Декемврийчета 2010 № 2

• 25 031
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
И ние живеем цяло лято в Созопол , семейството на мъжа ми има ресторант , Мари ти всяка година ли си там?В стария или новия град?

Моето детенце си хапва , пълнее аз тооолкова искам да видя колко кг е станал и утре ще ходим до една позната , която има везна и ще си го измеря!Чува ли се нещо за отмяна на епидемията?Искам най - сетне да отидем на консултация!Искам да ви питам , относно къпането кога мога да започна да къпя бебето на стойка?Вече ми се вижда доста едричък и се чудим с мъжа ми дали да не го пробваме тези дни.Ние от памперси единичка , минахме директно на тройката , и са ни супер!На бебко бяха започнали да му прерязват 1 и сега мисля , че се чувства много добре!

Аз в понеделник съм на гинекологичен преглед, стискайте палци!А исках и да ви попитам относно погачата - задължително ли е да няма нито един мъж?Свекърва ми е тук с приятеля си и нещо са си поканили свои гости успоредно с моите ( добре , че къщата е голяма) и той е подготвил апарати човека да снима и тн  и аз осъзнах , че се гласят да са си тук и не знам какво да направя.Ако е строго забренено ще им кажа, обичам да правя всичко както трябва , но споделете и вие как процедирахте  Confused Peace

# 511
anich88 За стойката-започнах да я слагам около 40-ия ден плюс минус 1-2 дни,а за погачата аз не съм много запозната , но татито ни беше естествено и кумовете ни дойдоха от Несебър специално и нямаше как да кажа на кума да не идва,та така бяхме си с 2-ма мъже.

# 512
Честити месечинки на бебчовците!

Ние ходихме при още една лекарка, уж е една от известните и добрите в града ни. Прегледа го жената,ние и обяснихме до сега какво е положението и се разбрахме след 8 февруари да го водим в една клиника за преглед на мозъчето с ехограф и после рентген за да проследят откъде му минава млякото, да не би да имало дупка между хранопровода и пътя към дробовете. Малко не мога да го обясня, но тя ни го нарисува. Даде ни и везна в къщи да му правя пробни кърмения да не би да преяжда, но аз не мисля че това е проблема, но все пак да видим. Защото досега казваха че той спира да диша когато тръгне да повръща и заради повръщането се задавя (а тръгвал да повръща защото преяждал), но последните пъти (средно го прави това един път седмично) след като спира да диша нито е повръщал, само плюнки му излизат на милото. И това все докато спи  Sad
Дано му няма нищо и не е нищо сериозно! Питах я какво мнение има за Вигантола и Деавита- каза да не му даваме Деавит, понеже е с витамин А , а той е отговорен за растежа, а на Вальо не му трябвало да расте повече защото си е шишо и добре наддава, а за наддаващи добре бебета не им трябва витамин А.

За забелването на пишока го погледна и каза че нищо не съм правила досега, т.е. само съм си мислела че правя  Laughing Хвана го с две ръце, (а аз досега с една го забелвах че с другата го държа докато го къпем) и го позабели малко, но като тръгна леко да плаче и спря. Каза че така трябвало- той сам си казва до къде да се забелва. И така всеки ден по веднъж докато се забели пишлето напълно.

Аз за почивка не знам дали да мисля, половинката сега почна нова работа че го бяха съкратили и май няма да има право на отпуска лятото.

Ифф, радвам се че сте добре сега, аз  мислех че не пишеш защото ти е натоварено с бебчо. Оправи ли си лаптопа, ако трябва да помагам нещо-пиши. Има решение за справяне с немската клавиатура.

cydonia твоята приятелка не избързва ли със сутиените, после не се знае какъв размер ще е?

# 513
Момичета влизам набързо да се отчета от прегледа днес.За 1 месец сме качили 1300 кг. само на кърма newsm44 newsm44 newsm44 мооого съм доволна и ми отпаднаха притесненията дали се храни като хората. Ние също имаме пъпчици по бузките и челото, но доктора каза, че е нормално и ще си минат от само себе си. Спомням си, че така беше и с баткото. ЗА ВРЪЩАНЕТО СЛЕД ЯДЕНЕ - докито каза, че е нормално бебетата до 6 месеца да го правят, защото някаква клапа не била напълно затворена. Взе ни и посявка от нослето, че да видим тия сополки от какво са и как да ги лекуваме.
Връщам се да ви чета.  Simple Smile

# 514
Анич,от 10год все сме там, само миналата година ходихме на друго място, е на половинката му беше писнало, но пък на мен Созопол ми е слабост, има сантиментална стойност и не го заменям Hug Непременно ще се видим живот и здраве
⅞ , дано проблема при Валето изезне съвсем Praynig
Добра, да не би таткото да се е притеснявал да вземе това малко човече newsm78 или пък може би го е изживявал по негов си начин след всичките тези изпитания!Аз обожавам тази гледка, баща гушнал малкото си слънчице Hug

# 515
Мари , били ли сте в ресторнат Ксантана?Много ще се радвам да се видим , тъкмо ще запознаем бебоците !

Утре сме при попа да ни чете молитва, поръчал на мъжа ми да му донесе вино  Joy  .. и така де , на мен ми е развълнувано за погачата , доста приятелки няма да могат да дойдат , но така е .. с тези грипове  Rolling Eyes

# 516
  • София
и ние от 10 години сме редовно посетители на Созопол Simple Smile

и тази година ще бъдем там Simple Smile

Ани, по принцип на погачата трябва да присъстват само жени, но винаги може да има изключения. При нас например татко и бащата на мъжа ми дойдоха накрая, за да си вземат бабите и влязоха, така че имахме и мъже.

# 517
Анич, може и да сме били доста сме ги обикаляли, но ще се разберем като наближи Hug
Отивам да къпя и двете девойки, аз от известно време къпя Алето през ден.

# 518
толкова много ми лисвате 9месеца бях с вас,а сега ще е много по рядко.днес съм на гости при мама защото в неделя ще правиме погача  Laughing мосле ще има снимки във фейса .
ми,,, 7/8 натоварена съм дотолкова доколкото да го нахрана,преоблека,някой път да се по надундуркаме,но като цяло ми е много мил и добричък пупу

# 519
МОМИЧЕТА МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА И , ЧЕ СЕ СЕТИХТЕ ЗА НАС! Hug Hug Hug Hug
ЧЕСТИТО И НА МАМА КИМБЪРЛИ И БЕБЕ АДИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 520
Относно разходките. Защо не си извеждате бебетата, питам аз Grinning. Ние със Сава сме всеки ден я по гори тилилейски, я по паркове. Здравото студено време е здрве мили дами. Аз гледам да не го изнежвам, нали е мъж  Laughing

# 521
  • Бургас
Момичета, браво на вас - много пишете!  Wink Аз явно изобщо не съм организирана, не смогвам с домашните задължения дори  Embarassed Чета ви докато кърмя понякога, но не винаги, че ми е гузно да държа бебето толкова близо до лаптопа. Затова ми е трудно да ви "настигна", че да се включа  ooooh!
За дрешките: отдавна са ни омалели първите, ама то е защото Коце големичек се роди и много малко време му ги слагах.
За почивките: тази година пак ми се ходи до Париж...че миналата пак ми се ходеше  Laughing Сега сериозно - с мъжа ми не може да се разберем, аз имам едни изисквания към мястото, той - напълно противоположни...и си седим тука  ooooh!
За пишката - това за масажите не го бях чувала, няма ли да му става хубавичко Heart Eyes Rolling Eyes Иначе докато къпем леко придърпваме, ама не ми се вярва да имаме някакъв успех дори и след година  Laughing
За Деавита, знаех си аз, че не е за нас този продукт Peace
⅞ ..., наистина, без определени изследвания си е налучкване, а не диагноза. Дано се разбере вече причината и да вземете мерки. Тази лекарка наистина "звучи" добре Peace Стискам Ви палци, маце Hug
Забравих какво друго исках да напиша. Малко здравословни проблеми си докарах с кърменето, ама като се оправя тогава ще пиша подробности Tired

# 522
Катето ме подсети, момичета вие кърмите ли пред лаптопа?Аз редовно , но вече ще гледам да не го правя!Не вярвам да има вредни последствия, най-много бебето да е по-нервно,пък знае ли човек newsm78 четох , че телевизора излъчва повече отколкото компютъра.
С каката бяхме с уифи, не знам как е на български, една джаджа в лаптопа , която взема сигнал от едно устройство в другата стая.

# 523
Катето ме подсети, момичета вие кърмите ли пред лаптопа?Аз редовно , но вече ще гледам да не го правя!Не вярвам да има вредни последствия, най-много бебето да е по-нервно,пък знае ли човек newsm78 четох , че телевизора излъчва повече отколкото компютъра.
С каката бяхме с уифи, не знам как е на български, една джаджа в лаптопа , която взема сигнал от едно устройство в другата стая.

Уифи= Wi-Fi = уай фай на български. Това е безжична връзка с рутер предполагам, който имате в другата стая. Не мисля че уай фаят е вреден по скоро май самата машина има вредни излъчвания, дори и да нямаш интернет включен.

А за кърменето пред лаптопа все се каня да ви питам-как кърмите пред него? Аз докато кърмя друго не мога да правя, пък и Муцко се нахранва за 5 мин и аз го милвам и му говоря докато се храни, а той си гледка човечето. Няма свободна ръка да чаткам, ама вие сигурно сте мултифункционални   newsm26 . А от друга страна за мен кърменето е специално време насаме между майката и бебето и предпочитам да сме си само двамата  Simple Smile

# 524
Аз уви кърмя пред лаптопа.Само тогава мога да ви чета и да пиша Confused Confused

Общи условия

Активация на акаунт