ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
buritu, забравих да кажа за петната по дрехите Simple Smile Аз пък се чудех да се сетя напоследък щото и аз така все намирам петна по току що изпрани дънки или докато кача количката в багажника и се овъртя до лакти като кофражист ...като цяло доста анти-красива се чуствам на моменти и все се мъча да се сетя дали съм виждала преди майка с петно или нещо такова, но стигнах до извода, че май по-скоро не съм обръщала внимание Simple Smile Иначе гледам има и мами дето ходят все с прически, пък направени , облечени , честно казано не знам как го постигат.

# 556
Здравейте  мами,да  ви се  оплача  малката  е  болна.Днес  вместо  за  ваксина  я  водих  да  я  преглеждат  и  да  ни  изписват  лекарства. Едни  сополи,  една  кашлица.  Педи  каза  че  е  заради  зъбчетата  дано  и  мине  бързо. Да  ви  се  похваля  разбрах  се  с  мъжа  и  две  вечери  в  седмицата  ходя  на  народни  танци, а  той  се  гледа  с  малката. Какво  да  ви  кажа  за  петната  по  мен. Ето  примера  от  днес  малката  е  приготвена  обличам  се  аз  и  докато  и  обуя  обувките  вече  имам  размазана  солета  по  блузата  си  и  не  съм  за  пред  хора. Незнам  за  майките  с  прически  и  токчета  сигурно  има  кой  да  им  помага. Ама  честно  да  ви  кажа  не  си  се  представям  на  токчета  да  гоня  малката. Лек  ден.

# 557
Ха ха - спомням си сестра ми като беше бременна с първото си дете - мъжът и с интерес се заглеждаше по колегите си с малки бебета и беше забелязал няколко пъти в работата колега с официална риза и с петно от повръщано на рамото  Joy
Относно къпането - ту в легена му го къпем, ту направо под душа с мен... Косата доста рядко с шампоан, иначе само с водичка и по принцип целия само с вода го мием, единствено пишле, дупе и ръце мием с душ-гела...може и лицето, че някой път е по-мърляво и от ръцете  ooooh!  hahaha

# 558
Гледам, че за днес никой още не се е разписал, затова първа ще ви поздравя за празника.

Честит национален празник!

Да драсна няколко реда преди да отида да приспивам малката. Ние още се влачим болни. Точно мина шарката на Габи и каката домъкна един вирус от училище и пак се тръшнахме цялото семейство болни. Габи я мъчих три дена с осцилококцинум и вит.С, но постоянно вдигаше температура и накрая се предадох и започнах да й давам предписания ни антибиотик. Днес й е трети ден, вече е добре, няма температура и щъка постоянно.
Времето е много кофти и с това боледуване почти не сме излизали тези дни навън. Като гледам и прогнозата, май няма да е скоро затоплянето. И следващата седмица се очертава студена.
Ох, оставям ви, че вече мрънка, после пак ще се включа, ако мога.
Приятни почивни дни! 

# 559
Честит празник!
По случай празника едно стихотворение на Ботев, което много обичам.

ХАДЖИ ДИМИТЪР

Жив е той, жив е! Там на Балкана,
        потънал в кърви, лежи и пъшка
        юнак с дълбока на гърди рана,
        юнак във младост и в сила мъжка.

На една страна захвърлил пушка,
        на друга сабя на две строшена;
        очи тъмнеят, глава се люшка,
        уста проклинат цяла вселена!

Лежи юнакът, а на небето
        слънцето спряно сърдито пече;
        жетварка пее нейде в полето,
        и кръвта още по силно тече!

Жетва е сега... Пейте, робини,
        тез тъжни песни! Грей и ти слънце,
        в таз робска земя! Ще да загине
        и тоя юнак... Но млъкни сърце!

Тоз, който падне в бой за свобода,
        той не умира: него жалеят
        земя и небе, звяр и природа
        и певци песни за него пеят...

Денем му сянка пази орлица
        и вълк му кротко раната ближе;
        над него сокол, юнашка птица,
        и тя се за брат, за юнак грижи!

Настане вечер - месец изгрее,
        звезди обсипят свода небесен;
        гора зашуми, вятър повее, -
        Балканът пее хайдушка песен!

И самодиви в бяла премена,
        чудни, прекрасни, песен поемнат, -
        тихо нагазят в трева зелена
        и при юнакът дойдат та седнат.

Една му с билки раната върже,
        друга го пръсне с вода студена,
        трета го в уста целуне бърже -
        и той я гледа, - мила, засмена!

"Кажи ми, сестро, де - Караджата?
        Де е и мойта вярна дружина?
        Кажи ми, пък ми вземи душата, -
        аз искам, сестро, тук да загина!"

И плеснат с ръце, па се прегърнат,
        и с песни хвръкнат те в небесата, -
        летят и пеят, дорде осъмнат,
        и търсят духът на Караджата...

Но съмна вече! И на Балкана
        юнакът лежи, кръвта му тече, -
        вълкът му ближе лютата рана,
        и слънцето пак пече ли - пече!

Куин, бързо оздравяване на вас.
Ние си направихме една половинчасова разходка без количка пред блока точно по обяд, като беше спрял за малко снега. Сега пак се сипе. Все едно, че иде Коледа, а не пролетта.

# 560
Честит празник на всички българи!И аз току-се погледна и съм цялата в петна Laughing.И като съм с черно яке и черен анцунг,мале,мале...Вчера бяхме на ваксина,не се обади мъника и засега нищо му няма.Като гледам как се оплаквате от реакции след това страх ме хваща.Млякото гледам да го  поогранича,ама както беше спрял от месец насам да пие нощем,така 2 нощи подред се буди към 2 и иска мляко.Даже се е научил да ни бута от леглото да ставаме да правим мляко.Мартеничката ни изтрая до снощи,в детската градина така я беше стегнал от дърпане,че му беше почервеняла ръчичката.Просто няма смисъл повече.Закачила съм я на количката.Шишета у нас има един шкаф,всякакви.За вода предпочита едно с дупка по средата,ама с обикновен биберон.За мляко минахме на Томи Типи и честно казано даже биберони още не съм сменяла,а минаха3-4месеца.Авента ги поспряхме,все нещо ми текат,незнам дали друг има проблем с тях?Ееее засега това

# 561
Честит празник и от мен!!!
Аз днес следобяда водих дъщерята на концерт, после я оставих да се покатери на стената за катерене, докато аз си пийнах една бира, по случай празника  cheersНие пием отдавна от чаша с твърд накрайник. Сокчето направо от чаша. За петната-нямам. Моят няма навика да се цапа или мен да ме цапа. Само хола става в бисквити, като му давам да си ръфа.Времето днес  при нас се промени 3 пъти. Сняг, после топене, отново сняг  #CrazyЕ, това е. Приятни почивни дни и от нас.

# 562
Здравейте,приемате ли нови попълнениея? Grinning
Моята дъщеря се казва Елина и е родена на 30.01.10,роди се 3,000 кг. и 50 см.Терминът ми беше за 01.02.10.Аз съм Сиси,ще ни е приятно във вашата компания.

# 563
аз  малко  касно  ама  май  това  остана  времето  в  което  мога  да  прочета  и  да  напиша  нещо.  добре  дошла  на  сиси  и  на  нейния  малък  човек.  ето  едно  другарче  с  което  ще  черпим  заедно  за  рд.  при  нас  са  едни  сополи  една  кашлица.

# 564
Добро утро!
Хайде по едно капучино!

Никикол, браво на Ивайло, че не се цапа. В тази връзка да питам, особено и мамите с по-големи деца, от кога е подходящо да се учат да ядат сами? Стефани иска, обаче хич не може, ако я оставя след всяко хранене трябва да сме директно в банята, да не говорим че и мебелите какви ще станат. Ама пък се притеснявам да не изпусна момента, когато има желание.
Сисинка, добре дошла! Гледам, че ще имаш още едно бебче, браво, много се радвам на дечицата с малка разлика.
Вилица и Стефани е без мартеница, след като скъса последната. Закачили сме иначе мартеници навсякъде из нас и тя си играе с тях.
Петя, бързо оздравяване.

# 565
Здравейте и от нас! Честит празник на патерица! Ех, че студени почивни дни Simple Smile
Бързо оздравявайте, малчовци! Ние в общи линии сме добре, изпразнувахме рд-то на тати, ходихме да гледаме ТИЛТ, ходихме на 2 мола, на карфур - и всичкото това без дете  Blush Не е зле от време на време.
И ние сме с петна и лигавчета цапаме като за световно.
А за спорта и аз се разбрах с мъжО да ходя веднъж седмично - искам малко да се отърва от домашната въртележка.
Нещо друго щях да пиша, обаче таткото ни постоянно ми мърмори нещо и не мога да се сетя. Искам тишина...
Добре дошла на Сиси   bouquet

# 566
*Сисинка*  добре дошли   bouquet Честита ти лентичка- пожелавам ти лека и безпроблемна бременност   bouquet Hug
Чета ви, но ме мързи да пиша- това е истината  Blush Blush Blush
Аз докато изляза и дънките и обувките ми винаги са в следи от количката, винаги Simple Smile Аз имам 5-6 стъпала, по които я свалям, а преди това и докато щурмувам към асансьора и се омацвам стабилно Simple Smile Чак се чудя за какво всеки път преди да изляза си лъскам обувките, като докато сляза от нас до пред блока, изглеждат така все едно не съм ги чистила с дни  Whistling Whistling
Ние чакаме гости утре- на мъжо брат му и снаха му ще идват, да ги видим, че тя е бременна и другият месец ще ражда  Flutter Малко разнообразие  Crazy

# 567
Ай, веселушко, да слагаме второто кафе, а? Гледам, че само ти си тук, та да ми правиш компания викам:).
Добре дошла, сисинка! Аз къде поздравявам, къде не, ама няма да ми се сърдите - не го правя с пренебрежение или лоша умисъл, просто съм емоционален, че и донякъде разпилян човек... Докато се сетя да поздравя и то вече изгубило смисъл.
Такава зъбна криза ни е налегнала, че е потресаващо положението. Щом чак гризем ръба на масата.... Имаме 8 зъба все още - 4 долу, 4 горе - знаете ли кои никнат след тези (долу ли пак?), че не мога да видя нищо?

# 568
Добро утро и от мен. Добре дошла Сисинка  и Елина!!!!Сиси, няма точен момент на научаване на самостоятелно хранене. Всеки си преценява за детето, защото са ужасно различни. Ето малкият е много различен в някои отношения от дъщерята. Нито иска да си държи чашката като пие, нито да става в кошарата...Мързел си е и това е.Така че опитвай от време на време, показвай  PeaceЕто за моя е още рано като го гледам.Петя, да се оправяте бързичко  Hug При нас днес нещо времето ще е хубаво, ще излезем малко да се поразкараме. Че тези дни само с колата набързо и в къщи.Е, това е, ще се включим по-късно  Party

# 569
nikikol, привет, присъединявай се към второто ми кафе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт