Литературен клуб - X

• 70 685
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • Den Haag
Аз съм на тема Халед Хосейни Simple Smile . След като прочетох "Ловецът на хвърчила" веднага почнах "Хиляда сияйни слънца".

# 46
Момичета,отзиви за
  ?
 Grinning

# 47
Аз харесах много Дамата и еднорогът!Виж в последните ми публикации /май в темата за нови книги или в тази, назад бях писала повече/.
На Спаркс имам много от книгите му, но тази умишлено още не съм си взела, че да прочета първо другите.

# 48
Аз съм на тема Халед Хосейни Simple Smile . След като прочетох "Ловецът на хвърчила" веднага почнах "Хиляда сияйни слънца".

И аз миналата година така направих Simple SmileДобър избор! Heart Eyes

# 49
  • Den Haag

И аз миналата година така направих Simple SmileДобър избор! Heart Eyes
Благодаря ти   bouquet. Снощи завърших "Хиляда сияйни слънца"  и мога да кажа, че ми въздейства повече от "Ловецът на хвърчила", но и двете са страхотни книги, развълнуваха ме доста.
След тях имам нужда от нежто разтоварващо и почнах  "Хари Потър и стаята на тайните"  Grinning

# 50
Прочетох "Селяни" на Владислав Реймонт  Peace и се оглеждам за друга. Може би "Комедиантката" пак от същия автор или друго.

# 51
Прочетох "Селяни" на Владислав Реймонт  Peace и се оглеждам за друга. Може би "Комедиантката" пак от същия автор или друго.

ябълка , понеже ми имаш доверие   bouquet , а и все пак съм завършила полска литература, ако те интересува нещо по-специално от полската литература, бих могла да помогна...По-добре на лични, за да не притесняваме другите  Embarassed Съвсем спонтанно ми хрумва "Кукла" на Болеслав Прус, мисля, че ще ти допадне...

Иначе вчера си взех "Връща ли се часовникът назад" Умберто Еко. Впечатления?

# 52
Понеже много харесвам Йовков, а мисля че някой беше сравнил Владислав Реймонт с него, ги потърсих тези "Селяни", но не успях да ги намеря в нета. Някакво старо издание ли са?

# 53
  • Ямбол
Днес си поръчах трите книги на Скот Търоу...
Много примамлива отстъпка - 35% ...... http://www.erabooks.net/?action=author&aid=65

# 54
Днес си поръчах трите книги на Скот Търоу...
Много примамлива отстъпка - 35% ...... http://www.erabooks.net/?action=author&aid=65
Ще споделиш после впечатления,нали?

# 55
Някакво старо издание ли са?

Мммм, доста  Rolling Eyes Май през 80-те години на 20-ти век е последното издание и изобщо не знам дали го има в нет-а в електронен вариант...

# 56
Преоткрих за себе си списание "Съвременник". Попадна ми брой 4/2009 и намерих няколко интересни четива вътре. За тези, които не са му обръщали внимание - препоръчвам.

http://www.book-bg.com/search.php?skey=%F1%FA%E2%F0%E5%EC%E5%ED% … %E8%EA&f=name

# 57
Последната песен на Никълъс Спаркс - от библиотеката...Първо гледах филма и бях сигурна, че и книгата ще ми хареса

# 58
Хуанита Банана, благодаря от сърце  Hug

Смятам да си набавя броеве, които ме заинтригуват. Цената му също не  е за пренебрегване /10лв.,това са си 3-4 книги, но за 9-10лв /от сайтовете има намаления, които в комбинация с други поръчки, го правят още по-добро като цена/.
Вече поръчах един брой и утре ще се запозная с него Simple Smile

Благодаря на всички, които споделят полезна и интересна информация!

# 59
Аз също съм на тема Хосейни, но след "Ловецът на хвърчила" сякаш ми трябва малко време преди да започна "Хиляди сияйни слънца". От мненията ви разбирам, че и тя също е толкова силна и въздействаща книга.

Общи условия

Активация на акаунт