В ритмите на декупажа с чалга,кич....и много настроение_40

• 57 057
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Честит Имен ден на всички Валенца!
Бъдете живи и здрави,усмихнати и се радвайте на прекрасни емоции!
  bouquet

# 556
Хей момичета от Пловдивската група- на 16.04 Миражчето е обявила във ФБ декупажни курсове в Пловдив в книжарница Кламерче - ако някой не е прочел :

Час 16 април 2011 г. в 10:30 - 17 април в 18:00

Място Пловдив/ ул."Найден Геров"14 - книжарница"КЛАМЕРЧЕ"

Създадено от Gyuler Alieva

Допълнителна информация 1.Класическо напукване и салфетка на дървен предмет/дъска,пано/

2.Обратен декупаж и класическо напукване

3.Салфетка и мозаечно напукване на бял порцелан/чинийка,вазичка,каничка../

4.Спайдър напукване на стъклена чиния

5.Обратен декупаж и мраморна боя на стъклена чинийка

6.Декупаж и релефна паста със шаблон на бутилка/малка/

7.Витражни бои и варак на стъклена/релефна/чиния

8.Варак и шаблон -предмет по избор/ваза,бутилка,бижутерка../

Ще се радвам да си направим срещичка - крайно време е вече       - Антомче,хайде сбирай дружината!

# 557
Благодаря ви момичета за пожеланията  Hug Hug Hug
От днес почвам да празнувам и чак до 14.02.  Laughing
Виванова честит имен ден и на теб много творчески заряд   bouquet

Аз ще ви почерпя по нетрадиционен начин  Simple Smile поздрава на Еми Здравкова ме провокира........Еми Л.Ефремов е един от много любимите ми художници - благодаря ти  Heart Eyes
http://valkata77.snimka.bg/arts/kartini-l-efremov.569867.22362232  това е поздрава ми с едни от любимите ми негови картини
http://valkata77.snimka.bg/arts/kartini-emil-munier.569869.22362251 ......и още малко прекрасни картини от Емил Муниер
Слънчев ден ви пожелавам  Hug

# 558
Честит имен ден на всичките ни Валчета!Да са живи,здрави и все така талантливи ,с много творчески идеи и прекрасното им изпълнение!
  bouquet

# 559
момичета да почерпя за именния си ден ,на всички Валентинки пожелавам много успехи,много любов и много,много здраве

# 560
Честит Имен Ден на празнуващите ! Да са живи и здрави , това е най важно   bouquet  bouquet  bouquet
Браво на Профилче, предаването беше много хубаво, а аз научих и нови неща  Laughing   bouquet

# 561
Вал, Виванова, Вивиан, ЧИД, момичета!

Защо днес празнувате, кой светец/а,
не беше ли 14, изинете  Blush
Да сте здрави, това е най важно и имената ви да ви носят много късмет Simple Smile

Профил, даже и творчески изглеждаш, чудесен урок  Grinning

Ефремов, да, хареса ми Вал Simple Smile

Здравкова, чудесна лопата, чудесна идея Simple Smile

Елинна, красива е чинията, Росирос и при теб чудесни реализирани идеи върху чиния.

Да кажа нежни, красиви чинии на цена 1.26 и 1.52 има в Пиргосплод.
там пазарувам благодарение на Оркуд, чрез нея открих склада,
че и изгодни дървени дъски.
Тия в Карфур имат малко кофти ръб, пък и вече май са изчерпани.
На Армстронга има и големи листи дек. хартия от тънката на цена 4лв.

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 02:54 от Анe

# 562
              Ане,прочети какво се празнува днес!
http://vestitel-bsl.com/index.php?option=com_content&view=ar … id=1&Itemid=2
              Св.Валентин /който е популярен вече и у нас/ не е наш православен празник,а католически.

# 563
Честит имен ден на Валчетата   bouquet
Профи, прекрасно изглеждаше по телевизията  Simple Smile  bouquet моите поздравления
Синева, това не синята чиния е яхтен лак
Елинна-супер чинийка интересна с тези дупки и много нежна картинка.  bouquet

# 564
  • София
Вал, Виванова, Вивиан, да ви е свято името и Св. Валентина да ви закриля!

А топлото и слънчево време тези дни ме наведе на едни великденски мисли и настроения и ето какво направих:
http://media.snimka.bg/8054/022362480.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8054/022362486.jpg?r=0

Мисля да направя към чинията и дъска, ама трябва да ида до "Илиянци" да си купя.

Момичета, вчера стана дума за албуми. Къде може да се намерят албуми за снимки, ама като едновремешните - не с джобчета, а с листове, да се лепят снимките. Много ми се декупира такова албумче  Grinning

Слънчев ден ви желая!

# 565
bonisofia, много красива чиния и пукнатините са много хубави.

# 566
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички Валентинки,да сте здрави и щастливи.

GenovevaG- благодаря че ни каза за курса в Пловдив.Само искам да попитам като е курс дали се плаща нещо или е свободно всеки да отиде?

Val1977- много ми харесаха картините на Ефремов,има много интересна техника на рисуване на четки.

Bonysofia-чинията е много хубава и пукнатините също.Големи хубави пукнатини,които се виждат а не като моите все са малки.

# 567
Само на бързичко да честитя имения ден на всички Валенца   bouquet  bouquet  bouquet
Бъдете живи и здрави момичета, пожелавам ви само хубави неща   bouquet

Профи, душицо златна ПРЕКРАСНА беше, много ми хареса представянето ти  Hug Hug Hug

Бонисофия невероятни пукнатини, с какво кракле са? Елинче чинията е страхотна.
Момичета всички показвате невероятни шедьоври  bouquet  bouquet  bouquet
Виванова много благодаря  Hug за идеята със щипката чудесна е!!!

# 568
МимАр не знам за плащане - не пише нищо ,но има време до тогава ще разберем.Не вярвам да е някаква голяма сума даже и да има.
Раковинчеее прави си план за 16-ти април да се събираме!

Бонисофия много хубава чиния ,стилна,точно великденска.

# 569
Здравейте декупажистки newsm20
Поздравления за красотите, които творите тук   bouquet. От няколко месеца следя редовно темата и реших и аз да ви се представя с беглите си опити в декупажа До сега намирах отговори на всички проблеми, с които се сблъсквах, а и не съм много по приказките Simple Smile , безмълвно следях всички неща които правите и коментирате. Сега обаче закъсах и търся помощта ви. Става въпрос за една ваза, която се осмелих да направя за подарък и искам да изкара поне до другия рожден ден Laughing, а не след петото миене да се разпадне. Лепила съм салфетката директно върху стъклото с акрилен лак, без никаква основа  Embarassed, около нея има структурен гел, също акрилен. Въпроса ми е в такъв случай с какво и колко пъти да я лакирам. Разполагам с яхтен и акрилен лак, надявам се ще свършат работа. Ето я и въпросната ваза.
Това са и останалите ми неща  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт