ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Честито на Ели на Горис! Много здраве и щастливо детство!
Еола, честит празник и на теб!
Мяу, много ти е поораснала принцесата!

# 211
Момичета, много ви благодаря за пожеланията за племенничето!  Hug Виждала съм го само на снимка и нямам търпение да го видя наживо, но там всички са болни, а ние всички сме здрави  ooooh! Ще почакам, дано през почивните дни са по-добре, та да отидем  Wink
Нищо ново няма при нас, Жори не ще да ходи, така е по-назависим според него  Laughing Като го водим, все му казваме накъде и той се ядосва и сяда на земята, ама не го мисля, поне иска да е независим  Mr. Green Нови зъби няма, макар че доста му се е надул венеца. Напоследък се събужда в 3-4 часа, незнам защо. Взимам го при нас и отивам да спя на дивана, докато баща му го приспи. Той е упорит и не иска да му даваме мляко, че щял да свикне, аз бих му дала всичко само да заспи, но баща му играе възпитател  Crazy
Отивам да чета назад.
На горис и еола честити рожденници!    bouquet

# 212
  • София
Честито на всички рожденици! Май доста съм пропуснала последните дни. Да са здрави и много щастливи!
Нещо тия дни нямам хич настроение да пиша, но чета редовно. При нас нищо ново, освен че Ана се е научила да сочи с пръст като иска да и дадем нещо. И го прави толкова безцеремонно, не подлежи на възражения. Много ми е смешна ама като не и го дадем и настава такъв реееев, че тогава вече хич не ми е смешно.
Хайде оставям ви...

# 213
  • София
Честит Рожден ден и на двете прекрасни Елени - днешни рожденнички!
 Едната празнува за 1-ви път, другата... май за 18-ти Wink Бъдете здрави, все така хубави и обичани! Весело изкарване на празника!

Ние също растем, най-после и Лиза се сдоби с така дългоочаквано първо зъбче. И второто е на път, вече усещам как я тормозят, плаче и скимти насън, трудно заспива. Опитва се и да ходи, прави по 2-3 крачки най-много, но май не я влече ходенето, пълзи като ракета и така стига навсякъде Laughing Хубавото време навън не изпускаме, даже си поспива по 1 ч в количката, надлежно екипирана Sunglasses

# 214
stasina, на мойто му викаме Ленин  - и нас ни действа с пръст:D

# 215
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЛИТЕ НА 25.01- МИКАЕЛА, ИВАНИНА И ХРИСТО, СЪЩО ТАКА И НА РОЖДЕНИЦИТЕ ОТ ВЧЕРА ГАБРИЕЛА, МИРА И ДИЯНА   bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ ПРАЗНУВАЩИ ЕЛЕНА, РАДОСТ И НА ДРУГАТА ГОЛЯМА РОЖДЕНИЧКА ЕОЛА   bouquet БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВИНАГИ УСМИХНАТИ И ЖИЗНЕРАДОСТНИ И НЕКА БЪДЕЩЕТО ВИ Е ОСЕЯНО САМО С КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ   bouquet
stasina,buritu   и Анди така сочи- много е смешен и сладък като насочи пръстчето и понякога  се започва гадаене какво точно сочи  Whistling Понякога и с двете пръстчета на двете ръчички сочи- обикновено си показва бисквитите, лампата, но понякога незнае какво точно иска  Flutter  Сладурчета са големи  Heart Eyes
За пръв път днес се пусна сам самичък да направи няколко крачки- иначе предните дни правеше малко, но когато държи нещо в двете ръце или аз го пускам, обаче съвсем малко и се подпира пак на мен. А днес самичък го направи, но само веднъж  Crazy Да видим сега кога ще правим прощъпулника  Thinking
Момичета гледам да чета всеки ден темата, но понякога или нямам време да пиша, друг път не ми се пише, а трети пък просто забравям, че не съм писала  Crazy

# 216
ДОбър Вечер
Имам питане,ако случайно някой е попадал в моята ситуация...
От днес се наложи да пия АБ-Дуомокс 1000
Та Въпроса ми е-мога ли да продалжа да кърмя...че попадам на всякъкви мнения...

# 217
Привет!
На малките и големи рожденници,честито! Да сте здрави, щастливи, обичани и късметлии!
Много народ се завърна в темата тези дни! Добре дошли! Hug
Ние го раздаваме нещо болни. Тони има температура, но нито кашля, нито нос тече. Весела, игрива, а снощи термометъра показа 39. Иначе през деня подържа около 37 и нещо. Ходихме до личната- нищо й няма. Имала малко срастване на срамните устнички и можело да е от това. С една марличка й го отвори и Тоничка милата орева кабинета. Cry После ни прати да й вземат кръв за всеки случай и докато стигнем до лабораторията бебка заспа. Като  я боднаха нова доза рев, а накрая и като се прибрахме вкъщи. Спеше й се, беше гладна, явно я болеше защото много се изпъваше. Много плака душичката, дано да е свършило вече. Praynig Надявам се да не се наложи пак, защото лекарката каза, че се случвало и някои деца били предразположени към срастване.
Отивам да готвя. Хубава вечер!

# 218
Честит рожден ден на Петър на Дудеславка! Да расте здраво и весело дете!

# 219
Честит рожден ден на малкия Петър! Да расте здраво, щастливо и усмихнато дете! Честит празник Дуде!

# 220
Еееее, Дуде - Честито Рожден Ден на синковеца! Да порасте голямо и умно дете и да ти носи само усмивки Simple Smile!
Напоследък не ставам от компютъра - дребния успявам да го забаламосам леко я с бисквита, я със солетка и го натъркалям при играчките, та има мир (шшши-шшшии-шиии, че не съм се похвалила - не е станало страшно.., хм май прибързах...). Нещо голяма скука ме е налегнала - вън студено, за разходки не става, тук играем, играем и накрая ни писне. Една тъпа игричка моткам на компютъра, ама то и това писва. Иначе още ми е много бебешко. Направо съм в бебешката матрица. Скоро идва един момък да се погрижи за интернета, нещо имаше проблем - отваря Мозила и то все бебе-прозорци наотваряни, лични съобщения, кърменето, отбиването, ясли... Стана му смешно май, а пък аз си викам "Брей, жестоко съм в матрицата!". Какво да се прави - още известно време ще работя само майка.
Какво ще ги правим тези пристрастени кърмачета, бре? Моето от сутринта се намества за стотен пътда суче newsm78.

# 221
Уики, благодаря, че сподели рецептата за бонбоните, станаха уникално вкусни...ммммммм...

# 222
  • София
Последно за неделя отменяме срещата нали ?

Катинче, ако може да ми изпратиш няколко да ги опитам  hahaha

ДУДЕ, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК   bouquet

# 223
Последно за неделя отменяме срещата нали ?

НЕ е отменена, ще се съберат момичетата.....Ако ние намерим проблемната част на колата и ние ще сме там.....От 11ч. остана последно.

# 224
  • Madrid
Radi,ето това е един сайт,тук може да провериш

http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp

Напиши го точно на латиница,че не го намирам така.
Ако е 0 или 1-няма проблем,след това има рискове някакви при кърмене

И една тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=39898.0

Общи условия

Активация на акаунт