Survivor US

• 88 762
  • 664
  •   1
Отговори
# 315
Определено ме изненада,че изгониха точно този човек на края. По последно мислех,че Дейл ще го отнесе. Засега ми най-харесва Jon Misch. Забавен е,а и ме трогна с историята за баща си.
Таткото и сина също се очертават като голями образи.

# 316
  • в морето до колене
Мда, американците умеят да създват достоверни decoy boots  Grinning
Особено в началото, когато наистина има няколко варианта за гонене и има достатъчно насниман материал, за да подкрепиш съмнения за няколко играчи.
Въпросът е само да си добър в монтажа.  Mr. Green

Я да ви вкарам и малко светски клюки  Laughing
"Сладоледаджията" Ерик се е оженил преди месец.
Ето го с булката на фона на езерото Мичигън.
Хубава двойка са.
А, ако се питате, защо пък чак "ексклузивно" го отразява сп. PEOPLE, то Ерик е нещо като "техен кадър". За тези от вас, които не знаят - Стивън Фишбах поддържа блог в списанието от няколко години, в който коментира текущите сезони. А миналия сезон Ерик започна да илюстрира коментарните публикации на Стивън със свои карикатурни рисунки.
Аз тръгнах да проверявам, дали вече е публикуван анализът на Стивън за първия епизод на новия сезон... и попаднах на новината за сватбата.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 16:45 от мячик

# 317
Не го харесах във втория му сезон. Ще ми се на негово място да бяха поканили Джейсън Сиска.

# 318

Че на мен С17 ми е малко мъгляв...

Срамота  Rolling Eyes
Този сезон е в моите Топ 3. И как може да ти е мъгляв като това беше първия сезон сниман в HD  Laughing .
Иначе този сезон си започна напълно нормално. На мене първата серия ми беше скучновато-любопитно. Любопитството идва от това, че е първия такъв сезон, който гледам и съответно динамиката между участниците е доста по-различна. А изгонването на едната близначка си беше напълно в реда на нещата. Те и двете са абсолютно безполезни и не знам защо CBS ги харесва толкова много. Това вече им е трето участие - на път са да задминат някои знакови фигури...

# 319
Ще помоля спойлерите да са в скрит текст  Peace.

# 320
Сезон 17 е велик. Имах чувството,че гледам looney tunes в сървайвър вариант Laughing По-побъркани участници никога не е имало. А съвета на който Ранди си заминава ми е най-любимия от всички сезони.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2014, 01:25 от tinacarlyle

# 321
Много се напрягам, когато изгонят някого с идол в джоба, голямо напрежение беше и сега за Дейл Simple Smile.

# 322
  • в морето до колене
Че на мен С17 ми е малко мъгляв...
Срамота  Rolling Eyes
Този сезон е в моите Топ 3. И как може да ти е мъгляв като това беше първия сезон сниман в HD  Laughing .
Grinning Знам, че ти е от любимите и очаквах да реагираш. Ама какво да се прави - точно тогава се учех какво е това торент и с какво се яде. Та за кратко време си бях свалила и изгледала почти без почивка около 6-7 сезона... Е, Габон явно ми дойде в повече и вече съм го гледала не особено внимателно и ... така си остана. Оттогава все не мога да събера достатъчно желание да го гледам повторно.

Сега за обещаните торенти - в Зелка вече го качват сезона, затова давам линк направо към тяхната библиотека. Първия епизод са го качили с три дни закъснение, но вторият е там още от ранна утрин - аз си го свалих от тях.  Има по три различни рилийза - всеки може да си избира.
http://zelka.org/browse.php?search=Survivor+US&cat=0&inc … ead=1&in=name

Но субтитри все още няма. Е, за първи епизод в Адиктид има френски, португалски/бразилски и цели два вида китайски, ако на някой ще са му полезни.  Mr. Green

# 323
Любимия ми момент от втория епизод Laughing

Вал постъпи супер глупаво, а Бейлър има потенциал за страхотен злодей, както и Джош.

# 324
Дали има някакъв шанс новия сезон да го излъчат по AXN?

# 325
Има, но след няколко години.

# 326
Това с Reed беше много смешно  Simple Smile. А също и

Сега се видя, че идолът е по-различен от медальона, който Дейл намери в първия епизод. Да сте прочели някъде нещо за това?

# 327
  • в морето до колене
E, честит да ни е и първият блайндсайд в играта.  Simple Smile
EТА - и също така устата близначка в действие.  Mr. Green

Сега се видя, че идолът е по-различен от медальона, който Дейл намери в първия епизод. Да сте прочели някъде нещо за това?
Аз се пазя да чета заради спойлерите, но за медальона имаше писано по американските форуми. Не е трудно да се разбере, че това не е СИ. СИ вървят задължително с написано обяснение към тях, че са идоли и как могат да се ползват.

Джеф е казвал в интервюта, че екипът има навика да пръска из лагерите разни такива "случайни обекти" - от една страна могат да заблудят играчите, от друга страна могат да се ползват за направа на автентично изглеждащи фалшиви идоли. А екипът обича такива неща, така че не е нелогично да "подпомага" създаването им.  Simple Smile

Фактът, че показаха намирането на този медальон може и да има ефекта на "пушката, дето все някога трябва да гръмне". Поне на мен ми се ще да е така. Не ми се иска да вярвам, че е било за създаване на мимолетно напрежение само в еп.1.

Освен това по скрийншотовете, които видях в този форум, където се опитваха да разнищят загадката на медальона, ясно се виждат на капака на кладенеца символите, които присъстват на указанията за СИ. Ако някой наистина се захване с акъл може да си потърси СИ и по тези картинки... В забързаното темпо на сериите не бях обърнала внимание на тази подробност. Но има запалени фенове, които не спят.  Laughing

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 19:49 от мячик

# 328
Този сезон няма никакви спойлери за съжаление. Странно е, но мен ми е по-интересно когато знам финалната двойка/тройка.
Тази близначка ме дразни. Джон въобще не направи нищо лошо в предаването, а те го изкараха сатаната едва ли не. А блондито беше уникална. Тя буквално му каза,че кроят да го изгонят, а той нищо не направи Laughing
Другата седмица май Дрю е в опасност, дано не си отиде забавен ми е. Симпатизирам и на бащата и сина както и на другия Джон.

# 329
Уникален епизод. Дрю е шматка от световни пропорции. А гласуването беше Crazy, върнаха ме в първия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт