. Но после пропусках притеиновите четвъртъци, прекалявах със сладките и тестените изделия и пак си качих до нормалните за мен /или поне килограмите които обикновено си поддържам без да се ограничавам в яденето 63кг./ . Сега не съм го мислила как ще отслабвам - поне докато кърмя няма да се мъча. Даже и на кантара не съм се качвала - трябва да му сменя батерията, но все забравям.  Whistling

Anik_bg - Гого си върти главата и той. Още преди да се е събудил почва да я мята и да "ръмжи", че е гладен. Отскоро даже частта с дългото "ръмжене" я пропуска и почва да реве. Не спя изцяло по корем, но почти. Ползвам подплънки за кърма в сутиена и предотвратявам протичането. Но пък, когато са ми много наляли гърдите не става да спя дори и на една страна.

Данимира - може и от зъбките да е. А защо си давала анадол? Температура ли е имал?

Димяни -сещам се за зелево листо /но не на зърната/. ПОмня, че Ифома имаше преди проблем с гърдите - дано се включи да даде съвет.

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 13:07 от irinopolis

# 553
Здравейте Мами,
Оле, кофти е, че няма да минаваш насам .
Честито и за наспалите си мами, но аз не съм от тях. Майка ми е нагости и цял ден,всячески приспива бебо, респективно той избухна през нощта за игри...
АЗ питах с какво мажите зъбките, ама я обяснете  и как разбирате че трябва да ги мажите венците, Малчо самоо се  пени и лигави като дърт булдок.
Имам и още и едно питане, прегракнал е  давам стодал , нещо друго има ли каквото може да му посмаже  гърленцето?

За изкривеното телце и  лутането на  главата в пространството и моя е така, даже понякога като го кърмя  ситуацията е следната: обръща се на дясно лапва гърдата  суква , мята я  наляво , после пак надясно суква и пак на другата страна и така поне час докато се нахрани.  
За изкривеното телце дори се притеснявах , така все извит е и като му сменям памперса , но бяхме на ортопед , нищо не каза ... така ,че мисля е добре детото.

хахаха немога да си публикувам отговора , все ми излиза съобщунието че има нови отговори Simple Smile))

# 554
Давайте идеи за болки в гърдите и висока температура при кърмачка много ви моля момичето е така цяла нощ?

Здравей, ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥!

Това описание е точно както аз бях преди време. Бях дигнала 39.4 и ме държа 2 дена - отврат направо!

Моята лекарка, която обожавам, ми препоръча да слагам мокри компреси (топли) на местата, където е втвърдено (бучиците), докато суче бебето. Предполагам, че има такива. И след като приключи със сукането, да доизцежда. След като приключа с изцеждането и веднаха на мястото на топлия компрес слагах студен, за да спра процеса на бучиците! Аз така правих близо 3-4 седмици почти след всяко кърмене. Всичко отшумя. Вечер, преди лягане, мазах гърдите с крем за масаж (хубаво е да е по-мазничък). Мазах в основата, разбира се, далеч от зърното и ареолата.

От тогава нямам проблем! Стискам палци и при тази мама да се реши бързо проблемът!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт