Честито на февруарските дечица, да растат здрави, весели и винаги в обич огърнати!

Дани, браво за гипса! Скоро да тичате заедно с децата
!И аз не съм се писала, но нещо май ме е напекло слънцето
. На ДК не сме ходили отдавна, ама сега в това грипно време не ми се ходи изобщо
. Аз Ели и тук си я меря, няма 9 кг. Ама те и каките са същите, така че не се учудвам изобщо. Пък и на кого да се метне.Ние си спим по 2 пъти на ден. Само след рождения ден не й се спеше, само ходеше и се закачаше с нас, кискаше се с цяло гърло и после се криеше да я търсим
Пробвахме кухнята на "Ян Бибиян", Ели я одобри. За утре пак съм поръчала, че да нося на Семково. Ако огладнее по пътя, да имам манджа. Че при нас наддаването на тегло е обратно пропорционално на яденето. Също като при каките.
Хайде нещо да свърша докато спи дребното, че после има да ми вади от куфарите
. Бързам да напиша някой ред докато клавиатурата не е окупирана и достъпът ми до нея не е силно ограничен.

Ние след малко се стягаме и отиваме до Мола, че дъщерята има концерт.Вчера направихме прощъпулника, оператора ми беше неопитен и от цялата работа е заснел само как държи мишката
Приятна неделя ви желая на всички
Снощи видях във фейса, че първият ми клас ще се събира в четвъртък. Ами то ние не подържаме връзка, а пък живеем сравнително близко. Нали знаете как е- родителите те записват в най-близкото училище. Ще ми е любопитно да се видим, макар че не се знае колко ще дойдат. Като правих събиране на класа от гимназията (аз го организирах) дойдоха половината. Ама аз на всичките им имам фейсбука, а пък на стария почти на никой, даже снощи се мъчих ама ни една фамилия не ми изникна в главата, та да ги потърся. Не че сега аз организирам нещата, но би било хубаво да отидем повече хора да се видим.