Декемврийчета 2010 № 2

• 25 043
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Ооох, и мен това стоене в къщи ме побърква  Cry Направо не издържам вече. Вчера си бих градска и излязох да се видя с приятелки. Е, няма такъв кеф! Но от днес пак в къщи и до кога така не знам. То и това време...

# 496
  • Морска приказка
Здравейте момичета.
Честити месечинки на Ади и Лора.
Всички сме се размечтали за по-топло време  Laughing и за лято. Срещи от сега уговаряме, ама да не стане като миналото лято, когато от жегата ни се изпи мозъка и нямах сили да се срещна никого  Wink
Аз тези дни  се възползвам докато мама е тук и излизам за по 1 час навън да се разтъпча. Чакам времето , когато с буболина ще си се разхождаме навън заедно.
Днес бях на профилактичен преглед и както си и мислех, единия шеф ми е изпуснал  Sad. Казаха ми чак при следващо раждане ще се поправи и само козметично било, нямало проблем, ама мен ме дразни  ooooh!.
Иначе аз днес цял ден си припомням детски песнички  Laughing, че съм ги позабравила, а Далито на пределени песни изпяти от мен  Joy се укротява, та дори заспива  Laughing

# 497
ето ме и мен ,надявам се,че не сте ме забравили  Wink   bouquet
имам проблем с лаптопа немски е и немога да влизам в сайта,иска ми някаква инсталация но не мога да го разбера,а толкова много сте исписали и ще продължавате,а аз немога да ви следа  Sad
ето малко и за нас-на 3.01 влезнахме в болница,защото през ноща дигна темп.39градуса  Shocked-и отидохме в педиатрията,и ни приеха,защото има силно изразена жълтеница изкарахме там 5 дена,но така и не установиха от какво е дигнало тази темп.но слава богу всичко е наред.На 2-я сен след болницата ми спря кърмата  Sad и сега сме на АМ ,аз дигнах високо кръвно 5дена 1дори бях нахапчета ,а аз по принцип съм със ниско
тази неделя ще правиме погача  Laughing

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 16:04 от iff2

# 498
Май само аз никак не съм настроена на вълна почивка Sad
Все още трудно успявам да си "построя" деня...а и се налага да поработвам от къщи, но ще се справя, както винаги.
И ние не сме излизали много отдавна и имам чувството, че ще загубя умението да общувам с хората. Поне бебка да можеше да говори Simple Smile
По същество: вашите бебоци цокат ли си ръчичките или ръкавчетата? При моето бебе това се случва много често и незвисимо от това дали и гладна или не, дали е спокойна или не. Не съм и предложила бибка и не ми се иска да й давам, но като че ли ще се наложи.

# 499
Хехе, може да се видим живот и здраве в Несебър, ние сигурно ще сме на Влас Simple Smile
[/quote]

и ние сме там ,последните 5-6год сме само там в 1 и също сем.хотелче на Влас

# 500
Ифф 2 много жалко за кърмичката,но не се тревожи и на кърма и на АМ бебока ще порасне голямо момче.

Наистина станахме голям отбор от мами с болежки в гърдите.Като чета как го описват отделни момичета при мен е от всичко по малко-явно е нормално и при повечето жели се усеща болка когато слиза кърмата.

Гледам,че много рано ни замириса на лято Joy Аз също много необичам зимата и с нетърпение очаквам времето да се стопли.Първо съм се наточила на децки басейн ,който ще сложим  в двора на къщата в раиграса и ще чипкам бебка всеки ден-голям кеф е даимаш къщичка и дворче.А иначе за почивки сме решили на Балчик няколко дена и на Банско.

Искам да ви споделя ,че откакто родих съм се пощурила от любов към малката-направо полидях-само я целувам,детето вече се мръщи.Такива чувства не съм изпитвала никога преди и ми е много хубаво hahaha

# 501
Да ви кажа момичета още дори не мога да помисля за почивка... аз едвам смогвам да се изкъпя сутрин и да хапвам чат-пат... Само  на ръце иска и сега сме така... като че 2 в 1 и досега... Вече се успокоява само при мен като гледам. Гушкат я майчето или бабата и тя си протестира... взема я, позатихва... Ревла си е и туй-то... Ама не мога да мръдна засега... изляза за 1 час и бързам да се върна да не плачка. Ето сега спи в мен, оставя я в кошницата или количката - буди се и не иска там...
С една ръка си забърках какао да пийна.Ако зависи от нея, не трябва да ям и да пия  Joy

Та каква почивка... ?? Joy

Ava, и аз се убедих че е физиология... и аз цедих, пих какво ли не, борих се... еми спря ми кърмата преди няколко дни ... спокойствието е най-важно ана къде ти сега... цедя капки колкото да не ми застои докато ида в понеделник при Велев и да видим какво да правя...

Iff не се тревожи, и ние сме вече на Аптамил само... Горе главата, бебето ще се отгледа и така... жалко че при нас така, но... колкото толкова  Hug

# 502
  • Пловдив
Хехе, може да се видим живот и здраве в Несебър, ние сигурно ще сме на Влас Simple Smile

и ние сме там ,последните 5-6год сме само там в 1 и също сем.хотелче на Влас
[/quote]

хихи, може и да сме се виждали, че аз последните 7-8 години живях там  Peace

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ЛОРА И АДИ !!!

Мамата с бебчето с проблема на ръчичката е listopad, до колкото знам те са се усъмнили, че има нещо защото малката е плачела като са я хващали за тази ръчичка и като отидоха на ортопед той им каза , че наистина имат май счупена ключица или нещо такова беше , което се е получило при раждането, но тогава никой не е разбрал ...

# 503
Привет!
Иффи , здравей! Е радваме се ,че все пак наминаваш да ни видиш Simple Smile Жалко за кърмата наистина , но нито сте първите на АМ , нито последните...това да е ...

Едно въпросче към мамите на момченцата - вие докъде стигнахте с отварянето на чурката? Ние от снощи се пробваме , ама работата е мноооого сложна. Горкичкия Марио... Sad Незнам колко трябва да натиснем
newsm78

# 504
  • Пловдив
Привет!
Иффи , здравей! Е радваме се ,че все пак наминаваш да ни видиш Simple Smile Жалко за кърмата наистина , но нито сте първите на АМ , нито последните...това да е ...

Едно въпросче към мамите на момченцата - вие докъде стигнахте с отварянето на чурката? Ние от снощи се пробваме , ама работата е мноооого сложна. Горкичкия Марио... Sad Незнам колко трябва да натиснем
newsm78

Аз мисля,че са много малки още за каквото и да било забелване, ние само придърпваме леко кожичката до където позволява, без натиск и поливаме с чиста вода. Педито също каза, че така е правилно  Peace

# 505
Привет!
newsm78

Роси не насилвай нещата. Съвсем лекичко и то повече може да масажираш отгоре и после леко придърпвай. Но в никакъв случай не насилвай и ако бебето се чумери или го боли значи другия път по-малко. Simple Smile И така до следващия преглед при педиатъра, тогава го питай как и колко и да покаже нагледно Simple Smile
На нас сега педи дори ни каза да не я дърпам изобщо, а само да я масажирам леко отгоре.

# 506
Здравейте момичета  Heart Eyes
Ех нещо не смогвам да влизам във форума и започнахте да ми липсвате.

А излизани я и социален живот - това е мираж. Почивка на море .... това пък съвсем. Днес излизах с каката по задачи, после без нея сама до поликлиниката и да пазарувам за папкане. Сега мъжо ме пита дали съм се расеяла и дали разходката ме е разведрила  Shocked

Но иначе съм много доволна от него, дойде на себе си. Аз не знам дали се оплаках, но в началото гледаше Гошето като чуждо, само от 2 метра и не искаше да го пипне. Къпя го сама, обличам, всичко сама. Но една нощ много бях изкрейзала от умора - викнах го да подържи малкия докато се съвзема. Ей от тогава като пламна една любов  Hug Сега постоянно е с него, разнася го, храни го.... лелеле голяма радост. Бях се отчаяла, че няма да имат нормални отношения. А и малкия видимо предпочита да е гушкан от тате, аз съм само за презареждане с "гориво".

# 507
като заговорихте за почивки. това лято ще сме 3 месеца на море по южното ни черноморие. #Crazy а до тогава освен на разходки в парка с бебето като се стопли.. друго не виждам..

# 508
  • при моите любими
Момичета, една мия приятелка е бременна и иска да си купи сутиени още от сега че има нужда, но ако може на нормални цени. Може ли да ми кажете за магазини в София, че моите са ми стари от каката и сега не съм купувала. Мерси предварително.

# 509
  • София
Момичета, една мия приятелка е бременна и иска да си купи сутиени още от сега че има нужда, но ако може на нормални цени. Може ли да ми кажете за магазини в София, че моите са ми стари от каката и сега не съм купувала. Мерси предварително.

В мол Сердика има Хиполенд - има щанд за дрехи за бременни. аз от там си купих сутиени на немската фирма Анита - много съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт