И бурито не си сама повярвай ми, аз съм с теб и си пия кафето сутринта, но просто не ми се пише

Ние вчера се пробвахме за разходка, но духаше невероятно силен вяътър, направо имах чувството, че ще ни отнесе барабар с количката
Идеята не беше наша, да не си помислите
Тъкмо се уговорихме с едната ми приятелка за кафе в МОЛ-а и хоп звънна мъжа на третата, че било много хубаво времето да ходим в Морската градина- те са с бебенце на 5м. Казахме, че доста духа- не та не- и едвам извървяхме 50м. да влезем в Хоризонт. Пихме кафе, а разходкаджиите дойдоха след 1ч. и се съгласиха да отиваме към МОЛ-а
Обаче за вечеря си бяхме поканили гости и да видите как скорострелно се пазарува, чисти и готви
Аз чистя, Анди след мен върху прахосмукачката, мъжо готви
Така е като се мотахме до последно
Днес вече нямаше вятър, беше доста по- студено от вчера, но това не ни попречи да се разходим едно хубаво в Морската градина на чист въздух! Андрей спа навън 2ч. и 10м., което не се е случвало не помня от кога ! Иначе и той иска да върви, но навън не смее да се пусне сам и аз трябва да го държа за едната ръка, а с другата си държи пъркалката
И обикаляме навсякъде, разменят си пъркалките с едно негово приятелче с което ги разхождаме и продължават да обикалят 
Ето малко материал за четене, на който му е интересно
renxy весело изкарване на събирането

viroglavka представих си я малката как тича зад листата

Arven ще го израстне това с носенето вкъщи, но дано дотогава да ти остане кръст

aniTakova ходите ли към Морската или ви е далеч ?
Стига толкова, че кой ще ме чете незнам
после заспа в колата, а ние поехме към хижа Здравец. Малко на планина. Ама там беше малко студено
Но си изкарахме добре. Малкият си поспа, а ние на слънцето пихме по едно питие с мъжът ми. Сега всичките спят, а аз чакам банята да се стопли, за да изкъпя малкият и в хоризонтално положение да изгледам "Аз роботът"

. Шегата настрани, но наистина съм си наумила да отслабна този път и ще успея! Обещавам си!!!

) търкалка, пъркалка...
, с много висока Т е и такова едно тъжничко и жалничко
2-3 седмици съм искала да напиша, ама