Декемврийчета 2010 № 2

• 25 024
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Момичета newsm78кажете ми ашите бебоци повръщат ли като се мъчат да гукат,или като ги държите по-дълго време легнали
Нашето мишле редовно ги прави тия работи и вземам да се притеснявам #CrazyВсеки път като почнеда гука и да издава звуци или повръща или почва да хълца

За дрешките ние вече почнахме да купуваме по-големи,и тежим 4650кг растем доста Crazy
За болките и аз ги имам мисля че е много рано да се притесняваме от тия болки все пак сме пресни още,бебенцата са по на 2 месеца Peace

# 391
За кремечето, в момента ползваме на Бюбхен, тъй като освен леко зачервяване, не се обрива. Но и препоръчвам Судокрем. При по-голямата ми дъщеричка единственп този крем помагаше при обривчета.

# 392
Хелоу мацки!Нещо все се замотвам по другите сайтове и не мога да стигна до форума.
Дрешките, и на нас някой ни умаляха, предимно френските за новородено, но те по-принцип са си умалени.
Килограмите са ни 5вече.
Много е сладка , когато се усмихва Алето Simple Smile
Взех си пелени Хъджис- тройка добре са ни, но не са тези Хъджис , които съм ползвала с каката, пропускат понякога.
Още щях да пиша но забравих Blush

# 393
Jojolinka, пиши за резултата от очния лекар. Аз малко се страхувам да го извеждам по лекари детето, защото сега има грип и се страхувам да не го простудя много.
А този вит Д колко време се пие? Ние имаме 1 опаковка Деавит, нямаше проблем да го закупим от аптеката тогава, сега незнам как е, незнам дали ще стигне, ако се пие дълго не става ли хипервитаминоза?

# 394
кога почват да се усмихват бебетата? нашето още не се усмихва..само когато спи

# 395
Монкас, ето един сайт за развитието на бебета по месеци: http://www.biberonbg.com/info/razvitie_na_bebeto.htm.
Започват да се усмихват между първият и вторият месец, но винаги имай в предвид, че развитието на бебетата и децата е строго индивидуално и в никакъв случай никога не се притеснявай, ако твоето все още не прави нещо, което правят останалите, така ще навредиш и на себе си и на бебчето с нарушаване на психическото ти спокойствие.
Ето още една кратка статия във връзка с развитието на ббето: http://semeistvo.rozali.com/doktor-bebe/p6156.html

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 19:00 от Анастасия_Morskafeia

# 396
Монкас, ето един сайт за развитието на бебета по месеци: http://www.biberonbg.com/info/razvitie_na_bebeto.htm.
Започват да се усмихват между първият и вторият месец, но винаги имай в предвид, че развитието на бебетата и децата е строго индивидуално и в никакъв случай никога не се притеснявай, ако твоето все още не прави нещо, което правят останалите, така ще навредиш и на себе си и на бебчето с нарушаване на психическото ти спокойствие.
Ето още една кратка статия във връзка с развитието на ббето: http://semeistvo.rozali.com/doktor-bebe/p6156.html
Мерси за сайтовете Анастасия! ще ги прочета с интерес Hug

# 397
  • Германия
....
И аз имам остри болки във вътрешността на гърдите, особено силни след кърмене.. не знам дали е нормално.. Може ли консултантите от ЛЛЛ да споделят?
......
Не е нормално, уви. Би ли описала по-подробно как точно се усеща, къде, продължителност?

Не е нормално ли? ! И аз имах до скоро такива, особено в предната част почти към ареолата, болката е остра и пронизваща, но мислех че е от това че слиза млякото. От няколко дни обаче нямам такива.
За сметка на това имам точно такива болки в корема, и то май ако ям сушеници, суджуци или пия нещо горещо. Дали си въобразявам че е от това? Все пак ги спрях тези неща, но днес пих горещо и пак ме пронизва. Мисля да си взема направление за хирург, че аман от гинеколозите. Имам познат лекар, освен при него да отида....

Нашите дрешки вече 2 размера ни омаляват и прибирам, Вальо го тегля 6,100 кг.
А как се смее-постоянно и винаги като е нахранен, седи доста време само ухилен, особено ако му говорим и гука.

ей, и аз имам едно боцкане в гърдите..... май станахме много с такова оплакване
Моооомент, с Ava обсъдихме случая на 4 очи Sunglasses
Само заради едното боцкане  Laughing не бива да се притеснявате предварително. Наистина има много майки, които усещат по-интензивно слизането на кърмата и го описват като боцкащо, гъделичкащо и прочие. Има и случаи, при които усещането за бодеж не идва от слизане на млякото, затова и колкото и досадно да изглежда, питаме за повече описание, така се изяснява къде е причината.  Peace

# 398
  • Пловдив
Аз имам болки в гърдите, но само като ми слиза кърмата , иначе нямам...

Влади също доста често повръща когато лежи и започне да гука и да мята ръчички и крачета

babyuu

Монкас, как е твойто бебче, нали му се белеше кожата и имаше някаква течност?

# 399
Jojolinka, пиши за резултата от очния лекар. Аз малко се страхувам да го извеждам по лекари детето, защото сега има грип и се страхувам да не го простудя много.

Да и мен много ме беше страх , но кабинета на лекарката при която ходя е до нас и отидохме за нула време,а и аз виждам че оченцето не се оправя и се притеснявам.Та днес  ни изписаха едни капки които се правят и едно мехлемче.Дано от това вече да мине.И каза да сменям калъфката , на която спи всеки ден.

# 400
Много хубава статия за развитието на бебетата Simple Smile  Hug Хайде да стават вече на 3-4 месеца  Joy Звучи интересно...по-добре от коликите сега Simple Smile И аз като Цвети се моля да минават по-скоро  Praynig

# 401
Аз имам болки в гърдите, но само като ми слиза кърмата , иначе нямам...

Влади също доста често повръща когато лежи и започне да гука и да мята ръчички и крачета

babyuu

Монкас, как е твойто бебче, нали му се белеше кожата и имаше някаква течност?
ивка пооправяме се. малко по добре е след антибиотика е. Praynig

# 402
И аз имам бодежи в гърдите, след кърмене. Като слиза кърмата - едно на ръка - как боли.

# 403
....
И аз имам остри болки във вътрешността на гърдите, особено силни след кърмене.. не знам дали е нормално.. Може ли консултантите от ЛЛЛ да споделят?
......
Не е нормално, уви. Би ли описала по-подробно как точно се усеща, къде, продължителност?

Не е нормално ли? ! И аз имах до скоро такива, особено в предната част почти към ареолата, болката е остра и пронизваща, но мислех че е от това че слиза млякото. От няколко дни обаче нямам такива.
За сметка на това имам точно такива болки в корема, и то май ако ям сушеници, суджуци или пия нещо горещо. Дали си въобразявам че е от това? Все пак ги спрях тези неща, но днес пих горещо и пак ме пронизва. Мисля да си взема направление за хирург, че аман от гинеколозите. Имам познат лекар, освен при него да отида....

Нашите дрешки вече 2 размера ни омаляват и прибирам, Вальо го тегля 6,100 кг.
А как се смее-постоянно и винаги като е нахранен, седи доста време само ухилен, особено ако му говорим и гука.

ей, и аз имам едно боцкане в гърдите..... май станахме много с такова оплакване
Моооомент, с Ava обсъдихме случая на 4 очи Sunglasses
Само заради едното боцкане  Laughing не бива да се притеснявате предварително. Наистина има много майки, които усещат по-интензивно слизането на кърмата и го описват като боцкащо, гъделичкащо и прочие. Има и случаи, при които усещането за бодеж не идва от слизане на млякото, затова и колкото и досадно да изглежда, питаме за повече описание, така се изяснява къде е причината.  Peace

E  добре де, ти хвърли бомбата и после има случаи и т.н. Разясни по подробно като си тръгнала пък ние ще си направим извод, ако трябва на лекар да отидем. Поне моята болка понякога не е малка, сега и за това да се притеснявам.... Как да различаваме кое е слизане на кърма, кое е друго?  newsm78

KalinaZ хубаво искаш да става на 3-4 месеца, ама времето толкова бързо ще мине, после ще искаш пак да е малка. Ех сега къде и моята дъщеря да е бебе....  Wink

# 404

KalinaZ хубаво искаш да става на 3-4 месеца, ама времето толкова бързо ще мине, после ще искаш пак да е малка. Ех сега къде и моята дъщеря да е бебе....  Wink
Peace
Напълно подкрепям. Колкото по-големи стават, толкова по-трудно става

Общи условия

Активация на акаунт