ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 929
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • София - Дианабад
Привет!
Честито на февруарските дечица, да растат здрави, весели и винаги в обич огърнати!   bouquet

Дани, браво за гипса! Скоро да тичате заедно с децата  Peace!

И аз не съм се писала, но нещо май ме е напекло слънцето  Embarassed. В събота отиваме на Семково, трябва да събирам багаж. По-скоро няма да има сняг, но дано пък да си изкараме хубаво  Praynig.

На ДК не сме ходили отдавна, ама сега в това грипно време не ми се ходи изобщо   Sad. Аз Ели и тук си я меря, няма 9 кг. Ама те и каките са същите, така че не се учудвам изобщо. Пък и на кого да се метне.
Ние си спим по 2 пъти на ден. Само след рождения ден не й се спеше, само ходеше и се закачаше с нас, кискаше се с цяло гърло и после се криеше да я търсим  Mr. Green.
Пробвахме кухнята на "Ян Бибиян", Ели я одобри. За утре пак съм поръчала, че да нося на Семково. Ако огладнее по пътя, да имам манджа. Че при нас наддаването на тегло е обратно пропорционално на яденето. Също като при каките.

Хайде нещо да свърша докато спи дребното, че после има да ми вади от куфарите  Mr. Green.

Hug

# 391
Ха - пак съм сама тук Wink. Бързам да напиша някой ред докато клавиатурата не е окупирана и достъпът ми до нея не е силно ограничен.
viroglavka, пусни една усмихната снимка на твоята Гвендолин - озъбена без зъби Simple Smile
Дани, хукна ли вече? Трябва да поспортуваш малко "тичане след децата", че да влезнеш във форма;)
goris, снимки ще чакаме от Семково!
Ани Такова, като съм започнала със снимките - еее супер снимче си си сложила на профила!
Изчезвам на разходка, че ме дърпат за гащите.

# 392
Момичета, видяхте ли това: http://www.blitz.bg/news/article/99518
Какво става в тази държава???

# 393
Боклуци!!! Пак убиха дете... Да не попадаш в ръцете им.........

# 394
 http://www.facebook.com/event.php?eid=176889299021087 Момичета, благотворително е, за който има желание и иска да помогне.

# 395
  • София
Хелоу Simple Smile Като гледам с това темпо на писане може в тази тема да посрещнем и вторите си рожденни дни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нещо ми се обърка подредбата във  форума, само при мен ли е така? Преди новите отговори бяха на 1 стр. най-горе, а сега са на последната и не ми харесва така  Crazy

Ники, на мен пък винаги са ми излизали новите отговори на последна страница... а като дам нови отговори на моите публикации и ми излизат всички теми, в които съм писала... и без друго не го използвам това де Simple Smile

Момичета - тези които сте на кухня ХЕР БЕБЕ - прави ли ви впечатление, че всеки ден чантата в която носят храната и самите опаковки СМЪРДЯТ МНОГО на цигари ?! Вече втори път правя забележка и на другия ден пак...  #Cussing out #2gunfire  #Crazy

# 396
Barbie^girl, много си права. Писането тук хич го няма...
Аз също взех пробно храна от Ян-бибиян. Малкия обаче отказа да я яде и аз се отказах да вземам пак. Поне за известно време... уж..., а сега и за постоянно сигур. За Хер Бебе все хубави неща съм чувала, но не съм се решила. Чакам малкият да прояде манджи, че иначе само троша пари безцелно.
Оставям празно тук. То аз като изляза и няма никой да остане... Сещам се за Копелетата от Комицете: "Много тихо стана тук..., то ние май сме си тръгнале."

# 397
Привет и от мен
Наистина е много пусно в темата. Аз във ФБ нещо не мога д астоя, защото постоянно ми зарежда някакъв надпис и иска скриване на скрипта LaughingТъй че постоянно надничам тук  Grinning
Иван не е на кухня и не съм го записвала, а в момента вече не се вози в количка и движим пеша на къси разстояния, тъй че няма и да го записвам. Аз му готвя и хапва манджи, но най му харесва сам да си взима храната  Simple Smile
Бягам ч емалкия хапе батко си  Laughing Мъка  Naughty

# 398
Хахахаха, пак съм сама... Ами добрутро на мен си! Simple Smile Черпя се едно кафе и няколко обикновени бисквити;)
Arven, ако се завъртиш насам - черпя те и теб;), а ако се сети и някой друг - няма да е лошо.

# 399
  • София
buritu, не си сама, наглеждам те непрекъснато Simple Smile Кафе не пия, но пък млякото с какао много добре ми подейства, ще ти го припиша на теб   Mr. Green

Моите контракции се успокоиха и сега такава програма съм му спретнала на мъжа ми да ми помага днес, че му иде отсега да забегне някъде Simple Smile)))) Аз май започвам да си гнездя  Wink Дано вие се поизлежавате малко вместо мен  Heart Eyes

# 400
Добро утро и от мен. Аз съм на кафенце  Laughing
Буриту и аз поглеждам, но като няма писано, не пиша  Crossing Arms Ние след малко се стягаме и отиваме до Мола, че дъщерята има концерт.Вчера направихме прощъпулника, оператора ми беше неопитен и от цялата работа е заснел само как държи мишката  ooooh! ooooh!Но здраве да е . Главното е, че спазихме обичая. Сега от малкият отърване няма. Където и да отида вече тръгва след мен без страх  Laughing hahaha JoyПриятна неделя ви желая на всички  Hug

# 401
А, и аз редовно чета и тук, но като видя, че почти никой не пише, ме досрамява и мен. И продължавам да харесвам повече форума от ФБ. Тук можеш просто да драснеш ред ей, така, как ти минава ежедневието, а там все едни конкретни теми... Пък и все имам чувството, че там съм пропуснала някоя клюкина.
Май ми изтече отпуснатото време Mr. Green

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 12:57 от aniTakova

# 402
Добър ден! Най-после някой се е разписал... Следя, ама няма, няма. Cry Снощи видях във фейса, че първият ми клас ще се събира в четвъртък. Ами то ние не подържаме връзка, а пък живеем сравнително близко. Нали знаете как е- родителите те записват в най-близкото училище. Ще ми е любопитно да се видим, макар че не се знае колко ще дойдат. Като правих събиране на класа от гимназията (аз го организирах) дойдоха половината. Ама аз на всичките им имам фейсбука, а пък на стария почти на никой, даже снощи се мъчих ама ни една фамилия не ми изникна в главата, та да ги потърся. Не че сега аз организирам нещата, но би било хубаво да отидем повече хора да се видим.
Иначе около нас няма нищо ново. Тони вилнее с пълна сила вкъщи, но не се отпуска да ходи сама. Приятелката й от съседния вход, която е с месец по-голяма вече тича като отвързана.
Довечера сме запланували да си пуснем Сам вкъщи 1. Да се похилим. Да видим дали ще ни отпуснат аванта дечковците и баба им най-вече. Хубав ден!

# 403
Добре... сготвих, приспах Анна и съм дала на баткото да пише упражнения за пълен и непълен член...

Сега да се пооправдавам малко - не че не искам да пиша, ама мнооого ме мързи  Mr. Green....

А снимки ще пусна съвсем скоро- обещавам  Wink.
Вчера бяхме цял ден навън - Анна си умира да ходи след листата, които вятърът поддухва и да ги настъпва...Много гот! Ама аз трябва да ходя със нея - като патерица ме използва. И така по 5 мин на листенце - духне вятър, то се премести, Анна след него (с мама за ръка) и после почва едно настъпване на листото и гледане дали то е още под крачето и пак настъпване и ... ако междувременно, вятърът го премести - повторяме процедурата.... Heart Eyes Ноооо, останах без кръст...

Днес ще ходим на кънки - да видим, после ще пиша пак как е било....

Поздрави и целувки на всички верни рицар(к)и, отстояващи присъствие във форумчето!!!!   bouquet

# 404
Пак съм тук  Peace
Буре мерси за кафенцето  Hug Наминах но за кратко, че малкия е мой постоянен спътник. Не знам дали има друго такова дете, но постоянно иска да го нося. Като е навън пък не ми дава ръка и иска сам да си ходи. То лошо няма в това, но понякога искам аз да му задам посоката, а не да се въртим в кръг само  Grinning
Хайде чувам го  Confused
За кратко, но от сърце  Hug

Общи условия

Активация на акаунт