ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
АА, Буриту, не ме пренебрегвай слагай направо две кафета  Laughing Ние засега сме с два отдолу и с четири отгоре. И другите отгоре ще ни избиват, изоставаме с долните май  hahaha Joy baby_neutral

# 571
Здравейте,благодаря за топлото посрещане! Hug
Аз да разкажа малко за нас Simple Smile...Елина е доста кротка общо взето,но е като залепена за мен,не можем да се разделим и за 10 минути...На есен живот и здраве ще тръгва на ясла и не знам как ще се справим...Иначе зъбчета няма много...Имаме си само 3 зъбчета,две отдолу и 1 отгоре...Все още я кърмя,но не знам сега с бременността дали ще има проблеми,май ще се наложи да я отбия...А и то е крайно време вече,мисля че достатъчно дълго е кърмена...С махането на памперса сме до никъде...Малко след като стана на годинка започнах да се опитвам да я слагам на гърне...и преди това я бях слагала,но тя пищеше само да го видеше и се отказах,сега пак започнах....Има някакво подобрение,като я сложа на гърнето си върши работата,но тя сама никога не си казва и показва,а аз не винаги мога да я позная кога й се ходи до "тоалетна"...Залъгалката също ни е проблем,Лина не може да заспива без нея,постоянно си я търси,когато откажа да й я дам започва да мрънка и да се тръшка...Иначе пък се научи да пие вода от чаша...Думички казва май доста....мама,баба,тати,дай,да,не,няма,чао,айде и ам-ам...Е,не ги произнася правилно,но....То е ясно. Laughing Иначе дава въздушни целувки,маха за здравей и за чао,показва колко голяма ще стане,показва на колко годинки е...и това е.А иначе преди 1 ден бях на лекар и потвърди,че има бременност,видя се плодното сакче,а терминът ми е на 01.11.11.Доооста се притеснявам,защото Лина е много мъничка още,а и както е и привързана към мен...направо не ми се мисли какво ще правим на есен....

# 572
Добро утро или по-скоро добър ден.Аз заведох детето на яслата и цъфнах в супера около 8и 30 сутринта,с пенсионерите Laughing.Но пък имам време всичко да свърша в къщи,готвене,чистене висене пред компютъра...Добре дошли на новите попълнения и лека бременност!Сисинка,аз за памперса,въобще не се и опитвам,не мисля че има въобще някаква представа още какво трябва да прави.Има време.И да ви се оплача момичета,колко съм възмутена.От време на време чета и британския форум,нямате си представа колко надути са и как са на нож дамите там с всеки дръзнал да се включи с въпрос или мнение.Особено пък с тези,които искат да дойдат тук,в Англия.Незнам няма ли някакъв морален и етичен кодекс във форума,ама направо се не трае.Съжалявам,че ви занимавам с това,но е хубаво да се чувстваш добре във форума,все пак споделяш лична информация и търсиш помощ,а не си тук просто да се заяждаш и да си изкарваш лошото настроение.Е спирам с неприятните неща,лек ден на всички и ви пращам малко от тукашното слънце,че като гледам прогнозите при вас си е зимаааа

# 573
Добрютро в 12.30 Wink!
Вилица, не се коси, да си се надуват колкото си щат, пука му на някой - гледай какъв добър алтернативен ненадут вариант си намерила Simple Smile. Приемам слънцето с отворени обятия:).
Няма край зъбната ни криза. Снощи запа към 21-21.30 и към 1ч, след бясно търкаляне по леглото като риба на сухо и разни викове и ревове, станахме за Панадол и кисело мляко. Преди това мазах венците с Пансорал-гелче, давах Camomilla vulgaris, ама явно много го мъчат... Аз подавам киселото мляко с лъжицата, а той захапва и стой така на изстудяване на венци - милите, с тези зъбииии...
В момента е еднал върху мен и въртим всички любими песнички във vbox, така поне е доволен. Чакаме баща му да си доспи, че и на него повече му идва будуването с нас, и изчезваме на разходка. Вече се чудим къде да ходим newsm78. Чакам пролетта с огромно нетърпение!

# 574
Добър вечер! 
Сиси, добре дошла! Hug
Бурито ти си героя на нашата темата!  bouquet
Издивявам вече с това  седене вкъщи. Излизаме по малко всеки ден, ама искам по цял ден пък. Crossing Arms Да идва най-после топлото време. Гледах днес имало класиране за яслите, но ние разбира се не сме приети. Всъщност аз кандидатствах само за една защото ни е близо. Другите ми се виждат твърде далеч. Но пък тук има само 6 свободни места. Не че много ми се иска, но от друга страна ще се научи на самостоятелност, пък и е точка за градината. Дала съм срок на мъжо до 2013 да става редовен студент та да прибавим точка към тези дето ги имаме и дано ни приемат в градината. Mr. Green
Сред малчовците има ли приети вече?
Желая ви хубава вечер! Нещо нямам вдъхновиене за писане.

# 575
Уф, и Светозар го мъчат зъби и той много се върти, мрънка, приплаква, голям зор с тия зъби!

# 576
Влязох да попрочета без намерение да пиша, нито има нещо различно, нито имам желание. Единствено да поздравя Сисинка и нейното момиченце с добре дошли и да ù пожелая лека бременност Hug

# 577
renxy, шампион, шампион!;) Класирани за ясла, ама друг път... Дай да видим кога виобще ще ни огрее... И аз се надявам на чистата ясла, та да видим... Дано поне там стане!
aniTakova, дай да пробваме някакво колективно рефрешване (о, божееей...ама го сътворих;)) на желанието за писане, че много мами са без...
little rabit, дано нощта ви бъде лека! И аз се надявам тази нощ да се спи... Шшшшшш...
Лекаааа нощ и спокойни сънища на всички....

# 578
renxy ,ние също издивяхме вкъщи...Днес беше по-приятно времето и излизахме,ама не е като да излезем за 5-6 часа Grinning Вкъщи сме като в затвор...А и Лина ме побърква,а както беше и болна миналата седмица...хич не сме излизали...не знам как все още нямам психични отклонения newsm78
И Елина я мъчат зъбите,нощем е много кисела,а и все търси да дъвчи нещо...и естествено пръста на мама й се вижда най-добра "играчка" и без него не може да заспива...Страшна картинка е...Вечер задължително трябва да се гушкаме на спалнята,а тя ми хваща лявата ръка...само не мога да разбера защо все лявата...и ми дъвче пръста Shocked...като се дръпна и почва да нервничи и да реве и няма заспиване до 3-4 часа през нощта....
Хайде,лека и от мен,чее...

# 579
Гутен таг Simple Smile
И ние тази нощ не спахме...
Но за сметка на това почивните дни минават добре. Вчера бяхме на шейна на Боровец. Сега пече едно слънце и може би пак ще изкараме шейната. На гости сме на баба в Самоков и за това има сняг Wink
Днес е прошка... прощавайте и да ви е простено Simple Smile

# 580
Здравейте, мами   Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И от мен " Прощавайте и да ви е простено"  Heart Eyes Hug
Сиси, добре дошла, лека и безпроблемна бременност и леко раждане  Hug
Извинявам се за телеграфния пост, но просто изках да се запиша, а Вики е при батко си и мрънка вече  Heart Eyes

# 581
Здравейте и разкошна да е тая неделя Simple Smile Дори слънце има , макар и с вятър Simple Smile))
Прощавайте за прошката, от опит знам, че тоя празник гарантира поне хубав обяд с любими хора и роднини та още едно хубаво нещо днес Simple Smile

Добре дола на Сисинка, честита нова бременност - да мине леко и сладко Simple Smile

Ще сложа линк за зъбчетата, че гледам доста са ви подкарали , тук има статия дано е интересна :
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=120

Ние сме само с 4 броя от миналата есен, че чак се притеснявам вече. Маги иначе расте на ръст доста бързо и вече е 80 см. висока и може би там отива калцият и не остава за озъбване Simple Smile
Самостоятелното хранене го пробвах още от 8-мия месец - не се получи хич. Сега само ядем плодове и хлебни неща сами от ръчицата и мажем по целия дом, а с лъжицата давам само като е кисело мляко с хляб попара да върти смело. Чудесна терапия с кисело мляко - по лице, шия, ръце Simple Smile много добре се получава. Засега само това, че иначе не си представям колко арт ще стане хола ако заядем някоя доматена супа Simple Smile Малко по натам ...

Ваксината вече спокойно мога да кажа, че ние я понесохме добре без никакви реакции.

dimfand , хареса ли ти TILT-a? Как го намираш?

Вилица, не им обръщай внимание на тия вкиснати от чая госпожи Simple Smile)))) Какъвто си го правят - такъв си им е животът и форума и всичко Simple Smile)) Важното е на тебе да има къде да тие  гот. Мани ги! Свадливите майки с наежената поза Simple Smile Далече, далече от тях , няма ккво да си разваля човек ежедневието. За гледането на деца трябват здрави нерви да си ги пазим, за да са ни щастливи покрай нас децата  Simple Smile

Petq_Mileva, оправяйте се бързо, бързо и леко.

Страхотен ден да е при всички Simple Smile

# 582
Как сте майчета, пак гадно време, а  Confused
Ние преди малко изпратихме мама, че ни беше на гости, и ми е едно такова още по-тъжно Sad Иначе тя дойде в сряда и си имахме 3 дни за нас  - ходихме на кино (на Тилт), на шопинг, до Джъмбо, на вечеря навън и на дискотека  Party Мъжа ми и трите дни беше на работа, но ги съчетахме някак нещата, той не работи много  Laughing
Обаче като включиш на режим "майка" много трудно превключваш  Mr. Green Особено от нощния живот толкова съм отвикнала, че днес съм като газена от валяк  и ми е съвсем смотано Tired
Криси още не ходи милата, иначе много говори и почти всичко разбира, постоянно повтаря след нас като папагал Simple Smile
Не съм чела много назад, вълнуваха ме ОДЗтата цяла седмица, но то пък и какво да им се вълнувам, в нашето ОДЗ има 2 места за набор 2010 и има едни близнаци дето им е първо желание, приема е ясен  Confused Толкова ме хвана яд като видях свободните места, че няма накъде, но това е положението. Честно казано мислех, че приемат поне 50 % от децата, а то се оказа, че няма места и за 10 % от тях, нормално за Абсурдистан.
Ще се върна да чета ако принцесата позволи, целувки на всички  Hug

# 583
Здравейте!
На патерица да поискам прошка и да се оплача   Cry
Лъчко има сополи - гъстички, през нощта повърна, за сега няма температура. А ние щяхме утре да летим за Венеция и да го оставим на баба му. Около обяд ще го водим на лекар и не зная какво да правя. Да го оставим болен на баба му и ние там да се правим, че нищо няма, да го оставим на баба му и тя да се чуди как да се оправя или да останем да си го гледаме и да загубим 350 лв. Не ми е толкова за парите, въпреки че не ми харесва да ги подаря. Гадно ми е, че се разболя. Гадно ми е, че се провалиха плановете. Гадно ми е, че не може да се планира въобще. Естествено с тати почнахме да се поскарваме и да се обвиняваме, къде и как сме го разболели Sad
Извинявайте за понеделнишкия поздрав от нас Sad
Азула, на мен Тилт много ми хареса, краят беше малко претупан и семпъл, искаше ми се да го изиграят по-надъхано, но като цяло страхотна игра, много забавни моменти, драма, колкото да държи в напрежение, хич не беше зле. Ще чакам и лав.нет.
А пък нашите зъби - и ние сме с 4, но първият се показа на 1 г. и 1 м. Не е и много висок - 77 см, но пък и ние не сме Sad Надявам се със спорт по нататък да поизрастне повече от родителите си. В тази връзка съм му поръчала баскетболен кош на фишър прайс (като се замисля аз колко спортна натура съм, трябва него от рано да зарибявам, че да не стане като майка си и баща си фен на дистанционното)
Ще пиша пак.

# 584
Привет!  Hug Тази Баба Марта добре ни подреди с тоя сняг!  Crazy В Пловдив сутринта валеше на парцали направо! Явно скоро няма да има разходки! Sad И ваксината за морбили още не сме слагали. Валентин има гадна кашлица и аз я прихванах, че и малкия покашля от време на време, надявам се, да не се влошат нещата. Това е при нас засега. 

Общи условия

Активация на акаунт