ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден на Мартина, Симона и Давид!
Приказно детство, крепко здраве и сбъднати мечти!
Да бъдат винаги най-голямата гордост и радост на мама и тати!
 newsm59 newsm38 newsm67

# 121
Честит рожден ден на Марти и Симона! Да растат здрави и щастливи деца!
Куин, не ми беше трудно с контейнерчето, просто я издържах над легенче, дадох й мляко и водичка и като почна да пишка, татко й сложи контейнерчето. С колектора преди по-голям зор видях, тя все ги разместваше и стана от ентия път, като обаче не сложих памперса над него, а само панталонче.
Веселушко, ние се оплакваме с това спане, а то и по-зле имало. Мен ме съмнява че и зъбките имат връзка, защото понякога проплаква на сън.
Нелито, сигурна съм че пак ще изкарате приятно. И само едно детенце да има, като има и други гости и Криси е център на вниманието, няма как да не остане доволна. Дано снежеца да изгони вирусите.

# 122
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНА, МАРТИНА И ДАВИД!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ОБИЧАНИ ОТ ВСИЧКИ!!!     bouquet  bouquet  bouquet

# 123
И тук да почерпя за Симонка

Много лошо все гледам фейса а тук забравям  ooooh!

# 124
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНА, МАРТИНА И ДАВИД!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ОБИЧАНИ ОТ ВСИЧКИ!!!   
И Хриси спи малко-по 1ч. през деня-понякога от 11.--12.00  или 13.30-14.30, а ето днес чак в 15.00 заспа.Вечер заспива трудно(тя по-принцип трудно си заспива)-към 22 часа,но е заспивала и в 23.30(това не е проблем,защото аз ние в 00.00 си лягаме).После към 2.30,4.30 се пробужда  да суче(и вода пие понякога),отделно може да стане още 3-4 пъти(проплаква на сън от зъби сигурно) и я вземаме при нас да спи за малксо и после обратно в леглото(но май при нас спи по-спокойно).В 7.30 баща и излиза за работа и аз я взимам да спи при мен.Ако се събуди  към 8.00 часа напоследък и давам да суче и посля а карам да спи и така може да станем към 9.30-даже 10 часа(ама с многобройното нощно станване напоследък и на мен ми се разби съня.Следобяда като спи се пробвам и аз да заспя ама вече 2 пъти не ми се получава а пък съм изморена.
 Отделно напоследък никого не признава и иска само мама.

Приятен ден!

# 125
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ РОЖДЕННИЧЕТА!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ВЕСЕЛИ, МИЛИ ДЕЧИЦА!!!

Благодаря ви на всички за стиснатите палци   bouquet! Бях на лекар днес, голям страх беше, голямо чудо  Wink....... Три деца родих, такъв страх на бях брала..... Добре ми е крака, зараства, няма размествания, няма нужда от операция. Поне в това излезе прав мъжа ми като ми каза, че операцията искат за пари да ми я направят и да не се съгласявам, щото може и да ме осакатят. Сега се радвам, че го послушах за това. Иначе в гипс ще си седя още около 20 дни, на 9.02. пак съм на преглед.... Ей, големи мошеници са някой доктори, за 1000 лв. ти правят и ненужни операции, без око да им мигне....... И така минаха днес моите трепети... Ох, искам да си ходя, а Мишето сега е толкова сладичко и много обича да го водят за ръчичка. Като гледам как всички в къщи се изреждат да го водят и той колко е щастлив и как като мине покрай мен ми се усмихва разкошно и ми маха с ръчичка  Heart Eyes. Искам и аз да си го водя.......

# 126
nellitо, в неделя ли ви е празника? Ако Да и ако верно приемаш гости, пиши ми и ще пристигнем с Маргарит с подарък за духането на свещичката:) Hug

# 127
Благодаря ви и тук за хубавите пожелания! Simple Smile Празникът мина и замина, беше весело, много шарено и цветно, украсено, надувахме балони, имахме знаменца и гирлянди, тортата беше чудна Grinning Марти беше с крилца на пеперудка и беше прелестна Simple Smile Абе с 2 думи доволна съм Grinning

Сега ще видя какво съм наснимала Simple Smile

# 128
Момичета, добро утро в тази снежна утрин - поне при нас е снежна! Снощи валеше прекрасно, но както съм казвала многократно - не обичам снега и сега гледката вън въобще не ми харесва! На който иска сняг - пращам го веднага! Поемам и транспортните!

Не съм честитила вчерашните рожденници.......Сега 2 в 1......Та като казах това, днес ми бе особено приятно, защото станах вестителка в темата на новите януарки 2011г. и ми стана едно хубаво.......

Честит рожден ден на Симона на Тани`, Maртина на eola термин, Давид на didas, Иван на Arven, Цветелина на Evka,Георги на sisiyana,Марияна на teo86, Спас на dandarelia!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquetМили деца, растете живи и здрави, умни, щастливи, обичани, красиви, силни и добри! Носете само радост на семействата си!!!!!! Hug Hug Hug

Дани, радвам се за крака! Да продължаваш в този дух!

Бебехолизъм наблюдавам в темата.......Има го този момент.....Който желае да го използва.....Че понякога като се натрупат годинките и на човек му идва друг акъл, пък после съжалява за този акъл.....Та който каквото си го има на главата - да действа.......

Хубава, топла и слънчева неделя ви желая!!!!!

# 129

Честит рожден ден на Иван на Arven, Цветелина на Evka,Георги на sisiyana,Марияна на teo86, Спас на dandarelia!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquetМили деца, растете живи и здрави, умни, щастливи, обичани, красиви, силни и добри! Носете само радост на семействата си!!!!!! Hug Hug Hug

Присъединявам се към пожеланията, Честит празник  bouquet Heart Eyes Hug

# 130
Честит рожден ден на Иван, Цвети, Георги, Мариянка, Спас!

# 131
Цитат на: buritu
Честит рожден ден на Иван, Цвети, Георги, Мариянка, Спас!
Същото и от мен! Много здраве и весели детски игри!

# 132
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАН, ЦВЕТИ, ГЕОРГИ, МАРИЯНА И СПАС!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И БУДНИ ДЕЦА!!!   Hug

Дани, браво за крака! Все така хубави новини да носиш  Peace!

# 133
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА РОЖДЕННИЧЕТАТА!!! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!

Да ви питам - какво давате за закуска на мъничетата? Мишо яде кус-кус и попара, но му омръзна нещо и плюе.......

# 134
  • Madrid
Честит рожден ден на всички малки януарчета,които празнуват днес,да са здрави,весели,игриви,да растат щастливи!

Бояна закусва плодове.Най-често банан и мандарина.

Общи условия

Активация на акаунт