В ритмите на декупажа с чалга,кич....и много настроение_40

• 57 063
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Дидиа, може да направиш детско столче. Само да намериш. Аз исках да декупирам картинката с момиченцето от януарския конкурс в/у детско столче, ама не намерих. Е, то и не търсих много де ... На времето имаше малки дървени столчета с облегалки ... ако намериш такова ... децата обичат да си играят с тях  Grinning

Такива столчета може да потърсите по складовете за дървен материал-сачак, дюшеме и т.н. ...много от тях правят(продават) и предмети от дърво-къщички за кучета и птички , каручки и разни подобни
та съм засичала и разни дървени столчета там

# 541
имаше такива, които питаха за великденски декупаж на яйца Simple Smile попаднах на това и искам да го споделя http://www.novatv.bg/bg/videos/view/3002/
http://www.novatv.bg/bg/videos/view/3003/

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 10:27 от titinka

# 542
  • Бургас
                 Привет,момичета! Искам да ви попитам нещо,че се чудя  newsm78 Поръчаха ми да направя нещо за един малчуган,който става на 1 годинка.Давайте съвети какъв да е предмета? newsm78 Бебчо е момченце и направо съм  #Crazy Хич не се сещам какво да направя - като предмет.
Като идея само -рамка за снимка. В слънчогледите последно като ходих имаше по 3 рамки навързани като пано. Ако баба си хареса някой снимки - мисля че мама ще е много доволна  Laughing Или албумче за снимки.  Дете на една година обикновенно вкарва всичко в устата така че ...

# 543
Ох милички благодаря за линка,ей сега го изгледах и съм очарована!
Профи беше страхотна,чаровна и показа завидно майсторство.Благодарим ти Профи за прекрасното представяне на декупажа!

Елинка тази чиния - влюбих се в нея ,толкова изпипана ,леко закачлива.Абе Великолепна!Поздравления !
Желая ви слънце,усмивки и настроение!

# 544
момичета,ако някой не е гледал Профи
http://www.bbt.tv/taka_go_praviat_jenite#video_4604

# 545
Браво,Профилче великолепно представяне  smile3501 И като майсторство,и като излъчване беше неповторима  Hug
Елинче-приказна чинйка е станала  newsm51 мама ми изпрати онзи ден две такива салфетки.и като дойде и чинйката,и аз мислих да я правя с нея,но мойта и се е счупило ъгълчето!С какво мога да го залепя?
Дидия-харесва ми идеята за албум  Peace Но ако се спреш на столче.....може да вземеш от ДГ  Joy
Титинка-благодаря за линковете
Благодаря ви момичета за милите думи!Радвам се,че лопата ви е харесала!
прекрасен ден   love001

# 546
ellinka-страхотна чиния.Много нежна ,красива,страхотия.Ама не разбрах какви са тези дупки,с панделката.Пробита ли е?Каква е?

# 547
декупажна среща грСофия на 13.02.2011(неделя) от 11ч на адрес ул Майстор Алекси Рилец №4
http://www.kartasofia.com/objects/my_place/6346 това е мястото за тези който не знаят
Здравейте мили дами .Много красота сте натворили пак.
Бонисофия- много нежно и изискано шише си спретнала.  bouquet
Синева много нежна чиния.Само не разбрах силуета ти ли си го рисувала или е такава салфетката.Малка фантазия е тази чиния .Браво!  bouquet
ваня- чудесни неща си сътворила.Първите ти опити са доста сполучливи.Давай смело и ще видиш как нещата ще стават все по -хубави . Hug
Елинка-много нежна чиния.Толкова изящество и невинност струи от нея че чак не мога да откъсна очи.Прелест !  bouquet
Чакам ви на срещата.Хубава вечер на всички.

# 548
             Здравкова,те столчетата в ДГ са ...... ужас.Те няма да издържат два дена ,какво остава за спомен.Идеята за албума ми допада най-много.Четейки за рамките със снимките ми хрумна за албум и май това ще бъде.Утре ще се консултирам с бабата. Laughing Свирни на майка ти да дойде на срещата да се видим.
             Виванова,аз съм на срещата. Peace
             И накрая да ви се оплача , а и да ви предупредя да не си купувате спрей от Титан - отвратителен е! Sick Имах една чиния ,чийто гръб бях решила да направя със спрей златен и като минах покрай магазина на Титан си купих златен и сребърен спрей.Току що съсипах точно 7 чинии. ooooh! Едната вече киснах,стъргах и сега се върти в миялната.Дано я измия,че вече нямам нерви .Уж със С200 пада бързо ,но.....не става.Киснах я в топла вода ,лющих,стъргах и сега надеждата ми е в машинката.Другите 6 са малки чинийки с цветя и различен фон и бях оставила резки ,през които да проблясва златото ,но .....първо - не е златно , а едно мръчкаво и второ нищо май не проблясва.Ужас!Сега се чудя дали да ги мия. newsm78 Защото се оказа робски труд.Единствената ми утеха е ,че ще се уредя със 7 чиники за работа. Wink

# 549
ellinka-страхотна чиния.Много нежна ,красива,страхотия.Ама не разбрах какви са тези дупки,с панделката.Пробита ли е?Каква е?

Роси, така си е чинийката - с по три дупки на всяка страна. Само че аз запълних всичките с кит за дърво и оставих само две.
Радвам се, че ви е харесала чинийката, момичета!

# 550
Профилче, аз днес цял ден се опитвах да пиша тук, обаче нищо не ставаше, исках да ти кажа, че  очарован съм от теб самата, толкова ми беше кеф да ти гледам че чак бях си отворила уста  Blush, изобщо не видях какво си лепила ,а само ти слушах, направо ти си птица Феникс  Mr. Green, и ако говорим по-същество, беше много земно и естествено, сякаш си приятелка на всеки който е пред екрана, така си почуствах аз,благодаря ти миличка   bouquet.  и  огромно удоволствие разгледах твоите великолепни декупажни творби. Heart Eyes

Елинка, чинийка с двете момиченца е просто супер прекрасна, браво, харесва ми, но имам предложение към теб, ако във вас няма къде да се  окачи, хайде при нас, аз ако трябва ще сваля някой картина  Mr. Green. Много ми харесва, романтично и нежно.

# 551
  • София
Профилче и аз успях да те гледам ,страхотно представяне  smile3501,изобщо не личеше ,че си претиснена,а освен декупажа не останаха незабелязани от мен твоите трапчинки,просто ме плениха (много ти отиват).
Didia хубави столчета има на окловръстното на Ботевград(ако имаш път на там) струват 25лв.,ние има такива много са стабилни.

# 552
Честит Имен Ден
Виванова,Вал
  ако има идруги именнички да си признават
Бъдете здрави,обичани и изпълнени все така с много творчески хъс!Продължавайте да ни радвате с прекрасните си творби!!!

# 553
Благодаря ви сърдечно момичета за хубавите оценки които ми дадохте! Благодаря и на тези които си премълчаха  Laughing
Честит имен ден и от мен на Валетата! Много здраве и положителни емоции ви пожелавем от сърце!

# 554
 Hug  bouquetЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на ВАЛЕНЦАТА и от мен. Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт