В ритмите на декупажа с чалга,кич....и много настроение_40

• 57 042
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички момичета, които празнуват днес - Виванова, Вал, Вивиан! Ако има и други -   bouquet

Данисио, добре дошла! Hug
Имаш чудесни неща, но фаворит ми е вазата. Аз бих я лакирала два пъти с акрилния лак, защото от яхтения ще промени цвета си след време.

Бонисофия, красива чинийка със страхотни пукнатини! С Каденс ли са?

# 571
  • София
Момичета, радвам се, че харесахте чинийката ми. Да, краклето е двуфазно на Каденс. Номерът обаче е следният: мажеш стъпка 1, изсъхва и ВТОРИ ПЪТ мажеш стъпка 1! После стъпка 2. Това е, ако искаш големи пукнатини. Прочетох го някъде в старите теми  Grinning

# 572
Момичета, радвам се, че харесахте чинийката ми. Да, краклето е двуфазно на Каденс. Номерът обаче е следният: мажеш стъпка 1, изсъхва и ВТОРИ ПЪТ мажеш стъпка 1! После стъпка 2. Това е, ако искаш големи пукнатини. Прочетох го някъде в старите теми  Grinning

Бонисофия, наистина прекрасна чиния.
А по повод Каденса,
аз правя така.
стъпка 1 - сушоар, ( пласта е нормален, даже тънък го слагам, с пръсти при това Simple Smile )
стъпка 2 - пак сушоар Simple Smile
За по големи пукантини - по-дебел слой стъпка 2,
за по - малки пуканитини - по - тънък слой стъпка 2.
Рецептата е на Тини  Heart Eyes
Така на един предмет, може да разпределиш пукнатините по желание :0
Утре ще покажа, днес не успях да снимам нещата.

Данисио, прекрасни неща видях, толкова добре изпипани, че...
Вазата е прекрасна, интерсен ефект, сякаш с пръсти е рисувани, или?
Мен ако питаш може би фиксиране с акрилен лак спрей, най-добре би се получило.

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 18:17 от Анe

# 573
  • Добрич
Привет момичета. Скоро не съм писала, но гледам да чета, че иначе изпускам края  Embarassed

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!   bouquet

Всички сте показали много красоти, на които се възхищавам!  Hug

Ето и последното пано, което сътворих за благотворителен бал, организиран от детската градина на сина ми: http://kremikkk.snimka.bg/?album;aid=564674

# 574
бнисофия страхотна чиния,много ми хареса,а за пукнатините ...жестоки са  Peace
аз също ползвам на Каденс,но незнаех,че си има и тънконст,ползвам същия метод за който казва ане пак по урок на тини
момичета благодаря за пожеланията и вие да сте здрави и щастливи,обичайте се Heart Eyes

# 575
декупажна среща грСофия на 13.02.2011(неделя) от 11ч на адрес ул Майстор Алекси Рилец №4
http://www.kartasofia.com/objects/my_place/6346 това е мястото за тези който не знаят
Лелееее, как ме изненадахте.Благодаря ви момичета .Трогната съм и много прятно изненадана.
На всички Валки честит празник .Бъдете щастливи и много продуктивни на декупаж разбира се.
[/b]
Да ви почерпя и да пожелая на всички хубава вечер.

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 20:21 от виванова

# 576
 Heart EyesЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!   bouquet БЪДЕТЕ БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВИ  bouquet
Прекрасни са всички нови неща , които сте показали! Много красота, много нещо! Grinning
kemi -  Хубаво се е получило паното! newsm26
danisio - Добре дошла! Simple Smile Красиви са всичките ти творения а вазата е много нежна, и според мен лакирай още няколко пъти с акрилен лак !
bonnysofia - Прекрасна чиния! Прекрасни пукнатини абе... СУПЕР! Hug
виванова - Силуета на чинията го рисувах с контури а косата е със структурна паста. Радвам се че ви хареса! Heart Eyes
Елинче - Чинията е страхотна!  bouquet

Лека вечер!  Flowers Bouquet

# 577
  • пловдив
Честит имен ден на всички именнички!
Да сте живи и здрави момичета! Много щастливи мигове, много нови творчески идеи, големи възможностти да ги реализирате и.... нали си ме знаете, задължително пожелавам ЛЮБОВ - във всичките и разновидностти, защото без нея, както е казано в една известна пиеса - без нея живота е безмислен!
newsm51

Много красиви неща сте показали отново  Crazy Перфектни и като замисъл и като изпълнение  smile3501 Нямам физическата възможност да ви изкоментирам поотделно затова приемете ръкопляскането като категорично заявление, колко ми харесват  Heart Eyes
Геновева, с две ръце съм ЗА срещата в Пловдив. На 16 има големи шансове да мога да присъствам, защото работното ми време е след 17ч и няма да се налага да бягам от работа  Mr. Green Добре ще е всички желаещи да си признаят, за да знае все пак Доли как ще ни вмества в книжарничката   Wink Наоколо има и кафенета, та като свърши демонстрацията, може да продължим с клюките  Joy

Виждам нови имена - добре дошли в отбора ни момичета  Peace
danisio разгледах ти албумчето - отлично се справяш  thumbsup По повод вазата - малко си е риск. При работа със стъкло е добре да се грундира първо. Ако искаш да остане този прозрачен ефект и ползването на С200+  боя, да отпада, тогава грас медиума е задължителен, но това е съвет при следващи предмети. В случай мисля, че трабвя да лакираш поне 3 ръце /като всяка изсъхба без сушоар много добре/ с акрилния лак с който си лепила. Смесването на лакове с коренно различна основа може да доведе до напукване особенно когато лака на водна основа е отдолу, което от своя страна създава риск при миене... Ние затова и пръскаме с лак за джанти преди акрилния лак. Знам ли да кажат и другите момичета, но аз смятам, че трябва да лакираш с вече ползвания лак  Peace
Розови сънища чаровници  lovekiss

# 578
Сърдечно благодаря за топлото посрещане и бързите отговори smile3525
Веднага се заемам с лакирането с акрилния лак и ще предупредя да се мие само отвътре за да не се мокри много много. Следващият път май ще трябва да обмисля по-добре преди да започна нещо.

Лека нощ и от мен  smile3524

# 579
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания  Hug Вивиан  Честит имен ден   bouquet всичко най-хубаво ти пожелавам  Simple Smile
Синева чинията е трепач  Heart Eyes Heart Eyes много оригинална идея БРАВО  Peace
Здравкова толкова е сладка лопатката......много ми хареса   bouquet
Елина прекрасна чиния...много нежна  smile3501 ,ако си направя такава вариянта ще е "Рони и Хриси"  Grinning
Vanya I добро начало  Peace фаворит ми е пепелника с обгарящата техника - много добре се е получил   bouquet
Горда чуден часовник се е получил   bouquet много ми хареса
МИМ АР радвамсе ,че ти е харесал Ефремов.....техниката му на рисуване е уникална,той не ползва четки,а шпакли  Simple Smile
Бонисофия невероятни пукнатини  smile3501 много красива чиния се е получила  Simple Smile

danisio прекрасни неща си направила   bouquet впечатлена съм,а вазата е толкова нежна и ефирна БРАВО

От мен бутилка вино и свещник-тематичен подарък за моя приятелка
http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.22368775

и едно старо пластмасово столче
http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.22368769
http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.22368765
Лека и спокойна вечер  Hug

# 580
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИНИЧКИ  bouquet

ЕЛЛИНЧЕ невероятна чинийка,браво!!!!!  bouquet
velmar  добре дошла!!чакаме твоите творби Simple Smile
bonnysofia много красива чиния, а пукнатините са невероятни!!!!!  bouquet
danisio чудесни неща си показала!!! а на ваза със слънчоглед - смляно кафе ли е залепено?
kemi  паното е чудесно!!!!  bouquet
val1977   подарък за приятелка е супер!!!много стилно се получи  bouquet

от мен една простичка бижутерчица

http://s010.radikal.ru/i312/1102/24/208a59773ddd.jpg
http://i036.radikal.ru/1102/44/ce6f4e1923a4.jpg
http://i025.radikal.ru/1102/d0/6df1fe0a16da.jpg
http://s52.radikal.ru/i136/1102/06/8e0b25870ac5.jpg

# 581
dadusq много ми харесва кутията ти, предполагам отгоре е принтирана картинка, а отстрани салфетка Rolling Eyes Имаш ли в повече от тези нежни розички Embarassed Аз също бих могла да ти пратя нещичко Wink

# 582
мими извинявай, за жалост нямам такава салфетка, тя ми беше изпратена една от Лалленце, ако не греша  bouquet

# 583
Ане фона е правен със структурен гел на Маестро пан и просто си правих завартулки с четка, всъщност не знам как точно се работи с него, май се използват специални шпатули.

dadusq не е кафе а грис, общо взето всички идеи съм взела от вас   bouquet

# 584
Здравейте ,момичета.Видях,че сте дискутирали за кракле на Каденс.Аз го ползвам в момента и аз установих,че трябва специално от него и първи и втори слой да не се пести,а да се слага много,за да се получи ефекта.когато го суша със сушоара,на места става .на други не..а преди два дни,бях оставила втория слой,да си съхне сам,защото беше много късно и трябваше да си лягам и сутринта,пукнатините бяха супер,но да викажа,аз повече съм доволна от това на Рич.бях си купила едно ,което е еднофазно,но то се слага по следния начин:след като всичко е направено,накрая се слага дебел слой от това кракле,то е като мляко,буквално го поливам,но само на равна повърхност и го оставям,цяла вечер,на сутринта повърхността е като напукано стъкло,с дебели пукнатини.Пише на него C2,но марката ще я видя и тогава ще кажа.ефекта му е страхотен ,за бижутерка,за кутия,за равна повърхност.
dadusq -какво е тази,,простичка,,бижутерчица миличка? Мен ме плени,много сладка и нежна,да ти се иска да я погалиш чак.
сега правя т.е. се измъчвам с темата Куба,не предполагах,че ще ми спре фантазията толкова,големи мъки,голямо нещо.само правя ,мия,търкам цяла седмица,  плаче  ми се вече,може би защото искам да е нещо много ефирно,с рокли,с музика,с пера,с настроение,а...не става това което ми е в главата,накрая ще взема да запаля една пура,дано ми текне.

Общи условия

Активация на акаунт