ФЕВРУАРКИ вече с нетърпение , чакат мъжкото си попълнение!

• 22 298
  • 718
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро и от мен!
Честито бебе Мони на мама Лечугитка, да расте здраво и щастливо, за мама бързо възстановяване!  Hug
Мен нещо напоследък ме примързва да пиша, но пък ви чета (това в случай, че някой е забелязал отсътвието ми Simple Smile)
За дрехите - имам два клина и едни дънки и разни пуловерчета отгоре, смятам да избутам така. Не ми се дават пари точно накрая. За връхна дреха ми става само едно яке, което мога да закопчая, но за сметка на това времето е с нас и топло.
За контрацепцията - не съм го мислила още, сигурно ще говоря с гинеколожата си за най-подходящия вариант, но дискусията ми е много интересна.
Столчето за кола ни е в комплект с количката ABC Дизайн. Което ми напомня, че трябва да го изпера, че тя ни е втора употреба, подарък от една приятелка.
Пепелно и на първия вариант ми допада повече, но е скъпичък.
Снежи, имам 10бр. родилни превръзки и 4 бр. еднократни гащи, ако трябват още, съм инструктирала мъжа откъде да купува Simple Smile
На всички с прегледи, болежки и лоши мисли, пожелавам всичко да е ок и повече да се усмихват  Simple Smile

# 466
Здравейте мами  Grinning
Много наситени с информация 3 страници изчетох.
Надеждата  Hug
Бобчо, аз преди седмица се опитвах да се разболея и си сложих компрес на гърлото - 50/50 ракия вода, потапям в нея носна кърпа или някакво памучно парченце плат. Слагам го на гърлото, след това парче вестник или хартия и най-отгоре връзвам с кърпа. Така спя цяла нощ. Много ми помогна. Ако искаш опитай.
беба, да оздравява момчето бързо  Peace
пепелно, първия вариант ще му е по-интересен на бебко. И аз съм за него.
Извинявам се, ако пропуснах някой  Rolling Eyes

# 467
момичета намазах се с антифлегмин  Embarassed да видим дали ще даде резултат. Огледах някви клиники за премахване на хемороиди, ама кви цени имат от по 100лв най-евтиното. Моят е малък, но все ми идват едни мисли и то доста луди.
аааа сетих се имам проблеми с паметта, но сериозни вече, както милото ми казва нещо и край не мога  нищо да задържа, всичко изчезва ужас.

Щях да питам кога можем да си направим цитнамазка след, като родим. И някоя от вас ваксинирана ли е за рак на шийката. Аз гледах няква ваксина на плакат на вратата на док, но забравих да питам........ Embarassed

и да се оплача, е пак нямаме вода  bowuu

# 468
Добро утро!  Hug

Благодаря на Bob4o кафенцето. Пожелавам ти бързо оздравяване.  Praynig Аз преди 2 седмици като се разболях се оправих буквално за 2 дни с Биопарокса - спрей за гърло и нос, но както бяха споменали някои мами все пак е локален антибиотик, така че всеки си преценява. Иначе бях със същите симптоми - силни болки в гърлото и хрема, но без температура. Най-добре звънни на личната си!

Стискам палци на nadejdata тъмните облаци скоро да разсеят и всички притеснения да са били неоснователни.

pepelno, и аз като останалите харесвам по-шарената играчка. Аз лично съм оставила всякакви играчки да ми ги купуват за подарък, защото всичко останало вече си взех (така си мисля поне), особено дрешки. Винаги като отида в бебешки магазин я за козметика, я за нещо друго, излизам задължително с 2-3 непланирани гащеризончета  Mr. Green А чорапките ми са вече към 10 чифта и както установих вчера - всичките розови  ooooh!

За моите дрехи - нося си ластичния клин и няколко плетени рокли (от преди бременността даже)и нямам проблеми. Дънките са със стегнат ластик и не са ми удобни. Сигурна съм, че ако всяка се разрови в гардероба си ще открие нещо подходящо - туника, дълга жилетка, плетена рокля. Аз преди няколко седмици наизвадих няколко рокли и бях сигурна, че няма да ми станат - а то всички ми станаха: просто плетените  неща явно се разпъват доста  Peace

Еспиноза, не се ядосвай - всяко зло за добро! Аз мисля, че даже се е получило по-добре при теб предвид това изтъняване на ретината ( и на мен ми откриха) - я си представи, че се беше забавила с прегледа, а бебчо подранил: можеше да стане някоя беля при напъването!

Ssvetla аз багажа все го отлагах, докато оня ден ме заболя за първи път корема, докато бях навън. Ами прибрах се и буквално за 5 минути имах стегната раничка с неща от първа небходимост (джапанки/нощници) + сак със всички останали неща за после.  Mr. Green Подреди си нещата за собствено успокоение, не отнема много време.

Стискам палци за скорошно оздравяване и на всички други болнички или с болни мъници  fingerscrossed

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 11:11 от Lily_G

# 469
Лори,след раждането и като спрат лохиите на около 40 дена от раждането горе-долу става това се ходи на преглед при гинеколог.Тогава предполагам може да се вземе цитонамазка.Аз лично след като родих Дария ме беше страх толкова скоро да ида и чак след 6-тия месец отидох на профилактичен преглед,но всичко беше ок до тогава,не съм имала оплаквания,нито проблеми с шевовете. Peace

# 470
Добро утро и от мен!
Честити придобивки, happy mamma. Бебка да ги ползва със здраве! За комплекта „Приказка” ли става въпрос, че е розов, а не лилав? Аз още не съм поръчала от сайта, чакам някой да ми зареди сметката.
Nadejdata, Zelda S, не се отчайвайте, мислете позитивно и всичко ще бъде наред! Скоро ще гушкате сладки бебенца! Това ви го казва една голяма паника.

За дрехите – все още ми стават дънките за бременни, но те карат 3-та бременност и се е поотпуснало трикото отпред, в началото ми беше щирок. Иначе моето яке  не го нося вече, нося на мъжа ми една лека грейка.
И аз съм за първия вариант играчка-завивка . Всъщност и двата ми харесват, но както вече са казали по-горе, трябва да са ярки цветовете , пък и е по весело и бебешко така.
espinoza, почивай днес повече! Мен също ме чака преглед при очен лекар, освен за ретината какво друго гледаха?
Хаха, Lily G, и аз залитам по розовото, по точно бледорозово, много ми харесва, бе! Едно такова нежно и невинно  Вчера купих поредното костюмче. Заразих даже и мъжа ми - оня ден взел 2 комплекта блузки с ританки, преобладава розово и бяло, естествено.  Crazy

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 11:04 от Patelina

# 471
Честит малък мъж на мама Лечугитка Simple Smile! Здраве и щастие за цялото семейство!
Да ни е честито първото момченце в групичката и да видим сега ще повлече ли крак за следващите мъжлета Wink
Не съм ви чела обстойно, да пожелая само бързо възстановяване на болничките- и мами и дечица.
На тези, които сте с контракции- ооооще мъничко остискайте Simple Smile
На новите бебешки придобивки- честито, със здраве да ги ползват мъниците:)
Лек ден ви желая.

# 472
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте милички! Аз след малко съм на консултация, да видим няма ли да излиза вече бебкаа  Thinking Crazy
Приятен ден! Ако остане време довечера ще се отчета Hug

# 473
  • Somewhere over the rainbow
Хепи Мама комплекта "приказка" от сайта бг уеб маркет ли е?И ако да за колко време пристигна?
моята поръчка уж вчера трябваше да пристигне пък никаква я няма
Бобчо-Ф май и ти  беше с поръчка от този сайт какво стана?

Честит ни първи мъж-да ни е здрав и да расте умен и щастлив !

# 474
  • София
Честито на мама Лечугитка! Да расте здрав и щастлив малкият Симеон, да носи радост на мама и тати!

За превръзките: моите са 14 в пакет, имам и един резервен, там са по-малко май. Купила съм си и еднократни гащи от аптеката, те са малко като памперси, имат и подложки отдолу, вероятно изпълняват ролята и на превръзки.

Относно дрехите: много е зле положението, дънките за бременни ми стягат отвсякъде, най-вече корем, дупе и горната част на бедрата. Очевидно ще финиширам 25 кг. плюс.

Стискам палци за всички, които имат нужда!

# 475
Здравейте, момичета

Днес се отдадох малко на домакинска работа  и  малко на грижи за мен. След малко ще ходя на разходка с приятелка и по магазини дано най -накрая си харесам спално комплекче за бебчо.
За дрехите Имам едни дънки и един панталон с който ми е добре а из къщи се разхождам по пижама Embarassed
За контрацепцията Ние толкова го правихме това бебе, че не знам  дали ще има  нужда от пазене, на по късен етап ще го мисля.
nadejdata Една голяма  Hug
pepelno И аз съм за шарените, децата се радват на шареното после ще ги прави стилни мъже и дами Wink
espinoza Днес си почивай и се пази, не се ядосвай  Hug
Щях и друго да пиша но забравих  Embarassed Embarassed Embarassed
Аз утре съм на консултация вече ходя всеки петък, ще дам отчет утре.
Хубав ден момичета

П.С Моля да ми пратите парола за албума, да ви видя а и аз да се изтипосам  Wink

# 476
  • област Варна
Patelina първо ми гледаха диоптера колко е. На една машина, където всяко око фокусира на един зелен фон нещо като къщичка, май червена беше.
После с една лампичка ми гледаха очните дъна. Сложиха ми капки за разширение на зеницата. След 20 мин упойка и на друг уред, с който обстойно ти оглеждат ретината за изтънявания. Там доста време отиде - към половин час. Слагат ти леща на всяко око и го гледат май под микроскоп или нещо такова.
Аз понеже имах изтънял участък на лявото ми правиха и лазер, което беше доста неприятно. Свети и леко пари. После цял ден ми сълзя това око. Много секрет изтече, все едно цял ден съм ревала.
Ама не се шашкай. При теб може да мине леко. Обаче толкова любезни лекарки и сестри не бях виждала никъде до сега. А един лев не платих.

# 477
  • Русе/Germany
Привет и от нас с дребния Simple Smile След малко отивам пак до поликлиниката да си взема 45 дневния болничен newsm44 другата седмица пускам последни ПКК, урина и секрет и вече може да раждам Mr. Green
Май ще си взема още 5бр. превръзки за родилки и един голям пакет Олуес с най-много капки и ако има нещо ще ми носят.
Лори тези хемороиди не изчезват ли малко след като родим newsm78 поне така съм чувала.
На всички с болежки да си почиват и да се лекуват Naughty че е много неприятно.
На болните дечица бързо възстановяване Hug
Надежда мила Hug пожелават ти всичко да е със щастлив край.
maria_m браво за хубавия резултат от микробиологията
Еспинозка малко остана, стискай кълки Hug
За дрехите и на мен ми стават само клиновете, един панталон (незнайно как ми е голям даже) бременните дънки ощеми стават но не са ми от най-удобните. Абе останаха няколко дни ще ги изтикаме.
Девойки има много голямо намаление в LeRedoute има и сладки бебешки неща но аз вече съм се спряла от покупки, не че не сложих някой неща в кошницата де Mr. Green
Хайде аз отивам да се оправям и се запътвам към поликлиниката. И после на Кауфланд че има една яка промоцийка Mr. Green
Хей девойки знам че бяхме говорила за памперсите, но тези новите на Памперс дали са добри newsm78

# 478
Преди малко ми пристигна и спалният комплект от димитровградската фирма - много е сладък, страхотно ми хареса!!! Благодаря, Лолитка!  Hug

Пателина, комплектът "Приказка" е супер, за другия говорех, но и той ме устройва.
Истината е, че и аз не харесвам момиченца, облечени изцяло в розово. Имах идеи за всякакви цветове и съчетания. Обаче сега като си преглеждам покупките, на практика имам доста неща в розово - различни нюанси, но не са дразнещи и ги намирам за много сладки и подходящи за малко сладко момиченце. Mr. Green

Пепелно, аз пък харесах много обиколника и играчката с кученцето. Мисля, че са много сладки и различни от масовото. Децата имат обикновено толкова много играчки и всички са толкова шарени, така че ако нещо не е шарено, едва ли ще му навреди. А действително стои много ефектно и двете кученца си приличат. Heart Eyes

Еспинозка, голямо приключение си изкарала.  HugВажното е, че си свършила работа с очите, а това за естественото раждане е много важно! Почивка и стискане на крачета, а пък ние тук ти стискаме палци и се молим и за тебе!

С дрехите съм добре тази бременност - имам няколко плетени роклички с по-плътни или цветни чорапогащници. Рокличките са готини и могат да се носят и след това. Иначе дънките H&M си ги взех по-малък номер и сега ми стягат точно на мястото на стария белег и затова не ги нося. Но пък са готини и могат да се носят и след като родя докато влизам във форма.
Палтото, което си купих миналата година е такъв модел, че ми става, въпреки голямото коремче. Имам и едно дълго, много елегантно, което ми е за изтупване, дори и то ми става. А тия дни си мерих и якето - такъв му е модела, че има място за едно подаващо се коремче. Така че добре съм се справила с дрехалаците.

Багажаът за болница може да се каже, че е готов, ама за Токуда е голяма смешка да си го приготвяш - документи, зарядно, бонбони, шоколад, тоалетни принадлежности. Последните ми беше важно да си ги опаковам все пак, защото си ходя с кремчета, лосиона за измиване, кърпички, балсамче за устни - суетна съм си, какво да се прави. Имам още да си приготвям  музиката и  книгите за слушане, че имам качени едни стари, отдавна изслушани. newsm78

Беба, дано бързо да се оправи дтенеце. Вчера го гледах във ФБ - мнооого е сладък! Да ти е жив и здрав!!!

Лори, никакви подувания вече, а хемороидчето може да се прибере и да не те безпокои повече след раждането.

Мария, браво за хубавия резултат. Сега се боря с гъбите, дано да се изчистят и МБ да ми е ок.

Много дълго стана, ама здраве да е!

Слънчев ден!!!

bouquet

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 12:24 от happy-mamma

# 479
  • София
Здравейте!  Hug

НадеждатаHug. Стискам палци всичко да е ок.
Зелда
, също.  Hug
Дръжте се мацки!!!

Мен продължава да ме боли неприятно корема с тази неопределена болка като мускулна треска. А сутринта исках да си опъна крака и така ме сряза в слабините онази болчица, че направо щях да се напикая. Много е странна болката, все едно е някакво сухожилие ли, мускулче ли, не мога да разбера  newsm78

Има ли някой запознат дали наистина взимат по 15-20 лева в Шейново за слушане на тонове като започнеш да преносваш?

Общи условия

Активация на акаунт