Survivor US

• 88 743
  • 664
  •   1
Отговори
# 270
Джеф играе себе си в сериала.

# 271
  • в морето до колене
Такааа, каня ви да се запознаете с участниците и да видите, какво ни очаква в новия сезон.

Името на всеки участник е линк към биографията му на сайта на CBS, а снимката е линк към видео-визитката

Survivor: Cagayan
или обявен още като
Brawn vs. Brains vs. Beauty

Това е 28-и сезон, и четвърти поред, който е сниман на Филипините (другата толкова силно експлоатирана дестинация е Самоа и наистина е време за сезон 29 и 30 да се преместят някъде другаде). Сезонът е сниман от 11 юли до 18 август 2013 година, а излъчването му ще започне на 26 февруари с двоен епизод.
Сезонът има 18 участници, разделени в три племена по шестима. (Да ви припомня, че другите триплеменни сезони бяха С8 и С25.) Делението е основано на три определящи характеристики на участниците - атлетизъм, интелигентност, привлекателност. Всички участници са нови и от последните осем сезона това е едва третият, в който няма "завърнали се" стари играчи. (Другите два бяха С21-Никарагуа и С24-Един свят.) Но пък има ВИП-ове...

Заради тези, които не искат да виждат, чуват и научават нищо преди началото на сезона, ще дам информация за основните обрати в играта в скрит текст
Скрит текст:
В играта ще присъстват скрити идоли във всяко от племената, които могат да се обявяват на съвет след приключване на гласуването, но преди да са обявени резултатите от него. Но! се връща правилото да може да се обявява скрит идол след като резултатите са обявени. (Така беше в С12 и С13.) Този идол ще влезе в игра след обединението.
Известни са още две неща, които ще се случат в еп.1, но тях всеки може да си ги намери при желание. Ще кажа само, че и двете сме ги виждали вече в предишни сезони.

племето на атлетите APARRI се състои от:

Cliff Robinson

Lindsey Ogle

Sarah Lacina

Tony Vlachos

Trish Hegarty

Yung "Woo" Hwang

племето на умниците LUZON се състои от:

David Samson

Garrett Adelstein

J'Tia Taylor

Kassandra ”Kass” McQuillen

Spencer Bledsoe

Latasha ”Tasha” Fox

племето на красавците SOLANA се състои от:

Alexis Maxwell

Brice Johnston

Jefra Bland

Jeremiah Wood

LJ McKanas

Morgan McLeod

За финал общата снимка

и едно видео
оценката на Джеф за шансовете на играчите

Промо не показвам, защото първото излязло промо не казва нищо - само откъси от визитки на по един играч от всяко племе. Но е интересно кого са избрали все пак, затова ще ви ги изброя само - Вуу, Кас и Морган.

Да се надяваме, че ще се получи интересен сезон.  Grinning

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 20:55 от мячик

# 272
Дайте линк за сваляне на 1-ви епизод.Simple Smile

# 273
  • в морето до колене
Ето от Зелка - http://zamunda.se/browse.php?search=survivor+us&cat=0&in … ead=1&in=name
И от eztv - http://eztv.it/ep/52582/survivor-s28e01e02-proper-hdtv-x264-2hd/

Два епизода са всъщност.

# 274
  • в морето до колене
Тъй, преместиха темата в новия подфорум "Телевизионни предавания". Което си е в реда на нещата, де.  Simple Smile

Обаче никой от нас не пише този сезон...
Айде аз от мързел, ама вие защо?

Сезонът се получава много добър по мое мнение. Пък и по общото мнение на фенове и коментатори, доколкото мога да съдя от малкото, което съм чела (че зорко се пазя от спойлери).

Друго и да не излезе от тоя сезон, то поне няколко кандидата за повтаряне и потретяне са набелязани.
А лудият Тони си спечели пожизнено място в Залата на славата, независимо на кое място ще завърши.  hahaha

# 275
  • София, България
Много  хубаво, че направиха тоя подфорум ТВ предавания, преди много трудно се намираха нещата.

Не го гледам аз тоя сезон, но съм се замислила какво стана с българския Сървайвър, направиха кастинга и повече нищо не се чу  newsm78

# 276
  • в морето до колене
Е, как не се чу - снимаха си хората в Камбоджа. В компроматната тема в Клюкарника имаше снимки на Владо Карамазов оттам, докато са снимали.
Предполагам, че ще го излъчат през новия телевизионен сезон на есен. Може би от септември нататък.

# 277
А може ли линк за компроматната тема Stuck Out Tongue
Относно сезона започнах го,но не съм го догледал.С новите играчи се получава добре.Simple Smile

# 278
  • в морето до колене
Интересуваш се от светски клюки, може би?  Mr. Green

А ако става въпрос конкретно за Владо и негови снимки от Камбоджа, просто питай Гугъл. Wink Давал е интервюта и в телевизията, и за вестници, мисля. Пък и с тия "социални мрежи"... все ще ти изскочи я някой Туитър, я някой Инстаграм  tooth
Ето един линк на прима виста - http://www.bgreality.bg/?q=content/%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B … D0%B8%D1%85%D0%B0

Колкото до US28 Survivor Cagayan - хубав сезон се получи, да. Аз успях даже да си харесам участник, за който да стискам палци за победа. Пък знаеш, колко рядко ми се случва нещо такова по принцип. За последно проявявах фенски пристрастия по вереме на Сървайвър Никарагуа, а това беше преди седем сезона.  Grinning
Е, и както почти винаги става - моят човек отпадна. Ама нейсе. Надявам се след две-три години да го поканят пак за участие. От него може да излезе втори Кокран.  Wink

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 23:47 от мячик

# 279
Дами, къде мога да намеря сезоните от 3-ти до 13-ти? Не е задължително да са със субтитри. За съжаление където и да потърся, няма сийдъри Sad Иначе шоуто е страхотно, засичала съм някои епизоди по AXN и бях впечатлена.

# 280
  • в морето до колене
Нима от Замундите няма сийд?

А опитвал/а ли си да теглиш от голямата колекция в КаТ - в нея са събрани сезоните от 1 до 19 - около 100 Gb е целият монстр.  Grinning
Ето тук - http://kickass.to/survivor-collection-seasons-1-19-t3978709.html
Само за сезон 3 папката не е пълна. Липсват първите три епизода, но тях ги има ето тук - http://kickass.to/survivor-3-africa-s03e01-s03e02-s03e03-t4274402.html

Аз съм теглила някои сезони именно от тази колекция, но беше отдавна.
В КаТ обикновено информацията за наличния сийд не подвежда, така че се надявам да проработи.

Ако не се получи - пиши пак. Ще търсим други начини.
Не може да пропуснем възможността да зарибим още един фен за формата.  Wink
В много краен случай ще шерна личната си колекция.

# 281
S28 наистина беше добър сезон. Още едно доказателство, че с нови хора и завръщане към традициите има прогрес и нещата се получават. Кастингът определено е доста качествен откъм персонажи - покри почти целия възможен диапазон. Имаше както кръгли нули (J'Tia), така и всеобщи любимци като Spencer. Прави впечатление, че този сезон се доближи мнооого близо до 13-ти, който беше един от най-добрите (2-ро място в моята all-time класация). Много от участниците бяха играчи и бяха дошли да играят. Това се оказа (както обикновено) нож с две остриета. От една страна стана интересен сезон. Но победителят не беше който трябва. За съжаление Spencer направи поне две големи грешки плюс липсата на късвет = отпадане. В сезон с по-малко "играчи" можеше да се получи и по друг начин. Т.е. ако трябва да тегля чертата - добър сезон, но с "лош" победител. Няма да влезе на челните места в класацията ми, но ще е близо до тях Simple Smile

# 282
А какво ще кажете за Тони-полицая,който явно не беше никакъв полицай ??! Mr. Green

П.С. Ухааа,сега прочетох,че следващият сезон се очертавал най-добрият,според Владо Карамазов.
ИНтересно,още от сега ме запалиха,а трябва да гледам преди това 28-ми сезон Wink

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 12:24 от TribeHasSpoken

# 283
Не знам дали тук е мястото,но айде да ни е честит новия сезон - Сървайвър:Камбоджа
Видях промо клипа по бтв с анонс за туиста на сезона,а именно Фенове срещу Звезди/Фаворити/Любимци.На 90% бях сигурен,че ще заформят подобен сезон и смея да твърдя правят го доста рано.
Има ли толкова материал,за да бъдат събрани "звезди"? Едва ли...Да не говорим,че при американците беше чак 16-ти сезон,ама до толкова едва ли би дочакал българския зрител... Grinning

За повече информация: http://www.btv.bg/shows/survivor/

# 284
Някой да направи тема за новия БГ сезон, айде фенове!!!

Общи условия

Активация на акаунт