Survivor US

• 88 746
  • 664
  •   1
Отговори
# 285
  • в морето до колене
Някой да направи тема за новия БГ сезон, айде фенове!!!

Аз нямам намерение да правя тема за българския Сървайвър. Има по-заслужили из форума, те ще си направят... Може да пиша понякога там, обаче.
А този сезон няма ли да си има официален форум всъщност?!  newsm78
Аз периодично питам чичко Гугъл, ама нищо не излиза засега...
Надявам се да има. Предпочитам да пиша в него.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 09:29 от мячик

# 286
  • в морето до колене
Но пък ви каня да се запознаете с участниците и да видите, какво ни очаква в новия сезон на американския Сървайвър.
Сезонът е Blood vs. Water 2, така че участниците са по двойки. И както в предния сезон, след една обща нощ на брега, двойките ще бъдат разделени. Затова представянето на участниците ще го направя малко по-различно от друг път. Снимките на двама участници ще са една до друга.
Снимката на първия участника от двойката ще е линк към биографиите им на сайта на CBS, а снимката на втория участник от двойката ще е линк към видео-визитката им. Имената на участниците ще са изписани с цвета на съответното племе, в което ще започнат играта.

Survivor: San Juan Del Sur
или обявен още като
Blood vs. Water 2

Това е 29-и сезон, и трети поред, който е сниман в Никарагуа (другите два бяха Survivor: Nicaragua и Survivor: Redemption Island). Но пък мястото е красиво.

Сезонът е сниман от 2 юни до 10 юли 2014 година, а излъчването му ще започне на 24 септември.
Сезонът има 18 участници, разделени в две племена. Всички участници са нови и почти всички са непознати, с изключение на една двойка, които са предишни участнички в Шеметна надпревара + няколко ВИП-ове, които обаче са от С или D-листата... Сред които дежурният вече бейзболист.  Simple Smile
Първоначално са избрани 20 участника, но едната двойка се наложило да се откаже по здравословни причини още преди началото на снимките. Затова и съотношението жени-мъже е неравно - 8 жени с/у 10 мъже.  ooooh!

Заради тези, които не искат да виждат, чуват и научават нищо преди началото на сезона, ще дам информация за основните обрати в играта в скрит текст
Скрит текст:
В сезона е било предвидено да има RI (Redemption Island). Но заради сериозните критики от феновете към този прийом, са се отказали в последния момент. Вече приготвената за целта локация е използвана за връщането на един стар туист - Exile Island. Нещо, което не сме виждали от Токантинс насам.
Макар че реално, както е описан туиста, на мен ми прилича на комбинация от двата вида "острови", които сме виждали досега в шоуто.
На острова ще се отива след дуел между представители и на двете племена (от една двойка). Победителят печели награда за племето си, както и определя друг участник от своето племе, който отива на острова заедно с победения негов близък. Все пак на острова ще може да се получи ключ за търсене на скрит идол.

Ето ги и новите участници. Разделени са на две племена:
COYOPA и HUNAHPU:

Dale Wentworth * Kelley Wentworth - баща и дъщеря

Val Collins * Jeremy Collins - съпрузи

Missy Payne * Baylor Wilson - майка и дъщеря

Keith "Otis" Nale * Wesley Nale - баща и син

Nadiya Anderson * Natalie Anderson - сестри

Alec Christy * Drew Christy - братя

Jon Misch * Jaclyn Schultz - двойка

Julie McGee * John Rocker - двойка

Reed Kelly * Josh Canfield - двойка

Видео с оценката на Джеф за шансовете на играчите още няма май.
Промо също не съм видяла още.
Като излязат, ще ги покажа. Ако някой ги види преди мен, се надявам също да ги публикува.

Миналият сезон с непознати участници се получи интересен. Да се надяваме, че и с този ще е така.  Grinning

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 00:11 от мячик

# 287
О, виждам двете близначки от Шеметна надпревара. Няма да е скучно с тях.

# 288
Кога почва американския и кога българския сървайвър?

# 289
  • в морето до колене
На сайта на bTV има рекламен клип за премиерата на българския Сървайвър на 15 септември от 20:00 часа.
А за американския съм писала в горния си пост - започва на 24 септември. От есента на 2010 година (сезон 21) той се излъчва в сряда. Преди това беше в четвъртък

# 290
Само един път в седмицата ли е американския?  Shocked

Иначе видях реклама по време на последния епизод на американския ББ, 24-ти Сървайвъра,
а на 22-ри  нов сериал - "Скорпион".  smile3508

# 291
  • София, България
Ако можете да пускате линкове за теглене-9 като излезе серията ще е супер 9- Hug

# 292
  • в морето до колене
Ще се опитам да пускам, радосPeace

# 293
  • София, България
Мячик, аз сега се сетих, че Сървайвъра ми е много труден без субтитри ... Шеметна надпревара я гледам в оригинал, но там и нещо да изтървеш, не е фатално. А тука интригите движат играта, и много се ядосвам, че не успявам да разбера всичко  #2gunfire

# 294
  • в морето до колене
Това е проблем, радос. За последния сезон дори английски субтитри не винаги имаше...
За български е още по-трудно. Има един ентусиаст, дето превежда при юнаците, мисля, но той е мнооого назад - май едва няколко серии от сезон 27 беше превел наскоро.

Но ако мога да бъда полезна
Скрит текст:
винаги съм готова да ти отговарям на ЛС, ако имаш въпроси и нещо не си разбрала от конктретната серия.

# 295
Питайте тука ако нещо не сте разбрали, само да се надяваме да няма някой говорещ, като Денис Родман.  Laughing

# 296
Гледайки последното промо на Камбожда,смея да твърдя,че ни очаква може би най-нагласения и тъпия сезон от всички досега...Не,че искам да звуча негативно,но така си мисля...Скрит участник,таен остров - стига толкова господа,кога ще си напишете домашното...?

# 297
  • в морето до колене
Е, на определен етап приемаш лимонадата (като няма отърване от лимоните, искам да кажа)...
Та аз съм решила да се забавлявам като гледам колко точно ще е нагласен.  Mr. Green

Все имам 1,5% надежда да е станал някой сакатлък като случая Агонцев.
Ама те тогава бяха още зелени, беше им за пръв път... та затова им се получи сакатлъка. Сега са обиграни вече.  ooooh!
Пък и няма вероятност Агонцев пак да им е направил нЕкоя поразия. Нито пък някой друг от "старите муцуни".
А от новите също не очаквам много - поне така, както обясни tatatata, че са подбирани...

Единственото, което реално ме ядосва, е липсата на форум.  Twisted Evil
То че ще е боза, ясно. Ама поне да има къде да си чешем езиците.

# 298
Никой не каза нищо за своите предположения,кои ще са старите муцуни.Като си спомням колко бяхме изписали за С20 при американците в един друг форум,мир на праха му,си е направо престъпление,че не сме коментирали потенциалния каст на т.нар. returnees...
За Агонцев на 99% е там,Дренски предполагам и г-н Мартинов също на 102%(прекалено съм скромен Wink)
То без Капитан Америка,Капитан Планета и Бай Ганьо може ли да мине подобен вид сезон.То това май е самата идея,да ги видим отново.

# 299
Двете Шриланкски близначки (два пъти в The Amazing Race) ще надуят главите на останалите участници Simple Smile Интересно ми е колко ли дълго ще ги издържат. Или може би като са разделени ще са по-тихи? Но определено имат потенциал да бъдат изгонени още в началото...
Предстои да видим.

Общи условия

Активация на акаунт