Survivor US

• 88 760
  • 664
  •   1
Отговори
# 195
Еми пак като Натали,най-заслужилата.Аз много се чудех тогава абе защо не го харесваха тоя Мик май беше доктора.Даже един глас не получи,май тия продуценти ни бяха поспестили някой неща  newsm78 newsm78

# 196
  • в морето до колене
Не, нищо особено не са ни поспестили продуцентите. Сезонът определено беше монтиран на принципа "защо Х загуби!"
Звездата беше Ръсел. Беше промотиран като най-големият злодей, откакто съществува формата! От първите 15 минути стана ясно, че ще я загуби тази игра. Но зрителите трябваше все пак да разберат, защо журито не е пожелало да гласува за него. И да им бъде предложен що-годе приемлив Последен оцелял.
Кой точно ще спечели, обикновено се опитват "да скрият"/"завоалират", за да задържат интереса на зрителите до последно. Иначе мнозина ще са тези като мен, дето изобщо няма да си направят труда да гледат последните 2-3 серии, или само финала... защото няма да има никаква интрига. Аз така се отказах да гледам (и досега не съм ги гледала) финала на Роб М. и на Ким. Защото беше досадно ясно, че ще са победители. Не съм гледала и финала на Софи, но не защото знаех, кой ще победи, а защото знаех, че Коуч ще загуби... (още един сезон от типа "защо Х загуби!" BTW)

Конкретно за С19 - аз точно от този сезон започнах да чета по-внимателно тези спекулации на тема - кой ще е победителят, съдейки по монтажа. Да, за тази малка и леко фанатизирана група фенове Мик беше фаворит почти до края. Много малко хора изобщо познаха, че победител ще е Натали. И то го познаха след сливането, ако не и по-късно. Защото, ако се върнем на въпроса за "спестяването" - главното, което продуцентите ни спестиха беше опознаването на играчите от ГАЛУ. Това е едно от най-пренебрегнатите племена в историята на играта въобще!!! Twisted Evil Така и не разбрахме докрай що за хора са, оттук и невъзможноста да преценим кого и защо ще харесат.

Колкото до Мик - Мик е скучен играч. Никой от Галу не си е направил труда да го опознае, пък и той не си е направил труда да ги привлече на своя страна. А журито беше изградено главно от ГАЛУ. Които мразеха Ръсел и в червата, но за да изберат някой друг пред него, все пак е трябвало този друг поне малко да им е симпатичен. Натали беше симпатична... Това е основното и предимство пред Мик.

Всъщност основната монтажна манипулация беше епизодът със сливането, когато нещата бяха представени така, че на Натали се приписаха заслуги за изгонването на Ерик, които на практика бяха много силно преувеличени.  Mr. Green Но един-два умело подбрани "конфешънала", монтирани на правилното място, понякога правят чудеса.  Wink Дори аз се заблудих. Като добавим към това други по-дребни манипулацийки като убиването на плъхчето, последвано от изявление на Джейсон "Натали много израстна от началото на играта"... и ето ти поне видимост за победител.

ЕТА - Такива преувеличавания на нечии заслуги за стратегически ходове в играта е имало и преди Натали. (Примерно - на Парвати в Микронезия са приписвани монтажно заслуги за ходове, които и като идея, и като осъществяване са били работа на Сири.)

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 20:03 от мячик

# 197
Нетипично друг път.Той е един от най големите фенове на играта и този път знае,че журито е всичко и затова играе така.Според мен ще го накажат като Ръсел от 19 сезон. Mr. Green
Казвам нетипично на базата на предното участие на Кокран,в оригиналния му сезон.
Където,заради рязка маневра беше изхвълен като куче от властимащите. Wink

# 198
Най-жалките участници играли някога в Сървайвър.Може ли така да се отнасят с тая кукла Бренда,Нещастници,никой от тях не заслужава милиона,НИКОЙ!

# 199
Те щяха да са малоумни, ако не я бяха изгонили. Това все пак е Сървайвър, няма място за сприятеляване и игра на принципа "ти си ми най-симпатична". За да имат някакъв шанс за победа Бренда трябаше да е премахната. Все пак всеки играе за себе си, нали?

# 200
То е ясно,ама трябваше ли да я унижават така.Смешници,вярно ви казвам за 26 сезона не съм виждала такова чудо,направо  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out.Ръсел го правеше с хитрост,Първати с финес,Сандра с думи,а Кокран подмолно.

# 201
Добър епизод,хареса ми...с изключение на Племенния Съвет.
С риск да ми се изсмеете ще кажа,че вече ми се избистри финалната 3ка на 100%.
Заради този Съвет стискам палци ЕКИПА ОТНОВО ДА СЕ НАМЕСИ и да разбутат статуквото с финална 2ка.Тогава ще падне голям сеир,само стойте и гледайте. Sunglasses
Относно Бренда,постъпиха гадно с нея,но от друга страна взеха правилно решение.
Сега беше правилния момент да я изгонят и те го направиха,щото във Ф5 щеше да е адски трудно да я изгонят,при положение,че грабне имунитет.Спрямо тези,които са с нея Бренда е великан в изпитанията. LaughingВъв Ф5 имунитета накланя везните в съвсем друга посока.А и при евентуално стигане на финал от нея страна при всяка вероятност щеше да обере гласовете на журито.ИМХО
Епизода показа как един оцеляващ достига от нищо до всичко за нула време и обратното.
Затова тази игра е велика.Simple Smile

# 202
  • в морето до колене
...
С риск да ми се изсмеете ще кажа,че вече ми се избистри финалната 3ка на 100%.

Тя се избистри още преди два епизода май. След миналия особено. След този вече трябва и победителят да ти се е избистрил.  hahaha
Много е прозрачно (избистрено) всичко в последните серии.  ooooh!

А и при евентуално стигане на финал от нея страна при всяка вероятност щеше да обере гласовете на журито.ИМХО

Според Sucks от разговорите в Пондероса не излизало така... Нямало 100% гаранция, че ако  Бренда е на финал, тя ще получи повече гласове. Въпреки че всички я смятат за сладурана.
Аз не съм имала време да гледам клиповете от Пондероса, така че не знам, дали е достоверно това. Щото в Sucks всичко можеш да прочетеш, както сам знаеш.

Отдавна исках да питам, ама сега вече е много актуално - нещо да кажете за Еди?  Mr. Green

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 22:02 от мячик

# 203
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!.Поредния "заслужил" победител.Дано следващия сезон си заслужава повече,че с тоя си покъсах нервите  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 204
Относно последния победител (Кокран), той заслужаваше най-много измежду другите останали плужеци. Винаги съм казвал, че силните играчи трябва да се подкрепят и да останат до края, за да няма безлични фигуранти. Интересен е коментара на един колега по-горе за монтажното изкуство. Че на някои играчи им преписват незаслужени успехи. Има едно интервю с Ръсел след Герои срещу Злодеи. Той там казва, Сандра е най-незаслужилия победител, не вярвайте на CBS, Парвати и Роб са добри играчи, Аманда и Сюри са брилянтни играчи. Чудех се защо канят тази Сюри отново и отново, но явно е имало защо, след като самия Ръсел Хенц го казва.

# 205
Всеки следващ сезон е все по голяма манипулация на вота.Няма ги вече силните първи сезони,когато всичко беше честно и имаше интрига и смисъл до края.Опорочиха хубавото шоу.Бас ловя че в следващия сезон ще вкарат Ръсел и лудия му племенник Брандън,нали ще е "семеен" Сървайвър  ooooh!

# 206
Търся в нета някакви новини за предстоящо такова предаване в БГ, но никъде не намирам дори и отричане за това. Някой няма ли малко информация.

# 207
В смисъл на български ли newsm78?Защото българския Сървайвър официално потвърдиха че няма да има 5 сезон никога. Wink

# 208
В смисъл на български ли newsm78?Защото българския Сървайвър официално потвърдиха че няма да има 5 сезон никога. Wink
Да имах предвид Сървайвър 5. Дано някога някой дойде и направи нов сезон. Нали беше успешен формата newsm78 Какво съм се зачудил, тука вървят разни Биг Брадъри, Къртици и подобни помии. За Сървайвър трябва много повече от това да събереш разни хора и да им гледаш сеира.

# 209
На мен лично малко странен ми беше нашия Сървайвър,ама след смъртта на Нончо казаха от БТВ че никой не иска да снима 5 сезон,защото било скъпо,рейтинга нисък и да не се повтори трагедията  Confused

Общи условия

Активация на акаунт