Литературен клуб - X

• 71 421
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • Belgium
Прочетох "Ами ако това беше истина " и Да ви видя отново" на Марк Леви-много ми харесаха! Благодаря на Лу за препоръката!  bouquet

Нези
, радвам се, че са ти харесали  Laughing

Леви има и други книги на български, ако искаш прочети и тях  Laughing

Аз съм очарована от последната книга на Ана Гавалда - "Един подарен ден". Можеше да напише огромен роман, но само е нахвърляла прекрасно няколко персонажа и взаимоотношенията между тях. Очаквам с нетърпение следващия и роман, който скоро трябва да излезе на български.

# 121
Прочетох "Ами ако това беше истина " и Да ви видя отново" на Марк Леви-много ми харесаха! Благодаря на Лу за препоръката!  bouquet

Нези
, радвам се, че са ти харесали  Laughing

Леви има и други книги на български, ако искаш прочети и тях  Laughing

Аз съм очарована от последната книга на Ана Гавалда - "Един подарен ден". Можеше да напише огромен роман, но само е нахвърляла прекрасно няколко персонажа и взаимоотношенията между тях. Очаквам с нетърпение следващия и роман, който скоро трябва да излезе на български.
  Да,вече си купих "Децата на свободата" и "Къде си",препоръчай ми още нещо ,моля те.  Wink bouquet

# 122
  • Belgium
На Марк Леви ли или и на други автори?

Първата книга на Леви, която прочетох беше Къде си? и ме направи верен негов почитател. Прекрасна е  Laughing

# 123
Супер! Скоро ще я прочета. Grinning Да,имах предвид на Леви,но не отказвам и други автори . Hug

# 124

Първата книга на Леви, която прочетох беше Къде си? и ме направи верен негов почитател. Прекрасна е  Laughing

На мен пък не ми хареса, даже ме подразни, пуснала съм я в темата за размяна, свободна е още.

# 125
Да ви кажа, че утре от 21,00 по една от Диемите мисля ще дават Ловецът на хвърчила - за феновете н Хосейни. Аз не съм чела нищо от него, не знам защо го "заобикалям" (може би от изчетените мнения съм си създала впечатление), но ще опитам да видя филма.

# 126
  • Sofia
Гледах го. Развали ми хубавия спомен от книгата.  Mr. Green

# 127
  • Sofia
Аз също смятам да го гледам Peace
Книгата не съм я чела.

# 128
И аз ще прескоча филма, че наскоро четох книгата и аз обичам да живея с представите от прочетеното Simple Smile

# 129
  • Den Haag
След като прочетох "Ловецът на хвърчила" гледах и филма след това, но филма ми се видя доста постен,доста неща бяха пропуснати дори на моменти променени, категорично не ми хареса филма  Naughty

В момента чета през деня "Последното изкушение" на Казандзакис , в началото ми се виждаше доста странна,сега и свикнах  Grinning, но се чете бавно. Вечер докато приспивам детето чета "Гордост и предразсъдъци" Джейн Остин, много ми харесва, приятна е за четене, а и чувството и за хумор ме кара да се усмихвам  Peace

# 130
  • Sofia
Аз, след N на брой книги на Стивън Кинг, се обръщам към вас с молба да ми препоръчате някоя любовна книга. Да не е мрак като Брулени хълмове например, но да не е и като тези на Арлекин  Mr. Green Другата седмица съм в отпуск, а точно под новото ми жилище е библиотеката на кварталната библиотека, ще потърся там  Peace

За "Ловецът на хвърчила", аз също предпочитам книгата. Но и по принцип чета първо книгите, после гледам филмите по тях, защото обикновено се разочаровам.

# 131
"Писмо в бутилка" - Н. Спаркс
"Незабравима разходка" - Н.Спаркс
"Любовта на Божур" - Лиза Сий
Това хубаво и интересно четох в последно време.
А и "Музиката край леглото ми" на Кюршат Башар - много, много ме впечатли.
Още чета и от "Любовта през вековете" на ИК Пергамент.

# 132
  • Sofia
Благодаря ти ayas, ще пробвам  Peace

# 133
  • Варна
Аз, след N на брой книги на Стивън Кинг, се обръщам към вас с молба да ми препоръчате някоя любовна книга.
"Ако искаш да си легнеш с мен, сготви ми" Антъни Капела. Както и другите 2 книги от същяи автор.
Не мога да разбера преводачите ни обаче. Българският превод на заглавието няма нищо общо с оригинала.

Също любовни биха могли да бъдат наречени и романите на Джейн Остин.
"Японският любовник" Рани Маника.
"Анна Каренина" Л.Толстой

# 134

Това е прекрасна книга за любовта, настъпила в по-зряла възраст.

Общи условия

Активация на акаунт