Отговори
# 570
# 571
  • София
Страхотни сте, имате толкова приятен хумор  Party
Днес Марвина е звездата на доброто настроение - благодаря ти че ме разсмя   bouquet, но не само тя. Много сте приятни събеседници  Hug

И Ева си върти главата наляво-надясно и все си мислех, че нещо я мъчи, или че и е трудно да диша. Прави го докато спи и на мен винаги ми става много тревожно като не знам как да и помогна.
А за трескането на главата в пръчките на креватчето съм подготвена и само чакам момента да закача обиколник на легълцето  Simple Smile
От вчера се започна с вдигането на крачетата и много и се радвам - отдавна го чакам това упражнение  Mr. Green

Гърдите ми напълно се възстановиха след първото раждане и продължително кърмене, а бяха тройни и препълнени с кърма. Сега изглеждат както бяха преди да забременея и пробвах старите сутиени, но се оказа че са по-големи и нося сутиен от бременността. Така ми се иска да си останат чашка С, но сигурно ще се върнем на чашка В...

Тази сутрин Ева ни побърка от мрънкане и рев. Батко и чул че плаче, дойде да види какво става и я взе. Още докато протягаше ръце към нея тя млъкна и му се нахили щастливо  ooooh! айде кажете ми сега каква магия има между тях.....
После се оказа, че той е с Т 38,3 и болки в цялото тяло  #Cussing out та сега чакам и тя да е лепнала някоя гадост от него  Tired Раздадох на всички вит. С и осцилококцинум, да видим сега...

Хайде дано всички болнички да оздравеят  Praynig

# 572
Тъй тъй! Хич не е хубава мойта.
Тини Hug . Аз пак да ти благодаря за метода за крустичките, от 5 дни нямаме изобщо newsm44 newsm44 .
А сега за Т. Бях при дежурния в поликниниката и човека каза, че вече е вирусно. За сега съм само на хомеопатия и парацетамол. Значи, като съм настинала се е отворила дупка в имунната ми система и вирусчето се е развило ooooh! #2gunfire . Характеризира се с 38С темп. и в момента, в който спре да действа парацетамола пак се качва. Само, че при мен се получава следното ooooh! от 38 свалям до 37.6, след 2 часа я свалям под 37 за 15 мин. и пак  се качва... Казаха ми и в аптеката, че в момента, в който преборя Т, значи вървя към оправяне. Иначе са ми чисти дробовете. Молете се да не се стига до по-сериозни лекарства, не искам да давам на беб АМ Confused . И то не заради друго, ами да не се отбие...

Нинче, да са живи и здрави новите бебчета! Да са здравички и да папкат!  bouquet

Облаче, Hug страхооотна рецепта си дала за гърдите. Дано не ми се налага да я позлвам Praynig , но веднага я записвам. По колко лимонов сок- 1лимонче ли?

За гелчето за зъбки - пръста се джвака, плаче и настървено хапе всички пръсти, а след малко вече се опитва да си налапа и 2 ръце. Дадох за колики, правих масажче - никакъв ефект. Намазах венците с малко количиство, като се втрива. И след 30сек. ухилен до ушите Peace

Ради, няма да се притесняваш за операцията! Ние за какво сме тук? - ще ти стискаме палци в всичко ще мине! Heart Eyes

Арим, брат и сестра са! Дано да се запази тази връзка Heart Eyes . А за Т на баткото - веднага се съветвай с лекар Hug

# 573
  • Стара Загора
Момичета, с какви гелчета мажете венците на бебчовците?

# 574

Аз исках да ви питам от любопитство дали вашите бебоци си въртят главите до откат, когато заспиват/събуждат. На моя имам чувството, че ще му се откачи тиквичката, като почне да я върти. Добре, че още е малък, че ще разбие решетките на кошарката, като й удари една главичка...   hahaha Banghead

Точно така прави, че и с ръцете ръкомаха  Laughing Намирала съм я завряна в решетките, особено като спи на дясната си страна.

# 575
Момичета, с какви гелчета мажете венците на бебчовците?

дентинокс

# 576
Хайли, ако си грипозна, можеш спокойно да кърмиш бебето, да пиеш парацетамол, пеницилинови антибиотици от рода на Аугментин!! Не е нужно да даваш адаптирано мляко, защото пиеш тези лекарства  Hug Виж в кърмаческия какви антибиотици са позволени при бременност и кърмене  Hug
Сега проверих:
Dicloxacillin, flucloxacillin, cloxacillin, amoxycillin-clavulinic acid, Cephalexin, erythromycin, clindamycin, ciprofloxacin, nafcillin  - това са натибиотици, които могат да се приемат при мастит. Аз съм пила само Аугменитн, но не съм спирала да кърмя. Успех!!

# 577
Хайли, ако си грипозна, можеш спокойно да кърмиш бебето, да пиеш парацетамол, пеницилинови антибиотици от рода на Аугментин!! Не е нужно да даваш адаптирано мляко, защото пиеш тези лекарства  Hug Виж в кърмаческия какви антибиотици са позволени при бременност и кърмене  Hug
Сега проверих:
Dicloxacillin, flucloxacillin, cloxacillin, amoxycillin-clavulinic acid, Cephalexin, erythromycin, clindamycin, ciprofloxacin, nafcillin  - това са натибиотици, които могат да се приемат при мастит. Аз съм пила само Аугменитн, но не съм спирала да кърмя. Успех!!
Hug Hug Hug
много ти благодаря! иначе за парацетамола знам и си го пия (не че има ефект). ще видим и педи какво ще каже другата седмица.

# 578
  • София
Ради, спокойно! Безкръвните манипулации са безобидни - ставаш и си тръгваш после. Ако те оставят един ден в болница, че е само за да те наблюдават. Ще мине и замине и само спомен ще остане  Mr. Green
Хейли, мерси за полезното инфо за гелчето. На мен все ми се виждаше далеч моментът със зъбките, но той си наближил  Simple Smile
Дано се оправиш бързичко, че си е мъчение това  Praynig
Облаче, и аз щях да питам за компресчето за гърдите - колко вода, колко лимоново сокче?

Ева така се успа в люлката, че не усети как я преместих в портбебето и си проспива следващото хранене  hahaha

И да знаете - от утре до 31 януари децата са в грипна ваканция, поне в София. Питах класната на Боби днес за по-сигурно...

# 579
  • Stavanger,Norway/ Varna
Облаче мерси за идеята за компреса. Незнам, обаче, дали при мен ще помогне, защото то на гърдите ми няма какво да им се стяга. Просто много се смаляват и от горната си част, губят всякакъв обем, чак ребрата ми можеш да преброиш. Единствено май напълняване може да помогне или под ножа, бррррр. Йована я кърмих до годинката и две и половина години след това пак си бяха такива. Ще пробвам с плуване, поне малко мускулна маса да сложа там, ама за целта трябва да се върне мъжо, че в басейна няма забавачница, както във фитнеса.

# 580
Облаче, сподели точната рецепта за лимоновия сок, че и аз ще имам належаща нужда от стягане. Моите гърди преди бременността бяха чашка В, а сега съм на С, но като са пълни и излизат извън, а като ги изпомпя не могат да я запълнят. За съжаление още края на бременността ми се появиха стрии по гърдите, но сега с нищо не мажа.
Ние снощи се завърнахме поживо поздраво вкъщи, но пък после имахме кошмарна нощ. Малкия се буди доста пъти с неистов рев, не знам какво му стана на това дете Sad Днес пак на няколко пъти така проплака.
Днес става на 3 месеца, почерпете се за негово здраве

Днес си го претеглих вкъщи, защото сле на консултация чак 4 месец и е станал 6,3 кг според нашето кантарче, доволна съм от детенцето newsm44, а аз все си мисля, че той не хапва достатъчно, а той за малко повече от месец е качил кило.
И аз съм от кифлите, мързи ме да спортувам, но и цял живот не съм имала проблем с фигурата. newsm53 След гостито при нашите определено съм качила едно две килца, но ще ги сваля бързо.

# 581
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Radi, много  Hug Hug Hug С теб сме!!!  hug
Arim, видя ли сега как твоят тинейджър  омаьосва млади дами..  Flutter hahaha Бързо да оздравява!  Praynig
И аз днес си взех превантивно хомеопатия...не смеем да си покажем носа навън ... шубе ме е с този грип:crazy:
hailie, дано помогнат лекарствата!
bob4e, не е нужно да е с плуване. Във фитнеса също има разнообразни упражнения за тази цел. Работи се с подходящи тежести. Определено има ефект  Peace
flufffy , честита месечинка!Много радости и хубави моменти!

Аз изкъпах малкия и милото отнесе плувката... Heart Eyes Днес следобяд спа от 2.30-5.30 ,та покрай него и аз намазах, че тези дни сме почти самички вкъщи и гледам максимално да акумулирам сили  Crazy Дано тази дрямка днес да не му се отрази на нощното спане, защото спинка добре напоследък, само с 1 ставане.  Peace

Хайде хубава и спокойна вечер на всички!  Hug

# 582
Калинче, да не би да е от климатика?! На климатик ли се отоплявате? Нощем Ева също хърка и доки каза, че е от климатика.
Арим, нали каза нещо за дойка? Имате ли все още? Разкажи по-подробно.
За стягане на бюста аз знам едно упражнение, което мисля да практикувам малко по-нататък. Взимате една топка, слагате я между дланите си, като лактите са вдигнати високо и стискате топката /стискате, отпускате, стискате, отпускате/ като ползвате за това гръдната мускулатура, а не мускулите на ръцете. Дано сте ме разбрали.

# 583
Привет Wink

Честита месечинка на Флъфи и нека всички болнички бебнца и мами да оздравяват

Флъфи би ли споделиа как му се отразява на бебчо пътуването със самолет .... любопитно ми е, защото и ние мислим скоро да пътуваме Peace

Ноел това упражнение е найстина много добро и дава резулатати Heart Eyes ако се прави редовно разбира се

# 584
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мишана, знам  Peace От няколко години се занимавам активно с фитнес, но при мен от него ефекта не е така добър, както от плуването. Утре съм се заканила да ходя в залата, ама ако ме налегне пак апатията, може и да прескоча  Confused

Общи условия

Активация на акаунт