ФЕВРУАРКИ вече с нетърпение , чакат мъжкото си попълнение!

• 22 298
  • 718
  •   1
Отговори
# 645
Е момичета вие все пак имате малко повече време до термин.
И мен доки не искаше да ме бърка до сега.
Днес ме викна за разкритие. Бръкна много внимателно с ръка, а не със спекулум, беше много внимателна, опипа шийката. Имам леко скъсяване, но съвсем леко и тези дни няма да го чакаме това бебе, явно си му е добре вътре. Никакво разкритие.
Каза ако до 02.02. не е тръгнало само, тогава ще съм с 5 дена преносване и да ида да види как са плацентата и водите и тогава ще му мислим какво ще праим.
Иначе за тонове при акушерката на 25-ти.
Все се надявам, че ще се сети да тръгне до тогава.

Евридика, стискаме здраво палци и на краката.

# 646
Евридика, мила, палчетата ми са стиснати дори и на краката. Praynig

# 647
  • София
Добро утро   food010

Евридика   Hug  

аз нещо май се паникьосвам колкото повече наближава, от друга страна няма търпение вече да си гушна малкото бебе Simple Smile
Хубав ден на всички

# 648
Евридика  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 649
Силно стиснати палци за Евридика и от мен!  Praynig
Амидалка, и нашия тати го тресе предстартовата треска доста силничко  Rolling Eyes Но то си е нормално, все пак броени дни ни делят от събитието...
Hey_ya, не се тревожи, мила  Hug И аз се бях ошашкала малко предния път, защото за 10 дни бебка не беше наддала изобщо според ехографа, но доки ме успокои, че е напълно нормално накрая да забави темповете на дебелеене, пък и ехографските мерки и теглилки, както знаем, не са абсолютно точни.

Иначе аз от няколко дни забелязвам, че краката ми са се подули ужасно и вече не мога да си закопчавам ботушите... Явно задържам течности, но това е положението.

Хубав и усмихнат празничен петък на всички!  Hug

# 650
Добро утро! Черпя се със сокче и кафенце!
Много силно стиснати палчета за Евридика! fingerscrossed

Ние вчера приключихме ремонта в стаята на бебо, снощи внесохме всички мебели и подредихме. И понеже преместих и лампиона от хола, на който осветлението се регулира, та се замислих...вие мислите ли първоначално да спите на включено осветление, за да може да си наблюдавате бебчетата или е безмислено (помня, че снаха ми така спеше)? Според мен е малко безмислено. Нали така и така в началото ще ставам по- често през ноща да се кърмиме (мисля да го кърмя на поискване), а през останалото време мисля да спя, а не да се кокоря в него и да го гледам то как спи. hahaha Пък и аз спя толкова леко, че при най-малкия шум се будя. Вие как мислите?

След малко отивам да пера чаршафите, обиколниците и дрешките. wash hang Вчера взех една малка кутия Тео бебе да го пробвам, но нещо не ми вдъхва много доверие. Ако не ми хареса ще си взема Персил Сензитив.

# 651
Soft, по принцип, на няколко места четох, че е хубаво заради самото бебе да е приглушено осветлението, а не да е изцяло светнато или изгасено, и, повярвай ми, няма да спиш така както до сега и ще ставаш даже само, за да го чуеш да диша Peace

# 652
Момичета,надникнах при януарките и има новина!

Мама  gali&presi,която се е записала и в нашата темичка вчера е родила момченце-ВИКТОР (3.700кг, 51см)
Честито,да е жив и здрав!

# 653
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Всички налични палци съм стиснала за Евридика  Praynig
Като прочетох, че ражда и всичко ми изхвърча от главата  Grinning
Разкритие - само на магарето, а без болки и притеснения не се бърка, за да не се предизвика. Няма да тръгнем да раждаме и да не разберем, няма начин! Може да е в последния час, но пак ще се разбере. Преди това и да не сте в родилно - все тая. Тъкмо ще сте по-спокойни Wink
Памперс - изобщо не мисля и да ги пробвам дали случайно не са си оправили продукта за 4 години. Аз съм с впечатлението, че са голям боклук! На всяко напишкване детето беше мокро. То не беше оправяне на къдрички, симетрично залепване, правилно подпъхване, оправяне на гънки ... Е аз пелена ли ще слагам или висше за поставяне ще вземам?! И пак течаха! Либеро и Хъджис ми харесаха, но също така и Клевър, марката на Била бяха доста добри и значително по-евтини, както и какви ли не "кучи" марки се оказаха далеч по-подходящи и за детето и за джоба.
Размерите на бебко още не са ми ги казвали, но и опарена от предния път с килограм разлика хич и не се интересувам  Laughing В Сряда съм на ехограф и може да го питам от любопитство какво ще каже, пък и да види как е плацентата - имам ли шанс скоро да родя.
Пак много писах  Whistling

# 654
Честито, да е живо и здраво  Hug

Марулче, как килограм бе, я сподели/сори ако си казвала вече, ама ми стана интересно...Simple Smile

Имам следното питане - подариха ми стерилизатор на Чико, ама няма упътване...та как аджиба става тази процедура - колко водичка, на колко минути...? И още не мога да си го представя как става номера - сутрин си стерилизирам за деня нещата ли и са стерилни целия ден или? Някъде четох ако не се отварял капака едиколко си време били стерилни...ама как няма да го отваряш тоя капак- нали трябва да си вземаш каквото потрябва...?

По Денят е прекрасен дадоха раждане на бебенце, на което присъстваше и таткото...и накрая той се разплака...и аз с него...егати рева, много се разчуствах...

# 655
  • Mostly in my mind
Евридика, палчета.

Честито на новата мама. Да й е жив и здрав Виктор и много радост да им носи   bouquet

# 656
Евридика палчета и от мен!  Hug

Чрстито бебенце на gali&presi! Да е много здраво!   bouquet

# 657
Здравейте и от мен!
Стискам палци на Евридика, наистина днес е прекрасен ден, за раждането на нов живот!
Аз вчера бях на ЖК - бебо е супер - вече е 3360 г., има си достатъчно околоплодни води, плацентата е добре, може да си дочака термин, пък даже и да прескочи, като кака си. Моя док ми каза, че пренося ли, ще ме държи най-много 7 дни след термин и ще "подсети" бебо, къде е изхода. За раждането - ако е на смяна, нищо няма да плащам, ако не е и го извикам - 250 лв. на касата на болницата. Това ще ми е разхода за раждането, но все пък ние сме в дълбоката провинция.... Пусна ми направление за кръв и урина, да видим хемоглобина. Тоновете пак ги слуша с дървената фуния и каза, че са ОК!
Ще си чакам!

# 658
ЕвридикаHug.
Честит Виктор на Гали&Преси!
Гледам БТВ, Денят е прекрасен, и ми избиват хормоните- поплаквам си от щастие и умиление............

# 659
 fingerscrossed Това за Евридика , да мине всичко без проблем  и се надявам да стане всичко по-бързо отколкото си мисли  Praynig

Момичета, днес ще има ли среща в МОЛ-а  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт