ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 927
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Привет и от нас! Времето се оправи и сме по цял ден навън. Стефани спи малко по-добре навън в количката, та затова излизаме и до обед и следобед. Но пак сме си зле със спането. Ето вчера за цял ден е дремнала половин час, снощи заспа в 18 часа и сутринта пак се събуди по тъмница. Сега пък заспа в десет и ще видим до кога ще е.
Иначе поне е здравичка и започна да разбира доста неща. Като я питам иска ли нещо, ако иска ми казва да, ако не върти главичка. Това с въртенето на главичката, никой не я е учил. Казва няколко думички. Като я питаме бебе ли е или кака, тя казва кака, иска да е голяма вече. Но като я водя да ходи и иска да я взема почва да вика - бебе, бебе - демек бебе е и да я нося. Голяма хитрушка е станала. Обаче си я мързи да ходи и вече ми писна всеки срещнат да ме пита кога ще прохожда и да ми дава съвети. Това е засега от нас.

# 376
Привет и от нас! Hug
Чакам термометъра вън да мине 10 градуса и да се обличаме за разходка.
Лета, радвам се, че се разписа, макар и не само с хубави новини. Но най-важното е, че сте здрави.
Дани, хайде по-късно да се похвалиш, че си вече без гипс и да тичаш подир Мишето.
Сиси, тихичко ще кажа, че след прохождането Диляна май започна да спи повече през деня. Преди това пълзеше много и бързо, но сега постоянно снове из стаята. Всъщност, надявам се да е от това и така да продължи, а да не е само от неестествено топлото време.
Нели, ти пак много време си опазила лаптопа.
Хубав ден, момичета!

# 377
Влизам аз да видя какво става и хоп: буриту и 1 скрит! Ще с е избием да пишем тук, навалица Wink Ама прави сте - времето се позатопли и е време за разходки, люлки и забава. Аз не успявам с количката да излизам. Мъника не иска в количката да стои. Примъкваме се до градинката бавно - къде ходи, къде го нося - с дълги прекъсвания да гоним котките и да опипваме колите. Там се овъргаляме в пясъчника, крещим по децата, крещим по майката, крещим по люлките- защото искаме да се качим. Като се качим се люлеем по 1/2 час и крещим, че не искаме да слизаме...  Май започва следващия период - на тръшкането с цел Wink
Весели разходки и слънчев ден!

# 378
Мамо Це? Къде си???

# 379
И тук да се похваля, че днес ми махнаха гипса..... Е, още не съм се затичала, но и това ще стане сигурно....

# 380
Страхотен ден - слънчев и въздушен, разкошно е за разходки Simple Smile
Честито на рождениците - здрави , обичани и много късмет!   bouquet

Браво и за гипса!  Grinning

Исках да ви питам, случва ли ви се да се стряска детето и да се плаши от шумове най-вече? На Маги преди изобщо не й правеше впечатления , а сега доста често се стряска от по-силни шумове и тича да се гуши в мене. Пък не се е стряскала да кажеш от нещо, освен от един балон дето й гръмна в ръцете...Някой от по-опитните мами знае ли дали е ок това?

# 381
Виола, стискам палци и дано стане. Честно казано и на мен ми минават такива мисли, но по много причини трябва да чакаме, а хич не ми се чака Simple Smile Напълно те разбирам и ще пърхаме покрай тебе от кеф ако стане. Айде успех Simple Smile

За режима видях обсъждате. Точно сега Маги е в период на смяна на режима и се опитва да си махне сутрешното спане.

Някои дни става както преди - около 8:30 , спи от 11-23, обядва и после от 3-4, 4.30 пак спи, вечерта си ляга почти винаги преди 20:00 ч. Ако пък стане по-късно - 9-10 , тогава не спи преди обед , а прави голям сън следобеда 2-2,5 часа и пак си ляга около 20.00.

Досега месеци наред , поне от 6-7 месеца си ибеше този режим с двете спанета. Може би откакто проходи и хаби повече енергия и спи по-дълбоко , знам ли. Дано скоро закотви някакъв точен режим като досега , че ни разглези страшно и свикнахме на сигурно да играем Simple Smile Сега все не знам дали / кога да викаме гости, да излизаме и пр. Simple Smile

# 382
Дани, браво за гипса! Дано скоро да се възстановиш напълно.
Азула и Стефани се стряска от шумове и се гуши в мен. На нея също преди не й правеха такова впечатление, мисля си че е нормално, растат.
Буриту далеч ли ви е градинката? И ние понякога излизаме без количка, но съвсем наблизо, зад съседния блок има една уличка с къщички, много е равна и там обикновено има и други щъкащи бебешоци. Иначе Стефани в количката поне 20-30 минути издържа и аз гледам да се съобразявам да не ходим много надалеч.
Ани Такова, мерси за успокоението, дано и при нас се пооправят нещата. Днес определено май й зъбки я мъчат, дано пробият най-после.

# 383
Sisi: Мерси, дано да е така и да си е част ит израстването. Прави ми впечатление щото преди нищо не я смущаваше, даже като имаше заря около нова година или като гърми някой тука из квартала и тя се смееше. А сега , дори като пускам сокоизтисквачката тича и се гуши хем е познат вече шум. Дано да е както казваш. Мерси пак Simple Smile

# 384
Сиси, май избързах с хвалбите. Днес заспа едва в 16,00. Уморена, две не вижда, но носи ли носи играчки от едната табуретка-кутия в другата. Като я взема на ръце да я приспивам почва да се дърпа да я пусна на земята.
Мама Це да не притеснява Буриту и останалите, нека драсне някой ред.

# 385
Здравейте
 И аз отдавна не съм писала, но чета редовно  Blush
Бури като чета все едно имаме едно и също дете. И наш Иван не иска в количка и обикаля в кръг обикновенно Добре че жевеем в къща и си имаме пясъчник, че по цял ден се мотаем тук Laughing

Да попитам някакъв бъг ли има, че като избера нови отговори на моите мнения и ми излизат всички теми в които някога съм писала Rolling Eyes

# 386
Привет и от нас!

Нищо ново - Гвендолин не се отпуска да ходи сама и ... не, още нямаме зъб(и)  Mr. Green!

Не съм я водила на консултация, че много болни има и не сме слагали последната ваксина... А и се влача по зъболекари, че нещо съм го закъсала.

Много хубаво е това хубаво време  Flutter! Вече и мартенички се продават. Айдееее, отива си и тази зима!  Heart Eyes

# 387
  • Madrid
Моята Бояна и тя сама не се пуска,само ако я викаш и си наблизо тръгва,пък уж онзи ден се била пуснала... Crazy

Аз също съм малко кофти със зъбите Crazy,изобщо и с тази бременност си имам зъбни жертви.

# 388
Арвенче, бъг че има, има. Маркирай ги като прочетено и готово. Ние в петък сме на дк, ще ни слагат ваксината. В неделя сме на концерт на дъщерята, а в събота ще правя прощъпулник  newsm68

# 389
  • Ловеч
Здравейте дружина!
Аз също не съм писала отдавна,но то не ми и остава време де.Симеон отдавна ходи сам а сега се опитва и да се катери Grinning,кога ли ще се изтрополи от дивана.В това хубаво време сме по цял ден навън,играе си с децата и му е много интересно.
Ние въвъ вторнокмсме на ДК да ни сложат ваксината и да видим как сме с теглото,на последната консултация нито грам,ама той не се спира по цял ден,все тича.
От няколко седмици си е махнал спането сутрин и спи само по един път на ден,следобед около час час и полувина.

Засега лек ден,изпълнен с много емоций и смях Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт