Декемврийчета 2010 № 2

• 25 054
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
За Вигантола:
http://www.bda.bg/index.php?option=com_content&view=article& … id=66&lang=bg

Все още няма от новите партиди... Давам Деавит по 2 капки сутрин на гладно, по препоръка на педи.

И аз имам остри болки във вътрешността на гърдите, особено силни след кърмене.. не знам дали е нормално.. Може ли консултантите от ЛЛЛ да споделят?

Ноктите ги рязах 1 път докато го кърмех (за да има мир), бяха доста дълги (въпреки, че сами се лющят) и се дереше горкото по бузките. На крачетата още не са големи..  Simple Smile

# 376
  • Ямбол
Аз ноти на ръцете вече 4 пъти съм рязала,с нокторезачката по 1 ръчичка по време на кърмене,според която не ми е от страна на гърдата,така тя не усеща въобще.
Днес обаче като се събуди я видях одрана над оченцето.
Много остри ноктенца имат,и като си сложи ръка до гърдата ми и ме дере.

# 377
  • Пловдив
Ние нокти не сме рязали още, те му се отчупват сами и понеже са доста меки аз му ги откъсвам с ръка, а на крачетата още не са пораснали достатъчно. Педито каза да ги изчакам да пораснат хубаво и да  ги отрежа прави  Peace

Още не сме отишли при ортопед, но смятам като се пооправи времето и да поодмине епидемията да го заведа ....

На нас доста дрешки са ни малки, някой дори не можахме да обле4ем,  за бодита от Next сме на размер up to 3 months , но смятам вече да купувам пролетно-летни, сега ще карам с тези които имам. Смятам пак да поръчам от Next , че съм много доволна и като материя и като десени  Simple Smile

# 378
За ноктите: Рязах ги един път с нокторезачка на ръчичките. На крачетата са още късички.
За дрешките: Всичките й са вече мънички - размер 20ти от Вис Виталис и от Ла Редут за новородени.
За развитието: Мишето се усмихва и когато го прави, сърцето ми се изпълва със светлина:) Гука също, много се заглежда по всякакви играчки, нови обекти и хора.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 13:05 от Анастасия_Morskafeia

# 379
  • Германия
....
И аз имам остри болки във вътрешността на гърдите, особено силни след кърмене.. не знам дали е нормално.. Може ли консултантите от ЛЛЛ да споделят?
......
Не е нормално, уви. Би ли описала по-подробно как точно се усеща, къде, продължителност?

# 380
И на нас ни омаляха дрешките, въпреки че чак толкова много не сме качили. След вчерашната консултация сме +630 гр. и + 3 см., но бракувах най-вече гащеризончета, че доста са й омаляли.

Ноктите на ръчичките редовно ги режем, но тя редовно е изподрана. Принудих се да слагам пак ръкавички, а хич не ми се ще.

# 381
Маайчета бъдете спокойни,Вигантола който съм поръчала е този

http://apteka.framar.bg/03000473/%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD% … -10-%D0%BC%D0%BB-

Който е новата партида и няма капкомер а е като капките за колики от самото шишенце се капе Hug Peace

# 382
  • хасково
Здравейте, мами! Реших се и аз най-сетне да пиша докато бебе Алекс (симпатяга на месец и половина) javascript:void(0);все още спи.Докато се цедя сутрин и по обед ви чета и се разсейвам от това, че няма как да излизаме при тези студ и грип.
Всички сме със сходни проблеми и тревоги, та поне има къде да се споделят.
И ние сме със силни колики,трудно уригваме и пръцкаме въпреки капките и следенето какво ям и пия.Поне се уверих че от зеления боб наистина се увеличава количеството кърма. Витамин Д не съм намерила и не давам, но съм спокойна защото макар и цедена е изцяло на кърма.При такова хранене ме успокои личната, че рядко има нужда да се дава. Изцоква си по 120-125 мл героя и расте не с дни а с часове. Сутринта смених 3 бодита докато му улуча подходящо, допреди 2 дни му ставаха.Скоро пак ще се пазарува нямам търпение.Харесват ми дрешките на фирма ПЛАМИ като качество и цена, на ЛАРЖ,СЪНИ КИДС.и аз трябва да пипна и да видя на място.
Да си похваля бебока- днес се забавлява с играчките над кошарката за първи път-смя им се ,гука, рита,маха с ръчички а одеве заспа сам в кошарката само с музика.
Имам и 1 въпрос - какво кремче ползвате за дупето и пъпчиците отстрани на крачето,където е ластика на памперса(ако има такива)? smile3504

# 383
svetla_07, преди сме коментирали с мамите - Судо крем за пъпчиците на дупето.

# 384
Имам и 1 въпрос - какво кремче ползвате за дупето и пъпчиците отстрани на крачето,където е ластика на памперса(ако има такива)? smile3504

Аз използвам SebaMed.

# 385
svetla_07, ползвам българския крем Здраве - нямам оплаквания! Судо крем ми казаха, че се ползва, когато има подсичане.

# 386
Здравейте, мами!

Аз да се запиша в новата тема, че вече я преполовихме, а аз още не съм писала  Embarassed, но чета всеки ден  Peace

Ние в неделя направихме погачата с гостите, много хубаво беше, поне за мен, набъбрихме се с колежки и приятелки, а малката сладуранка си кротуваше и през повечето време поспиваше  Hug

Ние също отложихме посещението при ортопеда заради тъпия грип. Да минава тая епидемия и тези студове, че ми писна само вътре, тъкмо започнахме разходките и ..... Sad

За ноктите вече два пъти ги режем, но пак се дере и за това си слагам ръкавички, за да ми е мирна главата, че като захване с ръчичка от окото до брадичката и направи една червена бразда, направо ужас  Shocked

Леле с тоя витамин Д, отново любимата ми родина на абсурдите  Hug, за сега имам Деавит, а и братовчед ми ми донесе една опаковка Вигантол от Унгария и се надявам да ми стигнат докато започне родното производство и пласмент.

Нашите дрешки започват да ни омаляват доста чувствително, особено гащеризончетата, най-много още една седмица и край вече, така ще се ходи на пазар  Party

Нашата мишка вече редовно ми се усмихва, издава разни звуци, особено когато е учудена, върти езиче и ме гледа втренчено като й говоря, все едно аха и да ми отговори .... Joy Нещо не се впечатлява особено от играчки, доже се страхува от въртящата се играчка над легълцето й и я махнахме, само свирещите й допадат и даже заспива на мелодийките,  обаче си е харесалал една картина у нас и като се впери в нея не мога да и отвлека вниманието с нищо друго, върти глава и й се пули.

Ох и да се оплача, пустите колики мисля, че са се засилил доста и нищо не помага, поне се успокоявам че още месец и половина и ще минат, дано пък и по-рано  Praynig

А за кремчетата, Судокрем препоръчвам с двете ръце  Peace

Хайде, това е от нас, чао за сега   bouquet

# 387
....
......
Не е нормално, уви. Би ли описала по-подробно как точно се усеща, къде, продължителност?

Не е нормално ли? ! И аз имах до скоро такива, особено в предната част почти към ареолата, болката е остра и пронизваща, но мислех че е от това че слиза млякото. От няколко дни обаче нямам такива.
За сметка на това имам точно такива болки в корема, и то май ако ям сушеници, суджуци или пия нещо горещо. Дали си въобразявам че е от това? Все пак ги спрях тези неща, но днес пих горещо и пак ме пронизва. Мисля да си взема направление за хирург, че аман от гинеколозите. Имам познат лекар, освен при него да отида....

Нашите дрешки вече 2 размера ни омаляват и прибирам, Вальо го тегля 6,100 кг.
А как се смее-постоянно и винаги като е нахранен, седи доста време само ухилен, особено ако му говорим и гука.

# 388
  • София
....
......

Не е нормално ли? ! И аз имах до скоро такива, особено в предната част почти към ареолата, болката е остра и пронизваща, но мислех че е от това че слиза млякото. От няколко дни обаче нямам такива.
За сметка на това имам точно такива болки в корема, и то май ако ям сушеници, суджуци или пия нещо горещо. Дали си въобразявам че е от това? Все пак ги спрях тези неща, но днес пих горещо и пак ме пронизва. Мисля да си взема направление за хирург, че аман от гинеколозите. Имам познат лекар, освен при него да отида....

Нашите дрешки вече 2 размера ни омаляват и прибирам, Вальо го тегля 6,100 кг.
А как се смее-постоянно и винаги като е нахранен, седи доста време само ухилен, особено ако му говорим и гука.

ей, и аз имам едно боцкане в гърдите..... май станахме много с такова оплакване

# 389
ANGYA, на нас започнаха да ни отесняват дрехите още щом станахме на 1 месец. Всъщност на дължина са ни малки, иначе не сме много шишкави - само 4 500 тежим.

poli.t, на нас направлението за ортопед педито ни го даде, без да сме го искали.
Ноктите ги режа всяка седмица, ако се замотая с ден-два, бебка успява да се издере до кръв.

svetla_07, и аз ползвам SebaMed.

Аз да се оплача - преди около 10 дни бебка получи разтройство и спря да качва грамчета (имам кантар и я меря редовно), водихме я при педито и тя ни изписа прахчета Хидросек, нещата се оправиха, но от 2 дни пак сме с разстройство. Е, не на всяко хранене, но може би половината от изхожданията са редки. Освен това, днес на 2 пъти изпражненията и са зелени, но много зелени, а не жълто-зелени. Знам че е нормално да са зелени, но пък чак такива не ми се вярва да са ОК. Някой да има мнение по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт