Survivor US

• 88 735
  • 664
  •   1
Отговори
# 210
 Както се и очакваше , тримата амигоси изпуснаха нещата. Разочарован съм от цялостното им отношение към играта , имаха шансове но не се възползваха . Еди , който най-много се беше пуснал по течението стигна най-далече , понякога да се правиш на умряла лисица има ефект . Еди може и до финала да стигне , ако вземе 1,2 имунитета , кoнкуренцията не е кoй знае каква а и е пожарникар , би трябвало да е трениран.
 Андреа е голяма сладурана но представите и за играта са странни , ако някой нищичко не е научил от първото си участие  това е тя . Когато амигосите извадиха многото имунитети , тя за малко да излети , на всички беше ясно че е излишния човек в коалицията на шестимата и накрая пак беше изненадана че я изгониха .
 За Бренда ми стана мъчно , но донякъде сама си е виновна . От гледна точка на играта беше логично да изгонят.
Относно Бренда , aз лично имам претенции само към Доун , оказа се много гнусно същество .
Все пак ми липсват добрите стари времена на Сървайвър , когато личните отношения значеха нещо.

# 211
  • в морето до колене
Радвам се да прочета едно спокойно и разумно мнение, Чубака.  Grinning
Момичетата тук се палят много и аз ги разбирам, но трябва и да се погледне трезво понякога на поведението на любимците ви.  Peace

Доун наистина си плати за историята с Бренда. На финала.
Явно цялата врътка с "новата Доун/новото начало" беше иронично подвеждане в началото. За втори път позволи на Кокран да и бъде най-близкия съюзник, но да играе своята си игра... и пак за нейна сметка.

Питах преди финалните епизоди за Еди, но никой нищо не каза.
Ако наистина се беше напънал да спечели някой имунитет накрая, вероятно щеше да спечели играта. Обаче  Rolling Eyes

А Кокран си игра грамотно. Почти всяко изгонване си беше вода в неговата мелница. Не позволи да го катурнат дори такива неочакваните събития в играта. При това хората от неговото племе и алианс дори го харесваха този път (за разлика от предишния).
Проблемът с победата на Кокран не е, че е незаслужена, а че екипът ни "заля" с него във втората част на сезона до такава степен, че чак ни удави.  Twisted Evil

# 212
Така...изтъркули се още един сезон.Уау !! Без да си кривя душата ще кажа,че като цяло сезона ми хареса.За Финала няма какво да кажа повече,всичко беше казано в горните поустове.
Честито на Кокран.Може ли да ми разясните за какво бе евакуиран Ерик,че нещата малко бяха претупани ??
Реюниън шоуто-много постно тоя път.Първо бяха само финалистите и журито.Второ-говореха с Филип,отколкото с всички останали взети заедно.Не се наблегна на сезона,а се говореха някакви общи работи.И разбира се...Бостън Роб,чак и на сцената дойде да си подари книгата...
Не чухме нищо за състоянието на Ерик,за конфликта между Брандън и Филип(очаквах да ги помирят честно казано).Да не говорим за тотално низвергнатите Еди и Майкъл(членове на журито все пак).
Въобще пълна скръб.Относно оцеляващите изгонени преди журито и преди сливането-пълно затъмнение,дори не успях да видя дали всичките бяха там.
Държаха повече на балсама,който Хач подари виртуално на Руди... Joy

Промото за следващия сезон беше най-краткото в историята на играта.
Това,което съм чел като спойлери мога да използвам народната поговорка,че кръвта вода не става. Wink Определено най-малкото странна идея от страна на екипа.Толкова ли са се изчерпали ?

# 213
Относно последния победител (Кокран), той заслужаваше най-много измежду другите останали плужеци. Винаги съм казвал, че силните играчи трябва да се подкрепят и да останат до края, за да няма безлични фигуранти. Интересен е коментара на един колега по-горе за монтажното изкуство. Че на някои играчи им преписват незаслужени успехи. Има едно интервю с Ръсел след Герои срещу Злодеи. Той там казва, Сандра е най-незаслужилия победител, не вярвайте на CBS, Парвати и Роб са добри играчи, Аманда и Сюри са брилянтни играчи. Чудех се защо канят тази Сюри отново и отново, но явно е имало защо, след като самия Ръсел Хенц го казва.
А ти вярваш на човек,който е стигнал два пъти до финал и е бил изключително далеч от победата ?!
При положение,че дори и водещия го подигра в едно от лайв шоутата... Simple Smile

# 214
  • София, България
По АХН по4на сезон 21, искам да наваксам 2 серии, откаде да изтегля с субтитри?

# 215
  • в морето до колене
радос, български субтитри за сезон 21 намирам само за първите 3 серии тук http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=search&movie=s … sort=nd&st=25
английски можеш да изтеглиш от Адиктид - http://www.addic7ed.com/show/389

# 216
  • София, България
 Hug

сега проблем и с торента - в замунда няма сиид а в арена е някакав магнет - не сам теглила досега така , 6те видя дали ваоб6те 6те трагне

# 217
Предполагам, че вече сте запознати с новите участници, но все пак:

# 218
  • в морето до колене
Аз като всеизвестен почитател на "злодеите" от новите/стари участници най-много се радвам на Колтън и Тайсън  Mr. Green И съм любопитна да опозная "половинките" им. Щото с такива като тях със сигурност не всеки би "мелил брашно".

И определено съм бясна за Рупърт  Twisted Evil

# 219
Аз също с нетърпение очаквам Тайсън Simple Smile.

# 220
  • София
Рупърт  Tired

# 221
Такъв сезон не е ли против конституцията на Сървайвър ??

# 222
Ехооо група какво става,гледате ли ?!

# 223
  • в морето до колене
Естествено, че гледам. И дори ми е интересно  Mr. Green
Но ме мързи да пиша.  Tired
Пък и не се е случило нещо свръхестествено засега.

*
Обаче тази вечер се случи ... почти свръхестествено нещо.  Grinning
Като се има предвид, че от сума време не гледам телевизия, днес се оказах у съседите точно в момента, в който в новините на bTV обявиха кастинг за нов сезон на Сървайвър БГ.

Ами честито да ни е  smile3502

# 224

Обаче тази вечер се случи ... почти свръхестествено нещо.  Grinning
Като се има предвид, че от сума време не гледам телевизия, днес се оказах у съседите точно в момента, в който в новините на bTV обявиха кастинг за нов сезон на Сървайвър БГ.

Ами честито да ни е  smile3502
Е честит да ни е !! Simple Smile
И аз разбрах,че е минало подобно промо.Та казаха ли докога трябва да се подават документи,краен срок за записване ?

Общи условия

Активация на акаунт