Survivor US

• 88 749
  • 664
  •   1
Отговори
# 300
Двете Шриланкски близначки (два пъти в The Amazing Race) ще надуят главите на останалите участници Simple Smile Интересно ми е колко ли дълго ще ги издържат. Или може би като са разделени ще са по-тихи? Но определено имат потенциал да бъдат изгонени още в началото...
Предстои да видим.

Не вярвам  Laughing.

# 301
  • в морето до колене
Уф, признавам и честно, че надникнах с едно притворено око в Sucks онзи ден  Embarassed
Обаче на две места прочетох, че май няма спойлери за този сезон...
Не знам, дали да вярвам.
Като се има предвид стачката на екипа след снимките, може и наистина да е така. Явно последната им грижа е било предаването на вътрешна информация. Макар и обратната хипотеза да е легитимна. Но пък продуцентите доста бързо са постигнали споразумение (иначе нямаше да се справят с монтажа в срок и са рискували да отложат началото). Та явно е нямало и за какво да им отмъщават.
Както и да е - не видях спойлери. Няма и да надничам повече.

# 302
  • Пловдив
В очакване съм...

# 303
С Натали и Надя ще е много забавно. Спукала съм се да им се хиля в Шеметна надпревара Mr. Green

# 304
мислите ли наистина че спят и з горите, джунглите и т.н. или са в хотел и само за снимки ходят да се правят на робинзон крузо?  Laughing

Уф, признавам и честно, че надникнах с едно притворено око в Sucks онзи ден  Embarassed

Къде си гледала?  Mr. Green

# 305
  • в морето до колене

Имам един любим форум за Сървайвър. Ето този - http://survivorsucks.com/
И обикновено като го споменавам, използвам само втората част от названието, щото първата е ясна...
Това е малко като фенски жаргон и със съфорумците, с които отдавна се познаваме в тези теми, се разбираме. И те знаят за моите специални интереси и пристрастия към един конкретен раздел в този форум...
Но напоследък не го чета, защото бъкаше от спойлери през последните сезони. А единственият сезон, за който бях изчела всички спойлери, без да ми се развали кефа от гледането, беше С20...
Пък и именно заради спойлерите, любимият ми раздел в Sucks вече не е същият...

П.П. - Има и още един фенски сайт с такова цветущо название - http://www.survivorblows.com/survivorblows/   Wink

И наистина спят из горите.  Mr. Green В хотел - само журито преди финала.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 11:22 от мячик

# 306
И наистина спят из горите.

и около тях една камара хора ги снимат и записват, охрана тва онова, лекари сигурно има

проблема според мен на тва шоу е, че се опитва да представи нещата мн тежки, драматични, а то реално всичко е в контролирана среда

имало ли е смъртен случай във всички сезони на всички дръжави? поне един?

# 307

имало ли е смъртен случай във всички сезони на всички дръжави? поне един?

Да, в България. Нончо Воденичаров.

# 308
  • в морето до колене
Миналата година е имало и във Франция. Също инфаркт, но на младо момче - 25годишно, мисля. Починал е в хеликоптера на път за болницата. Още в първия ден на снимките, ако правилно помня. И са прекратили всичко веднага... А после май докторът на предаването се е самоубил.  ooooh!
Със сигурност може да се прочете информация и за това, както и за Нончо.

А преди тези два смъртни случая на участници, е имало един на оператор - удавяне. Още в първите години.

Само не разбирам, защо трябва да умират хора, за да бъде почесано желанието на "драгия зрител" да повярва, че нещата са наистина драматичниTired
Ако някой иска да вярва в теории на конспирацията, това си е негова работа.

# 309
  • София, България
И то в Камбоджа е бил трагичния случай с френския сървайвър.

Окасо, двайсе и няколко сезона от американския сървайвър изгледахме. Драма си е.Отслабват, брадясват, психясват. Да, наблюдават ги, снимат ги, но мисля, че им е абсолютно забранено да контактуват с операторите, те са неми и глухи и след няколко дни участниците ги приемат просто за част от пейзажа. Мисля че говорят само с интервюиращите - тези, които им задават въпроси в индивидуалните коментари.

# 310
  • в морето до колене
мислите ли наистина че спят и з горите, джунглите и т.н. или са в хотел и само за снимки ходят да се правят на робинзон крузо?  Laughing
Ще оспамя темата донякъде, но не мога да се сдържа.

Е, Ocaso, можеш да си доволен - Милошев потвърди твоите теории на конспирацията.  ooooh!
На някой стана ли му ясно, къде е спала Янита след съвета?
Щото на острова при Росен отиде посред бял ден.
И на въпроса му: "Вчера ли те изгониха?"
отговорът беше: "Снощи."
...
Та така с джунглите и хотелите.

Или за "интригите", с които промотират следващите епизоди...
Гласува ли Силвия срещу най-близката си приятелка Янита?
-  Ами, не. Не е гласувала с/у нея. Ние можем да броим... ooooh!
В еп.2 показаха за кого са гласували всички с изключение на Силвия.
...
Нали знаете, че го обичам Милошев.   Mr. Green

# 311
Я подскажете каква е тая глупост с този остров на прокудените и изпращането на Росен там ??
Опитвам се да измисля нещо,но дотук нищо.Може би,защото не мисля като продуцентите...Wink

П.С. Отново вкарват т.нар. "двата гласа" на Племенен Съвет.Тези хора ще оставят ли играта да се развива нормално без да се намесват,като вкарват косвено туйстове подпомагащи определени хора ??

# 312
Здравейте! Извинявам се, че нахлувам в темата, но докато четях тази за българския СВ и попаднах на тази. Видях и познати имена, та прочетох малко.
мячик, "познавам" те от форумите на предишни сезони и ми харесват твоите коментари. Не съм те видяла, обаче, още в новия сезон. Ще ми е приятно да те чета, ако коментираш и там.   bouquet
п.п. Всички обичаме Милош.  Mr. Green

# 313
  • в морето до колене
Двете Шриланкски близначки (два пъти в The Amazing Race) ще надуят главите на останалите участници Simple Smile Интересно ми е колко ли дълго ще ги издържат. Или може би като са разделени ще са по-тихи? Но определено имат потенциал да бъдат изгонени още в началото...
Предстои да видим.
Не вярвам  Laughing.
По-тихи бяха.   Laughing

Хубаво начало на сезона според мен. Почти нямаше пренебрегнати участници и зрителят може да си състави доста прилична картина. Добре представена вътрешноплеменна динамика - засега май няма явни големи дразнители (и злодей на сезона засега не се очертава), но пък има достатъчно "наместване на пластовете". Нечетната бройка в племената позволи да се развие класическата схема "едните с/у другите и аз по средата"  Wink
Играта за племенен имунитет беше добра, с няколко етапа и класическия пъзел накрая.  Mr. Green

Хареса ми туиста с острова. Едновременно експлоатира чувствата на участниците и дава мегдан за ранни междуплеменни връзки. Да видим какво ще излезе от това, дали някой ще се възползва...

ЕТА - Само не ми е ясно, защо още го играят този театър с разделянето на племената и тегленето на отличителните знаци уж "на случаен принцип", като участниците са облечени с различни цветове още в самото начало (явно им подсказват да изберат от багажа си за първия ден най-близкото по цвят до цвета на бъдещото им племе)... Най-ранният сезон с такава постановка от продукцията, за който се сещам на прима виста, е Токантинс. Ама може и от по-рано да е. Че на мен С17 ми е малко мъгляв...

И както обещах, ранни линкове за теглене и гледане:
можете да си изберете торент от КаТ - http://katproxy.com/usearch/survivor/?field=time_add&sorder=desc
а аз го гледах засега онлайн ето тук - http://www.free-tv-video-online.me/internet/survivor/ - и довечера ще го гледам пак, че някои неща вероятно ми се изплъзнаха на първо четене.
В Замунда май го няма качен все още.

П.П. А защо се извиняваш, не разбрах? Нали темата е за всички.  Hug
Здравейте! Извинявам се, че нахлувам в темата, ...

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 14:42 от мячик

# 314

И както обещах, ранни линкове за теглене и гледане:
можете да си изберете торент от КаТ - http://katproxy.com/usearch/survivor/?field=time_add&sorder=desc
а аз го гледах засега онлайн ето тук - http://www.free-tv-video-online.me/internet/survivor/ - и довечера ще го гледам пак, че някои неща вероятно ми се изплъзнаха на първо четене.
В Замунда май го няма качен все още.

Благодаря за линковете   bouquet! Все още го няма в Замундите, да.

Общи условия

Активация на акаунт