ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Мамо Це, не дразни лъва  Mr. Green

# 106
Цитат на: veselyshko
Анди от 2 дни има някакъв странен режим  ooooh! Спи следобяд до към 14:30-15:30, след това заспива към 21-21:30, спи 30-40 мин. и се събужда, не иска повече. След това има игри до 1:00 ч.  Shocked  И сутринта в 8-8:30 е пушка, а аз съм ей така  Shocked Какво му става незнам, допреди винаги си е спял повече вечер - поне 9-10 ч. си ги прави- това с вечерните събуждания и хранения. Сега като беше болен му се разбърка режима тотално, късно спане следобяд - към 16ч. и спи 2-3ч., после  пак лягаше много късно вечер към 1-2, но пък спеше до 10-11 ч.,че понякога и повече.
И при нас тотално се обърка режима на спане. Тъкмо си беше оправила режима след боледуването (спане 2 пъти на ден за общо 3-3.5 часа и нощем 10-11 часа) и от веднъж без никаква видима причина преди десетина дни започна да спи по няма и час през деня. Съответно вечер не издържа и заспива към 19 и или се събужда бодра след половин час и после няма заспиване до 1-2 или не се буди, но сутрин става бодра в 5-6. После започна да си спи пак през деня нормално, но ранното будене сутрин остана и трудното заспиване вечер. Днес е някакъв рекорд, след като сътринта за пръв път се събуди нормално 8:30, спа между 11 и 13 часа и сега от 17 спи. Опитах се да я събудя, но се размрънка ужасно и я оставих. Направо не ми се мисли какво ще е нощес.

# 107
Хай, компанията wavey
Аз съм в някаква предстартова треска за рождения ни ден утре Crazy newsm44  girluu  girluu  girluu Много ми е готино ама много! Тортата ни пристигна днес и е на студено сега на балкона, направо лигите ми потекоха като си я видях, точно както си я представях, и на вкус предвкусвам каква ще е.... лелеееее, как ще оцелея до утре не знам, от време на време хващам ножа ама не, ще стисна зъби и ще чакам още някакви си 12-13 часа, колко му е, и после ще й се нахвърля!!! Аз да си призная си я поръчах с шоколадов пълнеж, крем от трюфели... знам, че за Марти не става, нооооооо мама такава обича  hahaha В края на краищата това си е празник и на мама Joy За Мартинка ще има дооооста други изненади Grinning Та така Laughing
Хайде отивам до балкона пак да нагледам тортата и освен да се запътвам гладна да си лягам Simple Smile
Хубава вечер и весел уикенд!

# 108
Еола, умната да не изядеш тортата, да не остане за малкото бонбонче да няма върху какво  да духа свещичката  hahaha hahaha Joy Joy
Ох, момичета, като ви чета как будувате нощем и лошо ми става.ние сме свикнали да спим по цяла нощ от няколко месечни, само имаше период, когато му никнаха горните зъби и се събуждаше и аз хващах  Crazy Shocked CrazyХич не обичам да будувам нощем, на другият ден съм като стрелян самолет и кисела, кисела.Така че ви стискам палци да минава вече този период и да се наспите.
Веселушко, децата са така.Като сменят за малко режима и така си върви.Но ще мине сигурно  Hug Peace
Приятни почивни дни на всички  Grinning

# 109
"като стрелян самолет и кисела, кисела", nikikol82, смяла съм се със сълзи...... Значи аз съм си стрелян самолет откакто Дани се е родил  hahaha hahaha hahaha

Благодаря на всички за стиснатите палци за утре  Hug, Така ме е страх.....

# 110
Честито на днешните ни рожденници - Кристина и Светозар! Да  растат здрави и щастливи деца!

За прощъпулника - Габи си избра калкулатор - ще става счетоводителка като баща си  Laughing. Почуди се доста, пипна едно друго, но взе него. Между другото и каката си избра същото преди години. Ники, можеш да го изчакаш още малко твоето момченце, да прави поне 5-6-7 крачки, за да стигне поне до масата.

Сиси, не е ли трудно да се вземе урина в тези контейнерчета? Аз съм купила такова и отделно колектор. Мислех с колектора да я взема, а да я нося в контейнера.

Нашият режим е следния - ставане към 7,30ч., спане веднъж на ден между 14-15 часа и вечер заспива към 20,30ч. Струва ми се малко да спи само един час на обед /или поне на мен ми се иска повече/, но това е положението.

Дани, и аз стискам палци всичко да мине успешно!

Еола, я си хапни нещо преди лягане, да не сомнамбулстваш през нощта на терасата. Grinning
А, Ники ме е изпреварила с предупреждението.

# 111
какво слагате за тия сополи.Аман!
миналата седмица имаше капах вибрицил, оправи се след 5-6 дена 2 дена нищо и от днес наново текат като реки! прилича на циганче, все му  е завъртян сопола, все едно охлюви са го лазили!!!!
ох,познато ми е с тия сополи...и ние пробвахме какво ли не и накрая купих Еуфорбиум-хомеопатични са и на Крис му минаха сополките за 2-3 дни.Същите капки ползвах и аз,когато бях бременна и съм доволна.
На този ден преди една година ни изписаха с Крис от болницата-днес си спомних точно този първи ден в къщи-сама с ревящо бебе,незнаейки какво да го правя.Сама го изкъпах за първи път под чешмата с треперещи ръце да не би да му направя нещо...Спомних си и погледнах Кристиян,който не спира да ходи и прави бели и си помислих кога това зверче беше бебе и кога еволюира толкова...И ми се прииска пак бебче...Само да отидем при татито и започваме да действаме за второ Laughing Heart Eyes
Хубава вечер ви желая!

# 112
Честито на днешните ни рожденници - Кристина и Светозар!

# 113
sisi1974  знаех си, че не съм сама  Whistling Whistling Hug Какво им става на тия дребосъци направо незнам, тъкмо си мислиш, че имат установен режим и хоп те изненадват в гръб  Crazy Направо не мога да си го представя това със заспиването в 20 ч., Анди и като малко бебе никога не е заспивал тогава. Кажи ако нещо при вас даде резултат, защото аз незнам какво да правя, честно  ooooh! Просто не мога да си обясня преди си заспиваше тогава и толкова, а сега не 30м. и край  ooooh!
nikikol82  благодаря ти за успокоението  Whistling Whistling Кой знае колко време ще се точим сега така, но не се знае какъв ще е другия режим . Преди си заспиваше между 21:30-22:30ч., обаче откакто сменихме часа и си поразбърка режима, но сега след това боледуване всичко е с краката нагоре  Crazy
Дани77 утре всичко ще мине по мед и масло  Hug Hug
deni4ka_m  какво да ти кажа за сополите- на Андрей му текат по 6-7-8 дни. Капя Коларгол винаги 7 дни, предния и по- предния път и Ксилометазолин за малки деца. Това по предписание на педиатърката- други капки беше изписала, но ги нямае по аптеките и взехме тези. Но те са съдосвиващи и не трябва да се ползват повече от 5 дни.
tatoki  и аз искам пак да съм бременна, едно ми е носталгично и мило като си спомня Blush Blush  Сега гледам с умиление лентичките на бременните момичета от нашата темичка и искам и аз такава   Crazy Crazy Heart Eyes Въпреки, че и аз обичам много да спя и хич не отказвам когато имам тази възможност, но има по- важни неща  Flutter

# 114
Привет! Hug
Чета за режимите и се чудя как спят по толкова време вашите деца, но като стигнах до поста на Куин се успокоих. Дилянка в 22.00 отива да се приспива с баща си. Някъде към 22.30 да заспива, сутрин до 8.00 -8.30 спи. През деня има един сън около час между 3.00 / 3.30 и 4.00/4.30 и толкова. И дневния сън е обикновено върху мен, в кошарката спи малко и се буди да я взема.Ако евентуално пътуваме може да спи повече. Чакам по-топли дни, в които да обикаляме улиците и тя да спи вън. Жизнена и енергична е. Че вечер ляга толкова късно никак не ми тежи, тя спи на спалнята и няма как да е самичка. Щеше ми се през деня да спи повече и да имам малко повече време, но свикнах и просто не се нагърбвам със задачи, които трудно ще свърша и само ще се изнервям.
Сиси, радвам се, че МБ е чиста Hug
Дани, стискам ти палци утре thumbsup
Еола, още ли е цяла тортата? Laughing

# 115
Благодаря ви милички за хубавите пожелания, и тук, и във ФБ  Hug

На мен днес ми беше много хубаво и приповдигнато настроението, но вечерта ми се обадиха половината гости, че са болни и няма да дойдат утре на партито, ами всичко ми се скапа   Cry Цял ден се подготвях, балони купих за децата, поръчах голяма торта, сандвичи измислих и какво ли не, а сега само 1 детенце ще дойде...Мразя го тоя грип, мразя го, Коледата ни провали, сега и РД, тормози нас и децата ни, за вируси не искам да чувам вече...

Иначе на мама кифличката приключва годинката с +8.500кг (вече 12.350) и +26см (78) Simple Smile  И изследванията й са ок, хемоглобин 124  Shocked а аз се притеснявах, че не яде жълтък  Laughing
Най- накрая й биха втори Синфлорикс, даже вдигна лека Т вечерта, но нищо друго...

А вече е време и за днешните рожденници:

Честит Рожден Ден на Мартина, Симона и Давид !!! Да са много здрави и щастливи, да имат най-прекрасното детство с безброй игри и усмивки   Grinning

Еола удържай фронта, много е вредно вечер шоколад нали знаеш  Laughing

Хубав празник на всички, които ще празнуват в съботния ден, ако някой обича ягодова торта да заповяда, ще има в изобилие  Hug

# 116
Ето ме и мен най- накрая стигнах и до тук да се запиша Embarassed
Не съм чела старата тема, и тази несъм- доста неща ми се струпаха на главата напоследък и немога да се съсредоточа.
Чесит първи рожден ден на всички мънички усмихнати човечета, които имат повод тези дни! Да са здравички и безгрижни весели игри им желая!
Ходихме за друго мнение за проблема на Иван при д- р Велковски.Проблема го има, ще трябва да се затвори този дуктус, но засега изчакваме защото е малък още. След 6 месеца пак ще ходим.
Спането е проблем и при нас. Димана спи много неспокойно от две- три седмици - едвам заспива към 9 вечерта до към 12 спи спокойно, но после се буди и започва да пищи, взимаме я при нас на спалнята и включваме сешоара и така спим до към 4 и 30 най- много.Иван спи повче от нея- от 8 до към 5 като се буди няколко пъти за биберон или водичка.Ох тези зъби ни съсипаха направо  Tired

# 117
Честит рожден ден на Мартина и Симона newsm59 нека бъдат здрави и щастливи деца!!!

# 118
Честит рожден ден на Мартина, Симона и Давид !!! Да растат здрави, усмихнати, щастливи и обичани деца!!!  Hug  Heart Eyes  newsm59

# 119
Честит Рожден ден на малките сладурковци Мартина, Симона и Давид!!! Да растат много щастливи деца!!!
Дани, дано всичко е ОК при теб!!! А за неспането, еми така де!!! Ето каката тази нощ будува от 24:00 до 02:00 от тази хрема, еми сега съм вече на втората чаша кафе Simple Smile) Малкият си поигра малко и сега пак спи.Поне ще се разсъня по-спокойно.Нели, не се притеснявай, пак ще си изкарате хубаво.Важното е че малката сладурка е добре  Peace Обичанка  Hug
Веселушко, Татоки, ще чакаме вашите лентички  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт