Отговори
# 555
  • София
аник,мерси!   bouquet

# 556
  • Sofia
Дамяни аз бях без температура, но с буци които боляха. След кърмене помпих и масажирах буците с ръка - болеше, но се опитвах да ги избутам. След 2 дена се оправих и от там нататък само следих да не се появят пак...

# 557
  • Стара Загора
irinopolis, дадох Панадол, защото само така се успокоява и заспива.На 2 пъти се случваше така и плачеше и пискаше и след като му давах Панадол, след известно време се успокоява и заспива.Иначе през деня не му давах и какво ли не правих и плачеше, пискаше от време на време, разхождах се и го носих на ръце, в количката го слагах, люшках го в кошарата, слагах го по коремче, по гръб, на една страна, какво ли не правех и нищо не го успокоява.

# 558
ДИМЯНИЗЕЛЕНЦЕ да начука зелеви листа и да наложи гърдите без зърната, помпане, помпане и мноооооооооооооого почивка. Praynigи да слага бебче постоянно да цоца УСПЕХ, НО ЗНАМ ЧЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИ БЪРЗО САМО ДА НЕ СЕ ПЛАШИ

# 559
Димяни, опитай и с Лецитин, за отпушване на каналчетата. Но в тази грипна епидемия отиди и на лекар, да не е някой вирус.

Ние с Борко днес поставихме рекорд по спане. Аз де.  Embarassed  Спах до 9 часа и после от 10 до 12.
Много съм сънлива, когато живеехме при свекърва ми тя питала веднъж мъжа ми да не съм болна от някаква болест, дето се спи.  Embarassed

Моите гърди също поувиснаха, но ще ви кажа как си ги оправих след първото кърмене с Мая. То там не бяха компреси, разтривки, чудеса, бяха ми станали почти по пъпа.

В продължение на 20 дни си правих студени компреси на гърдите с лимонов сок. И се прибраха, станаха по-стегнати отпреди кърменето. Стои се с компреса 20 мин, всеки ден.

# 560
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!

Димяни, вее са ти казали какво да прави приятелката ти - надупчени зелеви листа върху гърдите (без ареолите), топли компреси, изцеждане, лецитин и може мисля да пие парацетамол ако е много висока температурата.

За спането - и ние сме от недоспалите, особено аз. Confused

Освен това да ви кажа, че си отглеждаме едно малко грухтяшто прасенце!  Mr. Green Онзи ден му се възпали очето и вчера ходихме до Токуда да го прегледат, а и да се консултираме за прословутите секрети, кашлицата и хъркането, та се оказа, че тези проблеми са от изместен ларинкс на бебчо. Нормално било и щяло да се оправи след няколо месеца, то затова и му е било трудно засукването в началото (едната консултантка правилно предположи тогава), важното е, че всичко е наред и като оправим вируса единственото, което остава да правим са инхалациите с физ разствори и да не се притесняваме.  Heart Eyes Лошото е, че от днес и Георги ми вади едни зелени сополи.  Crazy

Бобче, да ти кажа за гърдите поне при мен как беше с Георги - когато спрях да го кърмя и около година и нещо след това гърдите ми бяха като спаружени балони - супер малки и увиснали, и направо отврат, после се повъзстановиха и понапълниха, нищо не съм правила, но им трябваше време. След това напълнях и съвсем се наляха, а сега са огромни. Така, че е много вероятно след време да възвърнат формата си.

Айде толкоз, че врескалцето се разврещя!  Hug

# 561
Димяни, прочети тук. Дано помогне!

# 562
# 563
  • София
Ole  Hug  bouquet  bouquet

# 564
Хайде аз пак без мъж  Confused Tired Писна ми... Бобченка, за теб си мисля и се успокоявам..

Не съм, дали и моя не е с изместен ларинкс... Хърка му нослето вече почти месец, с физиологичен р-ор и помпа не минава. Доки каза, че няма абсолютно нищо в гърдите, пък и сополи не вадя кой знае колко... за ларинкс не ми е говорила newsm78

# 565
  • Стара Загора
Момичета, в някои от предните теми някоя от вас даде сайт с видовете изхождания при бебетата (беше със снимки).Може ли да ми го пуснете, който го знае?! Praynig

# 566
# 567
Дамяни два пъти получавах 1-ва степен маститт ,много болят,където е запушването ми посиняваше кожата на гърдата и темп.вдигах 38 .Слагах много топли компреси  с вода и давах на Далия  да суче , цедях и така докато олекне..
успех Praynig

# 568
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Калинче, може. При нас стана случайно да го разберем това, просто попаднахме на др. Денева, която е неонатолог и тя ни го каза. Личната наскоро каза, че вече не знае какво да го прави и ще се консултира с колеги. Иначе специфичното за тази диагноза е това, че бебенцата грухтят, точно така звучи понякога хъркането му, все едно прасенце си отглеждаме и брадичката е по-изтеглена назад.  Grinning Ако и вие сте така, може да е същото, пробвай да го заведеш на консултация при добър неонатолог, явно си трябват специалисти за някои работи.

# 569
Оле -  newsm62 newsm62 newsm62

Хейли и всички болнички - бързо оздравяване, че сигурно е много гадно  Confused
Ние сме малко смели и днес изведохме малкия за 30тина минутки навън, че нали с тази епидемия не смеем да ходим по молове и тем подобни затворени места, а само в нас и ще съм куку-куку  Grinning

Охх момичета, много ми е весело като влезнете във фаза  hahaha

За циците - моите порастнаха съвсеемм малко докато бях бременна и дори не съм сменяла сутиените..Сега се уголемяват само през ноща, когато малкия спи по 9-11 часа без да става да яде..Е аз ставам да се цедя, че не се издържа, пък и правя запаси във фризера, че към март ще ми махат една гадна киста, която се появи след раждането Rolling Eyes Уж безкръвна операция, уж няма да ме има само ден, но ме е яко шубее - предпочитам да родя още 2-3 бебчета отколкото това! Ама съм отвеяна..Мисълта ми беше, че правя запаси, за да му дават на Нико докато мама я няма, а аз ще се цедя там и така..да не прекъсваме кърменето

За спането по корем - спя си спокойно, слагам си колектори в спортния сутиен(аз други сутиени не понасям много-много, особено сега) и бам - по корем! Обожавам просто!

Валъо се забавлява с малкия сега, който се хили с глас ви казвам - и аз се хиля като тиква и така - весело да е!

Целувкиии

Общи условия

Активация на акаунт