Отговори
# 630
  • Варна
Данитка готово!Гласувах за вас ,много сте сладки!!
 Heart Eyes Heart Eyes

# 631
Арим,  Shocked 160-180 мл? Това вечер ли изцеждаш по толкова, защото аз вечер с добра порция усилия мога да докарам до 80 мл макс, а иначе си мисля, че младежът изсмуква по доста овече денем.

Барбалетка, и аз замразявам кърма в Лансинох (от 180 мл). Слагам я във фризера, където дълбоко се замразява (така си мисля). Ти къде я замразяваш? Бяха ми казали, че ако е във вътрешна камера на хладилник може и да не се замръзи добре и да се развали. Трябвало да е на място, където се отваря минимално вратата.

За къпането: ние го къпем между 20 и 20.30 часа. Стои малко по памперс (около 10 мин преди къпане), докато татко му си играе на ританка с него. За 10-15 мин го изкъпваме и след това го размачквам с бебешко мляко, пие си капките (Еспумизан и Биогая), загасяме голямата лампа, цока и ляга да спи. В началото доста плачеше по време на масажчето след баня, но сега сам си дава ръчичките и крачетата.  smile3521

Аз имам един въпрос към вас, а и към консултантите. По въпроса с изцеждането. Правя го само вечер към 12 часа преди да си легна, т.к. това е храненето, което проспива зверчето. Имам едно такова наблюдение: ако едната вечер изцедя например дясната и тя пусне приблизително 60-70 мл, лявата пуска не повече от 20 мл и то със зор. На следващата вечер, ако започна с лявата, тя пуска 50-60 мл, а дясната - пак 15-20 мл със зор. Това нормално ли е?  newsm78 И така е всяка вечер. С която започна - пуска доста, втората - почти нищо, а я усещам пълна.

Благодаря предварително!!!

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 13:46 от Anik_bg

# 632
Данитка готово!Гласувах за вас ,много сте сладки!!
 Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря Simple Smile Дай си фейсбука на ЛС,ако искаш да си станемп приятелки  Mr. Green

Който гласува за Янчето да свирка да го добавя във фейса  Hug Пък и който не гласува също Simple Smile

# 633
Привет в този снежен ден!
Благодарности на Kalinche ,че ни снабди с вигантола ! Hug
Barbaletka,и при мен е същото!Започнах да размразявам три-месечните запаси!Моите са в контейнерчета на Авент ,сложени по всички правила ,замразени са веднага след изцеждане!Размразих едно ,но смърди на гадно,аз реших че е развалена!Друго контейнерче не съм размразявала ,не знам дали всичката мирише! newsm78  но май само дето ги замразявах!

Моята беба прави някакви номера ,не мога да я разбера обаче!По принцип си суче 5до 10мин максимум и наддава доста добре,не пие нищо друго (вода,чай).В последно време започва да суче и след 2мин приключва,отказва само докато я наклоня към гърдата и така колко ли малко е хапнала и стои по 2 часа,според мен нищо не яде...памперсите намалихме използването им .Един наакан за деня и още 3напишкани сменям,май е малко?Днес ще вземам пак кантарчето на приятелка да се теглим на всяко хранене и да видим как са нещата !Иначе вечер яде в 2 и в 5 !
За процедурите-аз я къпя,масаж ,храня и ляга да спи!От лекарката знам ,че тези процедури много ги измарят и гимнастиката е около 5мин!

# 634
Anik_bg, замразявам във фризер.  Peace
pashic, едва ли е развалена; както каза Пепеляшка, свързано е с липидния състав.
Аз съм я опитвала и прясна и размразена. Вкуса е еднакъв, но при размразената този дъх - пфу  Sick  Предполагам, че ако е развалена, ще е пресечена или с кисел вкус, не знам..

# 635
  • У дома
Данитка, готово  Peace. Пуснах ти и покана за приятелство  Wink

# 636
  • Германия
Арим,  Shocked 160-180 мл? Това вечер ли изцеждаш по толкова, защото аз вечер с добра порция усилия мога да докарам до 80 мл макс, а иначе си мисля, че младежът изсмуква по доста овече денем.

Барбалетка, и аз замразявам кърма в Лансинох (от 180 мл). Слагам я във фризера, където дълбоко се замразява (така си мисля). Ти къде я замразяваш? Бяха ми казали, че ако е във вътрешна камера на хладилник може и да не се замръзи добре и да се развали. Трябвало да е на място, където се отваря минимално вратата.

Аз имам един въпрос към вас, а и към консултантите. По въпроса с изцеждането. Правя го само вечер към 12 часа преди да си легна, т.к. това е храненето, което проспива зверчето. Имам едно такова наблюдение: ако едната вечер изцедя например дясната и тя пусне приблизително 60-70 мл, лявата пуска не повече от 20 мл и то със зор. На следващата вечер, ако започна с лявата, тя пуска 50-60 мл, а дясната - пак 15-20 мл със зор. Това нормално ли е?  newsm78 И така е всяка вечер. С която започна - пуска доста, втората - почти нищо, а я усещам пълна.

Аник, възможно е при първата гърда рефлексът на слизане на млякото да е по-силен, оттам и по-голямото количество. Освен това е често срещано двете гърди да произвеждат различни количества; така де 5 пръста имаме на ръката и са все различни  Wink
Би могла все пак да опиташ да кърмиш малкия в полусънено състояние, ако гърдата остава напрегната  Peace

# 637
Арим,  Shocked 160-180 мл? Това вечер ли изцеждаш по толкова, защото аз вечер с добра порция усилия мога да докарам до 80 мл макс, а иначе си мисля, че младежът изсмуква по доста овече денем.

Аз имам един въпрос към вас, а и към консултантите. По въпроса с изцеждането. Правя го само вечер към 12 часа преди да си легна, т.к. това е храненето, което проспива зверчето. Имам едно такова наблюдение: ако едната вечер изцедя например дясната и тя пусне приблизително 60-70 мл, лявата пуска не повече от 20 мл и то със зор. На следващата вечер, ако започна с лявата, тя пуска 50-60 мл, а дясната - пак 15-20 мл със зор. Това нормално ли е?  newsm78 И така е всяка вечер. С която започна - пуска доста, втората - почти нищо, а я усещам пълна.

Аник, възможно е при първата гърда рефлексът на слизане на млякото да е по-силен, оттам и по-голямото количество. Освен това е често срещано двете гърди да произвеждат различни количества; така де 5 пръста имаме на ръката и са все различни  Wink
Би могла все пак да опиташ да кърмиш малкия в полусънено състояние, ако гърдата остава напрегната  Peace

pepelyashka , благодаря за бързия отговор. Simple Smile   bouquet Втората гърда я усещам пълна, но не напрегната. Издържам до към 4-5 сутринта, когато се събужда гладникът и си похапва. Тогава добре ги изпразва и двете. (пу-пу) Simple Smile

# 638
pepelyashka - много мерси за отговора! Да, през деня си е супер ведър, а кожата ми е еластична, лигавиците влажни  Peace Ще продължавам да го следя как е Wink

Данитка - със секса сме по следния начин - мъжо все иска ли иска, но аз не винаги съм в готовност (я ми се спи, я съм изморена, я имам работа нещо из нас), но ни се събират по 2-3 пъти седмично да се обичаме  Grinning В началото си ме болеше доста, и сега докато се поотпусна си ме наболява, но поне не се чувствам съвсем като дественица (първия път след раждането се чувствах точно така)  Mr. Green

Барбалетка - оххх притесни ме с този мирис  Rolling Eyes И аз замръзявам в такива пликчета, но като я размразим след месец и половина (кърмата ще е на около 2 месеца), мирише - не мирише, малчо ще трябва да я яде! Ще забраня на Валъо да му дава АМ, че не искам грамммм при налична кърма!

Аник - при мен също едната гърда винаги пуска по повече(примерно 90/70 мл.) А и съм забелязала, че като почне малчо да суче или аз почна да се цедя от едната гърда, направи ли веднъж хубав вакуум, усещам като леко прибоцкване (измислих нова дума май  Laughing ) в другото зърно и ако не са колекторите, започва един течччч  Whistling

Охх исках още нещо да пиша, ама забравих Sunglasses Данитка - сега отивам да гласувам  Peace

# 639
pashic, ама моля ти се, винаги ако мога бих помогнала Embarassed Hug Сега се сетих: Нани дали има Вигантол? newsm78
Аз ти казах - на сестра ми щерките се нахранваха за 5 минутки - здрави и хубави мадами са! Моя виси по 20 мин. по гърдите ми и пак не наддава повече от средното. И аз намалих памперсите до 5 (нашите са само напишкани по 3 дни hahaha) Не е малко мисля. А това за гърченето още докато я накланяш към гърдата ми заприличва на стачката при нас... Аз го кърмех полузаспал, легнали, разхождайки се, на тъмничко...
Запасите ми от кърма са в стъклени бурканчета от 120 мл, предваритерно стерилизирани, замразени веднага след изцеждане. Мирис размразената ми кърма има, доста мазна си беше, но засега не съм уцелила лошо миришещо бурканче. От нищо не съм се лишавала да ям, докато се изцеждах. Кафе не бях пила обаче.

# 640
RadiValio, доколкото прочетох из нета, на бебетата нищо им няма и си изпиват кърмата, дори и с мирис  Peace Може пък и да няма такова нещо при вас.

# 641
Замразявала съм в контейнерчета на Авент и а Томи Типи - е, все си дъхка на пластмаса. А и мойто претенциозното иска само от цица да се храни, та сега ще се къпем и мажем с тях  Laughing

# 642
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Radi, чета ти поста и се чудя, бре какви са тези колектори ?!  newsm78 Да не би да имаш в предвид -протектори  Mr. Green  newsm47 ?
А относно  luvbed Все си правим планове с таткото и аз след като ''администрирам'' малкия си лягам, съответно до идването на таткото / не повече от 10 мин/ аз съм отнесла плувката дълбоко... hahaha Снощи ми звъни, че беше на работа с бойната задача добре да се наспя, за да не изпусна и този път действието  smile3532

# 643
Аз пък нито цедя, нито замръзявам.   Laughing

Единственото ми цедене, и то не всеки път успявам, е като ми предстои излизане.

Данитка, ние сме слаба работа, все сме уморени, я някое дете реве вечер.
Просто време за нас няма никакво. Днес се оплаквах, че ми се спи, а мъжа ми вика - след 3 години ще поспиваш повече.  Shocked

Една приятелка открила супер спа център, близо до нас.
Разрешават и по 2-3 дни месечно да си с бански. Така че, ще ходим.
Всичко ме боли и трябва малко масаж, парна баня, абе глезотии.

И аз да питам - има ли все още без цикъл?
Аз нямам още и се чудя дали не е притеснително вече това.  newsm78

# 644
Мила, цедих само в нчалото, докато си напаснем, затова са ми и много скромни запасите, но пък от преходното мляко  Wink
И аз съм без цикъл още, що да не е нормално, много си ми е добре така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт