ЕПИЛЕПСИЯ-ТЕМА 14

• 55 996
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
мими и ние така с морето заредих се с мнение че децата ще се разболеят,че ще има пристъпи,но нищо от това не се случи ,а изкарахме спокойно,като изключа че Крис правеше асматични пристъпи,всичко др беше ок и живнахме и се заредих с положителни мисли,радвам се че и вие така сте изкарали безпроблемна и приятна почивка.
А сега по темата,момичета да споделя,че на 7-ми ни приемат в свети наум ,д-р Божинова ще се запознаем там ,ще ни правят изследвания,надявам се на по-голяма яснота относно нашият случай,сънно еег сме записали на 8-ми,стискайте ни палци да има надежда за нас и всичко да мине добре,колкото повече времето наближава,толкова повече се шашкам и искам да е минало,но няма как да стане,това е от нас засега ,стягаме се за училище и детска градина

# 691
 newsm51Здравейте на всички!
Отдавна не съм се включвала,но ви чета  винаги,когато имам повечко време.Лятото мина неусетно,на плаж изобщо не се осмелихме да ходим,защото дясната  вежда на нашия батко подскача ,което доста ме тревожи.Записани сме на 8 за сънно ЕЕГ   в "Св.Наум".Стискайте палци!
Скоро започва и учебната година,и косата  ми съвсем настръхва.Днес го помолих да порешава задачи,но вместо това  измисли ново име на  математиката-ИЗТЕЗАНИМАТИКА...  dohТова е при нас!Като се върнем,ще пиша.Пожелавам на  всички децата да са здрави,и ние покрай тях,повечко кураж и много надежда! newsm10

# 692
Здрайвейте.Искам да попитам нещо във връзка  с протоколите. За деца от провинцията, на които им се изписват протоколите от софийски лекари, в коя здравна каса си правят заверка на протоколите /София или провинция/и откъде си взимат хапчетата- от София или от провинцията

# 693
Здравей Деси ние сме от провинцията но протоколите ни се издават от лекар в София и пак там в София заверяваме протоколът.Лекарствата си ги взимаме от тук  където живеем пак от тук ни изписват и рецептата за тях.

# 694
  • гр.Гоце Делчев
desi21 ние заверяваме протоколите в здравната каса в провинцията,но сигурно навсякъде е различно  щом Нончето ги заверява в София.sonaro стискам палци миличка дано всичко да е наред и притесненията относно веждата да  се окажат напразни.Много ми харесва името,което е измислил за математиката.

# 695
Явно в по-големите градове е така но тук при нас в малките градчета за всяко нещо тичаме в София.

# 696
Ние сме от Русе. Протоколите ги завяряваме в нашият град, а ни ги издават в София. Лекарствата също си ги вземаме от тук.
Маминка сладинка, дано излезете обнадеждени от Св. Наум!

# 697
Протоколите се заверяват, към която РЗОК сте!

# 698
Благодаря за информацията

# 699
Момичета здравейте отново!
Искам да Ви благодаря от все сърце!Получих съобщения на лични които ми дадоха информация от която определено имах нужда!
Искрено желая на света да няма хора със такива трудно овладяващи се заболявания като това на дъщеря ми.Но докато има хора като Вас готови да помогнат кои с каквото може има надежда светът наистина да стане по-добро място за живеене!
Оше веднъж благодаря най сърдечно на всички които ми писаха.Пожелавам на всички Вас много радостни моменти с Вашите принцове и принцеси!

# 700
Здравейте ние се завърнахме от Банкя,минахме и през Литвиненко видя ни еег-то почти същото е като предишното с някои изменения ама каза щом е плакал преди да заспи сигурно са от това. Ще почваме да бавно да намаляме радедорма и да се опитаме лека-полека да го спрем стискайте палци да нямаме последствия и да не направи някой пристъп.

# 701
Браво Еми!Успех!Ние също вървим на горе/поне за сега/.

# 702
Здравейте ние се завърнахме от Банкя,минахме и през Литвиненко видя ни еег-то почти същото е като предишното с някои изменения ама каза щом е плакал преди да заспи сигурно са от това. Ще почваме да бавно да намаляме радедорма и да се опитаме лека-полека да го спрем стискайте палци да нямаме последствия и да не направи някой пристъп.

Силно вярвам, че няма да имате  Hug

# 703
Успех Еми и дано всичко е наред при Дидко. Hug И нека всички се включваме само с хубави новини.  bouquet

# 704
Благодаря момичета: non4eto0, ⅞ ...and Happily Ever After, dineva@mimi  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Praynig Praynig Praynig  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт