ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 782
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Честит Първи Рожден Ден на нашите съкровища-Криси и Светозар!!! Да растат здрави, умни, оправни, щастливи и обичани хора!!! newsm59 nbirthday  Gift  party023 Весел празник, мами!!!
И аз се чудя дали да не направя питка, че малкият се пуска сам да ходи, но само по 2-3 крачки и аз го пазя де, защото след това залита.Та дали да направя, за да тръгне по-лесно, нали такава е целта на прощъпулника, но незнам дали ще тръгне нещо да избере от нещата  Thinking

# 91
ЧРД на Кристина и Светозар! Да растат здрави, весели и игриви деца!
Момичета аз съм много щастлива, изследванията на Стефани са супер, няма никакви бактерии. Ако има някои на които още предстоят изследванията за годинката, вземете си от стерилните контейнерчета от аптеките, а не от тези дето се лепят. Аз не знаех, че ги има, в аптеките все от другите предлагат, много нерви щях да си спестя.
Ани Такова, мерси за линкчето. Стефани излиза че ще е към 1.64м.
Хубав ден ви желая и бързо оздравяване на болничките!

# 92
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ И СВЕТОЗАР!

# 93
Здравейте на всички и честити празници на всички с повод!Момичета,да ви се оплача че Криси е по-добър когато съм на работа.Като съм в къщи само иска да го гушкам и мръъънка.Сигурно му е мъчно,ама на.На всички болнички да се оправят и като имам какво ,пак ще пиша

# 94
какво слагате за тия сополи.Аман!
миналата седмица имаше капах вибрицил, оправи се след 5-6 дена 2 дена нищо и от днес наново текат като реки! прилича на циганче, все му  е завъртян сопола, все едно охлюви са го лазили!!!!

# 95
Честито на всички рожденници!Да растат живи,здрави и безгрижни!

Диничка М-за сополите много са ефикасни едни капки наричат ги черни капки(ама не им зная името точно)- в аптеката като кажеш черни капки за бебета и ги знаят-много са ефикасни обаче многоцапат,защото май в тях има йод-изсушават секрета в носа много бързо.Дано се оправите и дано съм ти помогнала.

# 96
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИНА И СВЕТОЗАР[/color]!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, ВЕСЕЛИ И УМНИ!!!  newsm59 nbirthday  ura[/size]

# 97
Честито на всички рожденници!Да растат живи,здрави и безгрижни!

Диничка М-за сополите много са ефикасни едни капки наричат ги черни капки(ама не им зная името точно)- в аптеката като кажеш черни капки за бебета и ги знаят-много са ефикасни обаче многоцапат,защото май в тях има йод-изсушават секрета в носа много бързо.Дано се оправите и дано съм ти помогнала.
и тези ги ползвах Коларголови капки. от тях само се точи сопол, ама КАТО СОПОЛ, и едни жълти гадни и пак не помагат. От виброцил съм много доволна, но не може да се ползва толкова начесто и затова питам за друго. изключвам и стеримар , 6тото това е пунта мара за мене. Сега ще обърна на бабиби лекове с лайка, на които ама хич не вярвам

# 98
Днес е Бабин ден, ако има празнуващи, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! Меси се и питка с мед.....

Стискайте ми палци, утре съм на снимка и може и да ми махнат гипса  Praynig Praynig Praynig!!!

# 99
  • Стара Загора
Дани, стискам палци да се освободиш от гипса утре, и едно хорце да тропнеш скоро  Hug И никакви болежки вече  Naughty

# 100
Честито на всички,навършили годинка до сега!

bouquet

# 101
Честит рожден ден на прекрасните ни днешни рожденици!!! Да са живи и здрави, весели и щастливи деца!!!   bouquet

Барби, точно в същите притеснения съм и аз за двете баби - моите родители му подаряват подаръци, но разумно - дават си сметка, че детето няма нужда от хиляди играчки, пък и имат 3 внука вече. И аз се притеснявам другата баба да не го направи материалист и да започне спрямо това да харесва повече едните от другите и мисля ако трябва да и връщам подаръците, щом не разбира от дума и щом не разбира, че по този начин обижда други хора  Crossing Arms
Мамо Це, посипвам си главата с пепел и веднага те споменавам в този си пост  Hug Относно авторите на книгата - те са се самоиронизирали в края на самата книга - има техни разсъждения относно това дали спазват собствените си препоръки при отглеждането на децата си и единият беше писал : "ами не, струва ми се манипулативно и че се отнема спонтанността в общуването"  hahaha Така че идеята е по-скоро да се замислиш над някои неща, а не да си възпитавам децата по книга - то би било смешно само по себе си! Simple Smile
АниТакова, на Камен по калкулатор му излиза ръст 183.4см - доволна съм - това за мен си е идеален ръст за мъж! Simple Smile
Сиси, чудесна новина и благодаря за съвета - така и ще направя!
Вилица, децата винаги са най-непослушни с родителите си, напълно нормално е, знае, че ти си човекът, който ще го разбере, като му помрънка!  Hug
Дани, стискам палци от утре пак да обуваш бързоходните ботуши  Praynig  Hug

# 102
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СВЕТОЗАР И КРИСТИНА!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ДА БЪДАТ ВИНАГИ ОБИЧАНИ, ДОБРИ И КЪСМЕТЛИИ!!!     bouquet

# 103
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАН И ВЕСЕЛИН, КОИТО СА ПРАЗНУВАЛИ ВЧЕРА   bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ СВЕТОЗАР И КРИСТИНА   bouquet ДА РАСТАТ ЗДРАВИ ДЕЦА, ДА ИМАТ МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И ДА БЪДАТ ВИНАГИ МНОГО ЛЮБОЗНАТЕЛНИ И ЖИЗНЕРАДОСТНИ   bouquet
Момичета не мога да смогна едновременно и във Фейса и тук понякога  Crazy Затова малко постно, но от сърце  Flutter
Анди от 2 дни има някакъв странен режим  ooooh! Спи следобяд до към 14:30-15:30, след това заспива към 21-21:30, спи 30-40 мин. и се събужда, не иска повече. След това има игри до 1:00 ч.  Shocked  И сутринта в 8-8:30 е пушка, а аз съм ей така  Shocked Какво му става незнам, допреди винаги си е спял повече вечер - поне 9-10 ч. си ги прави- това с вечерните събуждания и хранения. Сега като беше болен му се разбърка режима тотално, късно спане следобяд - към 16ч. и спи 2-3ч., после  пак лягаше много късно вечер към 1-2, но пък спеше до 10-11 ч.,че понякога и повече. А сега пък хич не спи, направо ще откача  ooooh! Важното е да е здрав де, майната му на режима, но на какво се дължи незнам  Crazy

# 104
Честит рожден ден на Светозар на little_rabbit, Кристина на nellito_v!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquetЖиви и здрави бъдете, щастливи, обичани, добри, послушни, радост и хубави мигове да имате само!!!!! Весел празник!!!!! Hug Hug Hug

Hug

Момичета, къде ми е времето, момичета......

Да се похваля и тук,че Сами 3 нощи спи без мен и без нощно сукане , и аз се чувствам много добре......Дано така продължи и занапред! Praynig

Хубави събота и неделя ви желая!!!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт