ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 929
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Момичета и аз съм тук, най- редовно си чета, но или няма какво да пиша или ме мързи  Crazy И бурито не си сама повярвай ми, аз съм с теб и си пия кафето сутринта, но просто не ми се пише  Whistling Whistling
Ние вчера се пробвахме за разходка, но духаше невероятно силен вяътър, направо имах чувството, че ще ни отнесе барабар с количката  ooooh! Идеята не беше наша, да не си помислите  Crazy Тъкмо се уговорихме с едната ми приятелка за кафе в МОЛ-а и хоп звънна мъжа на третата, че било много хубаво времето да ходим в Морската градина- те са с бебенце на 5м. Казахме, че доста духа- не та не- и едвам извървяхме 50м. да влезем в Хоризонт. Пихме кафе, а разходкаджиите дойдоха след 1ч. и се съгласиха да отиваме към МОЛ-а  Mr. Green Там откарахме цял следобяд- мъжете ходиха на отделно кафе да пушат, ние с бебетата на такова за непушачи и хубаво си поприказвахме по женски  Whistling Whistling Обаче за вечеря си бяхме поканили гости и да видите как скорострелно се пазарува, чисти и готви Simple Smile Аз чистя, Анди след мен върху прахосмукачката, мъжо готви  Joy Така е  като се мотахме до последно  Whistling  
Днес вече нямаше вятър, беше доста по- студено от вчера, но това не ни попречи да се разходим едно хубаво в Морската градина на чист въздух! Андрей спа  навън 2ч. и 10м., което не се е случвало не помня от кога ! Иначе и той иска да върви, но навън не смее да се пусне сам и аз трябва да го държа за едната ръка, а с другата си държи пъркалката Simple Smile И обикаляме навсякъде, разменят си пъркалките с едно негово приятелче с което ги разхождаме и продължават да обикалят  Simple Smile
Ето малко материал за четене, на който му е интересно  Laughing
renxy  весело изкарване на събирането  Peace
viroglavka представих си я малката как тича зад листата  Simple Smile
Arven  ще го израстне това с носенето вкъщи, но дано дотогава да ти остане кръст  Hug
aniTakova  ходите ли към Морската или ви е далеч ?
Стига толкова, че кой ще ме чете незнам  ooooh!

# 406
ООО, Веселушко, прочетох те  Joy Joy
Ние днес като излязохме към 11, се прибрахме чак към 18ч.първо бяхме на концерт на каката в Мола. Пихме по едно кафе, малкият си направи там разходка  Wink после заспа в колата, а ние поехме към хижа Здравец. Малко на планина. Ама там беше малко студено  coldНо си изкарахме добре. Малкият си поспа, а ние на слънцето пихме по едно питие с мъжът ми. Сега всичките спят, а аз чакам банята да се стопли, за да изкъпя малкият и в хоризонтално положение да изгледам "Аз роботът"  Crazy Малкият става все по-смел и вече не чака някой да го извика, а направо си тръгва без много да му мисли с ръцете нагоре  hahaha Joy Сега се почва трудното.Няма бягане от него.
Лека вечер и приятно посрещане на празника утре.!!!! Независимо кой от двамата!!!!

# 407
Като гледам с това темпо на писане може в тази тема да посрещнем и вторите си рожденни дни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
smile3532

# 408
  • Madrid
Вие майтап мислите,но в януарската тема 2006 си караме една тема от година и нещо,заглавието още си стои-"четиригодишните...",пък те са вече на пет  Mr. Green

# 409
И аз чета редовно, ама не пиша, щото просто няма какво..... В хола не се случва нищо интересно  Wink...... Вече почвам да прохождам и тайничко се надявам до 203 седмици да изляза на вън. Първо ще отида за мартенички, после в МОЛ да си купя машинка за навиване на сърми  Crazy.... А от 15 почвам 90 дневната диета - ще ставам фиданка  Outta Joint. Шегата настрани, но наистина съм си наумила да отслабна този път и ще успея! Обещавам си!!!
А иначе Мишо расте, хитрее и пълнее - вече е 11 кила. Послушен е, кротичко ми е, пу-пу-пу и е много лъчезарно, винаги е весело... Heart Eyes

Преди малко направих 6 Валентинки, изрязах от картон големи и червени сърца за децата, баща им и моите родители. На всяко сърчице написах по едно послание за всеки от тях. Ще им подаря и по едни бонбони сърце на Милка, а на Дани и Явор и плюшено сърце, на Миши пате пеещо. Утре ще правя торта - сърце.

Свекър ми днес ме пита какво правя, аз му казвам, че правя сладки в формата на сърчица за Свети Валентин, а той ми отговаря, че утре щял да ми се обади да ми честити празника..... Чува се гласът на дъщеря му, която му обяснява, че се подарява нещо, само, ако обичаш някой, а той й отговаря, че съм му дете и ме обичал  Outta Joint.... Shocked То бива лъжи, бива, ама толкова не бива........

Лека нощ и хубава нова седмица!!! Много послушни дечица и много любов!!!

# 410
То ще се окаже не толкова страшно да се пише във форума Laughing
Да попитам само мойто проходило бебе ли не иска да ходи вън? Mr. Green Тъй като в къщи е топло, Дилянка е по чорапки. Пък и нали така е по-добре. Но като излезем вън не иска да ходи с ботушките. Свежда глава само, гледа си ги и се клати да пази равновесие. То пак е напредък, че изобщо позволява да ù ги обувам, като помня какъв рев беше преди време. Вчера реших да ù купя и буйки. И без това топлинките ù омаляха, а пък за у бабите трябва нещо, там не е топъл пода. С буйките си ходи, малко повече се спъва, но дано изиграят роля и на преход към ботушките Grinning
Веселушко, далече живеем от МГ, чааак във Владиславово, а нямам шофьорска книжка Mr. Green Работех в центъра и сега ми липсва редовното слизане до "града". На моменти се чувствам като затворник и сигурно като се затопли ще се почнем с градски транспорт да слизаме, а после с мъжа с колата да се прибираме.
Направих торта. На вид е доста прилична, но на вкус май ще е много сладка Mr. Green
Лека и спокойна нощ, момичета! Hug

# 411
nikikol82   ти си герой  hahaha hahaha
ilindi4ka   така е явно като тръгнат на работа всички майки и на повечето не им остават сили да четат из форумите явно  Thinking
Дани_77   тези 203 седмици докато излезеш навън кога изтичат  Shocked Shocked Може би Мишето като стане на 5 Joy Joy hahaha Това го казвам абсолютно и само на майтап, да не вземеш да ми се разсърдиш моля ти се,  с най- искрени чувства съм, за да се посмеем малко Simple Smile Сигурно си искала да напишеш 2- 3 седмици, но като прочетох 203 и много се разсмях  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
aniTakova   вие сте вярно на другия край на града, нищо то скоро ще се затопли  Hug Анди сега ходи навън с буйките си на КК, преди и вкъщи с тях ходеше, и да ти кажа е най- стабилен с тези обувчици и върви много добре. С други пантофи вкъщи не ходи така добре, даже вчера искахме да му купим, но затвориха магазина в МОЛ-а под носа ни, та днес ако успея ще мина да му купя още едни, че тези вече ги износи  Crazy

# 412
То навън вече си е направо за обувки-е сега пак ще има 3-4 дни студени(ама като е толкова студено ние не излизаме,че сме и хремави още).Ботушите -Хриси ходи с тях няколко пъти,но вече и обувам обувките и си ходи с тях (то тезци обяувки ги мия да ходим после и вкъщи.,но сега ще и купя гуменки за вкъщи(че и се спарват крачетата).
И аз ви хвърлям по някой поглед,но наистина повечето майки не пишат пък и при нас нищо ново.Чакам хремата да мине(още малко) и ще ходим да ни боцнат за шарката(те на тази консултация дали ги мерят,че съм любопитна малката колко тежи-май някъде 9 800-9 900 кг според мен.Качва се на обикновен кантар та толкова показва,но с дрехите.

# 413
Честит празник на всички празнуващи и именници!!!!
Дани   bouquet
Ние излизаме с едни боти на КК, с тях сме още от ноември месец някъде. Докато решим да купим ботуши зимата се изниза  Laughing А вътре сме с пантофи на кк полуотворени, но много топлят. Преди беше с онези чорапки, които отдолу са с кожа Laughing, но с пантофките му е по-удобно като гледам.
Ние тази седмица ще звъним на джипито, да видим кога и ние да отидем да ни боцнат, че в петък ни върнаха, епидемията не била отминала още  Rolling Eyes
Лека  и приятна седмица ви пожелавам!!!!! Hug

# 414
Честити празници на празнуващите днес!    bouquet
Хайде и аз да се разпиша в отбора на ходещите. Ходи момчето, ама само да се докопа до някъде и посядва, няма да се измаря той  Mr. Green Иска ми се да е по-стъбилен, че ми писна да мия подове всеки ден, но и това ще стане  Wink Сложиха ни и на нас ваксината, не сме имали проблеми.
Кой ходеше по зъболекари, buritu ли? И аз така, от края на декември мъчим един зъб, да видим какво ще стане  ooooh!
Аз пък хич не съм фен на фейсбук и си обичам темата  Heart Eyes
veselyshko, изчетох те с удоволствие, то такъв дълъг пост скоро не е имало  hahaha
renxy, как мина срещата? Познахте ли се?  Laughing
Приятен ден на всички  Hug

# 415
Честит празник и от нас на всички празнуващи, независимо кой от двата празника!
Аз чета редовно, но Стефани пак изпадна в една от зъбните си кризи и вечер съм гроги да пиша. Дори се чудя дали това положение е нормално, на 1-ви ноември поникна осмото зъбче и от тогава няма други, венците са подути от преди 2 месеца и още тогава педиатър ни каза до седмица-две да очакваме зъбче, но вече 2 месеца нищо. Освен че реве и дъвче всевъзможни дървени и железни неща, снощи започна да си удря главичката в дъската на креватчето и то силно. Принудихме са да дадем нурофен, защото Дентокинда и гелчето не й действаха и той само й облекчи болката, но пак си я болеше. Не знам това нормално ли е, вече мисля да се консултирам със стоматолог.
За ходенето, из къщи най са й удобни чорапчетата със силикон от долу. Буйките на К и К също й бяха удобни, но и 20-ти номер й омаля, а по-големи май няма. Навън ходи обикновено с едни маратонки, избрах ги защото лесно й влизаше крачето, но пак не са й особено удобни. Има и ботушки, малко е ходила с тях, но май още по не са й удобни. Леля ми от София й е купила някакви обувчици за прохождане, 22-ри номер, защото й се оплаках че тук не мога да намеря и чакам да дойдат тази седмица да видим как ще е с тях.
МПР ваксината трябваше да й я сложат на 31-ви, но първо я отложихме заради грипа, миналата седмица нещо се беше изринала (май успя да хапне забранени работи на РД на дядо си) и мисля утре да я водя. Нас няма да ни мерят, защото за ваксините сме при ЛЛ, а за меренето при педиатъра, но мисля че е малко над 10 кила.
Дани, като спомена за плюшените сърца Стефани адски много им се възхищава като минаваме покрай витрините на магазините. На мен хич не ми харесват, въпреки че иначе уважавам празника, ама какво да я правя, вчера й обещах да й взема едно като отворят магазините.
Никикол, прекрасна разходка сте си направили.
За фейса тъкмо бях се запалила да слагам снимки и една приятелка ми сподели колко й е интересно да гледа снимките на абсолютно целия град и някак ми спадна ентусиазма. Но все пак ще кача, имам приятелки от далече, които въобще не са я виждали и все обещавам.
Хубав ден на всички!

# 416
Момичета, почерпете се за нашия именник Валентин и за деня на виното и любовта!  Heart Eyes Wink))

# 417
Честит имен ден на Валентин, да расте здраво и щастливо дете и да радва мама и тати! Честито и на останалите малки  и големи именници в темата!

# 418
Ехааааа, доволна останах! Активизирали сме се Simple Smile. Приветствам всички, които си пият кафето с мен, млякото с какао и гнездят Wink, биричката или там кой-каквото:)!!!
little rabit, Валката голям да порасте. Честито да му е името!
minana, ох - не съм аз със зъболекарите и дано скоро не ми се наложи, че аман - отидеш за една пломбичка, те излезнат 200 проблемни зъба. Май вироглавка страдаше и дано се похвали, че е готова и няма да я тормозят повече зъбари (един мъник ми го каза;)).
Празнуващите ги чакаме да се похвалят как е минала вечерта, при някой - нощта;).
В нашата къща пропускаме празника. Колата - развалена, мъжът - болен, котарака- алергичен, бебето - ревливо Grinning!Бебето поне със забаламосване го прилъгвам да се хили и има мир, ама другите - няма как да се справя там. Колата е в бокса, мъжа го изпратих в леглото, котарака е намазан и хърка върху телевизора, а аз се мотам и отлагам къпането на дребния, че тамън е кротнал и млати една (как се казва това, по дяволите newsm78) търкалка, пъркалка...
Издумках цял шоколад със стафиди и лешници Grinning. Ужасна съм!

# 419
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВАЛЕНТИН!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО КЪСМЕТ!!!

Моето Мише е болничко  Cry , с много висока Т е и такова едно тъжничко и жалничко  Cry. Сърцето ми се къса като го гледам и като знам като е здраво каква е усмивка....... Дано по бързо оздравее......

Голямо съм фифи #Silly 2-3 седмици съм искала да напиша, ама  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт