...Елина е доста кротка общо взето,но е като залепена за мен,не можем да се разделим и за 10 минути...На есен живот и здраве ще тръгва на ясла и не знам как ще се справим...Иначе зъбчета няма много...Имаме си само 3 зъбчета,две отдолу и 1 отгоре...Все още я кърмя,но не знам сега с бременността дали ще има проблеми,май ще се наложи да я отбия...А и то е крайно време вече,мисля че достатъчно дълго е кърмена...С махането на памперса сме до никъде...Малко след като стана на годинка започнах да се опитвам да я слагам на гърне...и преди това я бях слагала,но тя пищеше само да го видеше и се отказах,сега пак започнах....Има някакво подобрение,като я сложа на гърнето си върши работата,но тя сама никога не си казва и показва,а аз не винаги мога да я позная кога й се ходи до "тоалетна"...Залъгалката също ни е проблем,Лина не може да заспива без нея,постоянно си я търси,когато откажа да й я дам започва да мрънка и да се тръшка...Иначе пък се научи да пие вода от чаша...Думички казва май доста....мама,баба,тати,дай,да,не,няма,чао,айде и ам-ам...Е,не ги произнася правилно,но....То е ясно.
!
. Приемам слънцето с отворени обятия:).
. Чакам пролетта с огромно нетърпение! 

Да идва най-после топлото време. Гледах днес имало класиране за яслите, но ние разбира се не сме приети. Всъщност аз кандидатствах само за една защото ни е близо. Другите ми се виждат твърде далеч. Но пък тук има само 6 свободни места. Не че много ми се иска, но от друга страна ще се научи на самостоятелност, пък и е точка за градината. Дала съм срок на мъжо до 2013 да става редовен студент та да прибавим точка към тези дето ги имаме и дано ни приемат в градината.
Вкъщи сме като в затвор...А и Лина ме побърква,а както беше и болна миналата седмица...хич не сме излизали...не знам как все още нямам психични отклонения 
Дори слънце има , макар и с вятър
))
много добре се получава. Засега само това, че иначе не си представям колко арт ще стане хола ако заядем някоя доматена супа
Малко по натам ...
)))) Какъвто си го правят - такъв си им е животът и форума и всичко
)) Важното е на тебе да има къде да тие гот. Мани ги! Свадливите майки с наежената поза
Далече, далече от тях , няма ккво да си разваля човек ежедневието. За гледането на деца трябват здрави нерви да си ги пазим, за да са ни щастливи покрай нас децата

Иначе тя дойде в сряда и си имахме 3 дни за нас - ходихме на кино (на Тилт), на шопинг, до Джъмбо, на вечеря навън и на дискотека
Мъжа ми и трите дни беше на работа, но ги съчетахме някак нещата, той не работи много 

Надявам се със спорт по нататък да поизрастне повече от родителите си. В тази връзка съм му поръчала баскетболен кош на фишър прайс (като се замисля аз колко спортна натура съм, трябва него от рано да зарибявам, че да не стане като майка си и баща си фен на дистанционното)
Тази Баба Марта добре ни подреди с тоя сняг!
В Пловдив сутринта валеше на парцали направо! Явно скоро няма да има разходки!
И ваксината за морбили още не сме слагали. Валентин има гадна кашлица и аз я прихванах, че и малкия покашля от време на време, надявам се, да не се влошат нещата. Това е при нас засега.