Моето детенце си хапва , пълнее аз тооолкова искам да видя колко кг е станал и утре ще ходим до една позната , която има везна и ще си го измеря!Чува ли се нещо за отмяна на епидемията?Искам най - сетне да отидем на консултация!Искам да ви питам , относно къпането кога мога да започна да къпя бебето на стойка?Вече ми се вижда доста едричък и се чудим с мъжа ми дали да не го пробваме тези дни.Ние от памперси единичка , минахме директно на тройката , и са ни супер!На бебко бяха започнали да му прерязват 1 и сега мисля , че се чувства много добре!
Аз в понеделник съм на гинекологичен преглед, стискайте палци!А исках и да ви попитам относно погачата - задължително ли е да няма нито един мъж?Свекърва ми е тук с приятеля си и нещо са си поканили свои гости успоредно с моите ( добре , че къщата е голяма) и той е подготвил апарати човека да снима и тн и аз осъзнах , че се гласят да са си тук и не знам какво да направя.Ако е строго забренено ще им кажа, обичам да правя всичко както трябва , но споделете и вие как процедирахте