ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Да се похваля, малко се поограмотих с въпросния фейсбук  Embarassed. Може ли да ме поканите, Даниела Кюмурджиева  Hug, че аз абсурд да ви намеря. Моля, да ме извините, ако думите ми звучат глупаво, но аз съм много напред с информационните технологии  Embarassed Embarassed Embarassed. Снимка нямам, ама това ще е след още минимум година обучение Crazy..........

# 196
Дани, пратих ти покана.

# 197
Здравейте! Отдавна не съм влизала, но въобще нямах време. Сега първо да честитя рождените дни на всички бебоци навършили 1 годинка - да са живи, здрави и много весели! newsm38 Сега да се похвалим: Дамян проходи още средата на декември, сега вече кръжи като самолет из къщи и разнася всичко което види и до което успее да се докопа. Рожденият ден празнувахме на два пъти. Първо с бабите в къщи и после с приятели на заведение. Тортата ни беше със сметана, шоколадови блатове и череши, като я видя и веднага ръцете и устата му станаха в сметана, та дори не успях да снимам тортата цяла.
viola78 Дамян също беше пристрастен към сученето. Преди три месеца кърмата ми силно намаля и приготвях шише с мляко преди да му дам да суче защото не му стигаше. И първо му давам да суче и като се унесе му бутвах шишето с млякото и така постепенно му давах да суче все по-рядко и накрая спрях (отбиването ми отне два месеца). После продължаваше да си търси но просто му давах шише с мляко и за около десетина дни вече спря да ми дърпа блузата. Та това е моят опит с отбиването.
wicky поздравления за тортата фантастична е
minana честит племенник,  stork-boyда радва много мама и тати! Е такива новини трябва да има.
за забравянето просто вече ме е срам от хората  Rolling Eyes
за храненето Дамян яде постоянно, но по много малко. Кусва по две три хапки и после не ще иска нещо друго. Още се буди нощем за мляко и като му се спи колкото и да е гладен и каквото и да му предлагам не иска нищо друго освен мляко

# 198
  • София - Дианабад

Дойде и нашият ред да почерпим - да ви е сладко!
Честит рожден ден и на Радост! Да бъде здрава и името й да отговаря точно на характера й!   bouquet

Аз днес май съм в предродилна треска, нещо хич не ми се спи. Минавам да почерпя и да поуча по немски докато изляза. Само рожденичката да поспи  Heart Eyes!

minana, честит племенник! Да расте здрав и да радва всички наоколо!
Стискам палци и аз скоро да се хваля с такива новини, искам и аз сладки племенничета  Praynig!

Hug

# 199
  • Стара Загора
goris, винаги да е "слънчево" във вашия дом! Страхотна торта!
На малката рожденичка пожелавам много здраве, щастливи мигове с каките и много, много усмивки!

White Magic, Ники поне през нощта си спи. Ако го мъчат зъби понякога се буди и събуди ли се без АМ няма сън  Mr. Green

Аз пак съм в предпразнична треска - РД на щерката. Нанагорно ми идват толкоз празници един след друг, ама кой ми е виновен, че по едно и също време на годината съм продуктивна  Joy Довечера ще ходим да си избира торта, аз я изманипулирах за избора пък да видим Wink

Айде хубав ден, тук грее ама е брррр, но ще излезем за кухнята и малко работа да свършим.

# 200
Да честитя на вчерашните  и днешните ни рожденници: Габи, Мира, Дияна и Ели, и Радост!!! Късмет и щастие!
didka055, White Magic, разписвайте се по-често!
Дребльо захърка на дивана и аз да се разпиша... Вчера откри царевичните пръчки, каква стана тя - по две в устата наведнъж и голям кеф. Добре че му харесват мандарини, портокали и банани, че иначе щях да се притесня - то само с бисквити и солети не може.
Имахме приятелче нагости. Момченце по-малко от моето с два месеца. Падна забава. Моят хубавец го играеше в защита, че другия мъник го нападаше да го целува и прегръща Grinning. Разпиляхме всички играчки по пода да се забавляват, направихме си по едно кафе, сложихме си количка... Имах спокойни 2 часа - без рев.
Събуди се. Изчезвам.

# 201
  • Стара Загора
Разпиляхме всички играчки по пода да се забавляват, направихме си по едно кафе, сложихме си количка... Имах спокойни 2 часа - без рев.
Ееех, ако беше по-близо щях да ти погостувам, щом това е лека да не мрънкоти Маргарит.  Hug

# 202
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЛАДУРЧЕТА!!! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И СЛЪНЧЕВО ДЕТСТВО!!!

Мамо Це, Ани Такова, благодаря за поканите в Фейсбук  Hug!

# 203
Сиер, с гостуването вероятно аз ще се отчета напролет. Може да направим една разходка там на Аязмото май беше newsm78 Simple Smile

# 204
Goris, честита рожденничка, да е жива и здрава и мъничко палава newsm51 Тя хем е родена на моята дата, хем носи моето име Heart Eyes Много красива и весела торта, ти ли я прави? Това е идея между другото, обичам такива торти.
Момичета, черпя ви виртуално с каквото си изберете, че и аз съм рожденничка! newsm03

# 205
Честито и на тебе, eola! Аз ще се черпя едно вермутче по-късно за ваше здраве!

# 206
  • София - Дианабад
Еола, честит рожден ден и на теб!  Hug Пожелавам ти здраве, любов, късмет и всичко дето ти е на сърцето!   bouquet А за съвпадението на имената, нямам думи  Heart Eyes.

# 207
  • Стара Загора
buritu, много ще се радвам да се видим  Hug

Ние бяхме 2 ч навън, голям преход направихме без спиране в резултат на което не си чувствам краката. Имах да накупя разни джунджурийки за щерката, подарък, парти артикули ...на 90% свърших работата, но се прибрахме без биба, загубена нейде и току-що разпечатаната покана също липсва  Joy Дано някой ден не забравя, че съм с детето и да се прибера сама  newsm78

# 208
Привет-мривет!
Отдавна не съм ви навестявала, но минавам специално да благодаря за поздравите за порасналата Мира!  Hug
Хич никакво време нямам за форум, чета ви понякога за да си сверявам часовника, но не мога да пиша. Всяка свободна минута гледам да работя вкъщи, а Мира не ме оставя на мира  Laughing, проходи още на 9 м и половина и оттогава няма спиране! Здрава е, слава богу, развива се добре, миналия месец беше 12 кг и 78 см, този още не сме ходили на консултация.
Ето снимки от вчерашното скромно тържество вкъщи, а в неделя ще празнуваме с приятелчета  Heart Eyes

Поздрави и целувки на всички януарчета от нас!

# 209
Горис, честито ти Рожденничка.Да бъде много здрава, щастлива и игрива!!!!!
Еола честито и на теб!!!!

Общи условия

Активация на акаунт