ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
little rabit, добрутрооо - виждам, че само ти си тук. То вече към обяд върви, ама ние се събудихме в 10.30ч. Ще кажете - супер! - ама пък за сметка на това пак цяла нощ имаше мрънкане и въртене. По едно време вече съвсем се разбудих (докато опитвах да набутам биберон в малката ревяща устичка), размислих се над нещата от живота и ми се видя едно безобразно... Шанс за ясла - никакъв за момента, доходите ни бавно (бързо май е по-добра думичка) и упорито вървят към нула, да не кажа към -5,000лв, че не сме ги изплатили... Опитвам се да мисля в посока "работа", ама на кой да си оставя детето да ми го гледа? Лелеееее, свят ми се зави от мислене в 4ч през нощта. Полежах, повъртях се, малкото захърка, силно хапейки биберона (на моменти имам чувството, че ще го отгризне някое парче, толкова е настървен напоследък), та включих телевизора. Зазяпах се в една мадама и как и става лошо от мисълта, че ще открива и закрива ревю на Кристиян Одижие (явно съм доста назад, не бях чувала за него). Накараха я да мине по бански по Сънсет булевард, вкараха я в супер-магазин за бельо, водиха я по разни радиопредавания... Какво да ви кажа - да й имам работата, да й имам проблемите Grinning!
Майките от Източна България, чувам страшни ветрове при вас?
И акция за колани по задните седалки почвала пак - как ще удържам дребно на неговото столче, представа нямам. То ние и без това излизаме за кратко, уж наблизо и само вечер (пък и не всяка вечер) с таткото. Надявам се за толкова да се справя, че кусур и глоби сега...
Чакак с нетърпение да пробие това зъбче дето зверски ни мъчи в момента! После предполагам и други така ще чакам...
Изчезвам да си допия кафето, а междувременно - добрутро и на другите дето са се появили из форума Simple Smile!

# 586
Буриту, добър ден.Димфанд(как ги измисляте тези имена, трудно ми е да ги изричам  Laughing), Буриту, горе главата  Hug Всеки има такива моменти, ще минат.Димфанд за колко време щяхте да ходите?Ако е за кратко едни сополи не са чак толкова страшни, баба му на детето все пак е отгледала деца, нали? Ако пък решите да останете, няма страшно други почивки ще имате. Пък и ако се притеснявате, надали ще изкарате хубаво. Вярно 350 лв. не са малко пара, но се печелят.
Буриту и мен ме наблягат такива мисли. Както не искаме да даваме малкият на ясли, ето тези два месеца малко сме зле с парите, че не са ми изплатили още втората година майчинство от януари. Та си мисля, как ще го караме 3 година изобщо без майчинство, колкото и да е малко поне покрива малко разходи.Моля се мъжът ми да има работа, за да избутаме. Praynig
 Аууу, днес времето наистина е отвратително. такъв сняг се изсипа, че не е истина. Но спря. А вчера такова хубаво временце беше  Party, ако не броим вятъра дето духаше. Искам вече лято!!!!

# 587
  • София
buritu, изчисти си кутията, опитах се да ти пратя съобщение по повод детските градини. Вече помагам на една мама от форума и си предлагам помощта и на теб, ако искаш, за кандидатстването  Hug Системата е сложна и гадна, но все пак някакви шансове за прием има, не са нулеви  Peace

# 588
Отдавна не съм писала, но просто не ми остава време за форума(ама във ФБ си пописвам)
... Crazy Само по прочитам отгоре, отгоре.

Днес бяхме най-накрая да й сложат ваксината за шарките. Плака много, по-скоро от страх от ЛЛ Simple Smile  Другия месец иска да ни слага Синфлориксът - все си мислех че ще го сложат на 18 месеца, заедно с Пентаксима, ама явно не съм разбрала.

Днес за пръв път взехме и кухня - хареса й; и аз съм доволна, че пюретата нещо взеха да не й харесват. Предпочита сготвено.

За ясла - ще тръгваме септември, колкото и да не ми се иска, но нямаме избор. Добре, че свекърва ми работи в детската градина, та имаме допълнителни точки, иначе, не знам, направо не ми се мисли...

Добре дошли на новите мами  bouquet

# 589
Добър ден! Време е за второто кафе за деня.

Момичета, така ако продължават нещата ще пишем темата до втория рожден ден! Ама моля ви вземете по-често да пишете. То аз този отговор го пиша от обяд... Но нещо се ядосах на мъжа та нямам нерви сега, а и забравих какво щях да пиша.
Хубав ден!

# 590
renxy, няма да я пишем темата до втория рожден ден - ние с теб все се разписваме, та до юни може и да ни е нужна нова темичка;). И мерси за кафето - време ми беше!

# 591
Нещо съм зациклила в едни черни мисли. Лошото е, че не само студа и висенето вкъщи са причината. В сряда независимо от прогнозите за арктически студ трябва да пътуваме до Пловдив, толкова време вече все го отлагаме. Та който има в излишък положителна енергия може да ни прати малко Praynig
Дилянка пощурява без излизане. Тясно ù идва, не се изморява, трудно заспива, зъбки я мъчат. Ето, два-три ходихме тук-там, тича из разни молове и вечер заспива нормално и спи цялата нощ. Но вън навлечена с космонавт и ботушки ù идва трудно ходенето.
Стигнах до извода, че трябва да се върна на работа август-септември. Ще поговоря с шефките кога могат да ме вземат, уж официално ме искат. Това значи да освободят едно от момичетата, неприятно, но и без това едната ми е казвала, че само чака да се върна и да напусне. И трябва да приемат Дилянка в яслата, разбира се.
Ветрове... то тук си духа често. Предиобед ходихме до лабораторията, нямаше още страшни ветрове.

# 592
aniTakova, не малко, а Много положителна енергия ти пращам!

# 593
АniTakova, много стиснати палци и от мен  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и не се предавай на черните мисли. Ако можем с нещо да ти помогнем тук в Пловдив, само кажи, насреща сме.

Иначе днес поне не беше чак толкова студено, валя сняг, показа се слънце, после пак заваля, мартенска му работа. Габриела и тя пощурява вкъщи и не спи много, като не е изморена. Затова днес я изведох. Взехме кухнята и после поигра пред блока в снега. Следобеда спа 2 часа, което за нас си е направо постижение.
Аз също ще се връщам на работа септември, ще поработя месец, а после ще си ползвам отпуската и горе-долу ще го докараме до края на годината. Не знам вие как се оправяте, но с тая минимална заплата при нас е зле положението. С два кредита сме, мъжа ми и той с тая криза, нещо го цакат със заплатата, та няма начин, трябва да се работи. Ще видим и с яслите какво ще е положението. Затова buritu, Ани, не сте единствени с тези мисли около работа, ясли и т.н. Явно всички сме на едно дередже.
Хайде, лека нощ и не го мислете много! Все някак ще се оправим  Hug

# 594
Аз  да  съм  първа  ЧЕСТИТ 8ми  МАРТ  bouquet Много  обичани  и глезени.  Явно  всички  сме  на  едно  положение - одз,  връщане  на  работа,  минималните  пари  които  ще  ни  дават  за  това,  че  си  гледаме  децата. Е  все  пак  живеем  в  БГ. До  ноември  бяхме  в  Германия, там  най-разпространената  работа  за  една  жена  е  майка  и  домакиня. Няма  проблем  ако  искаш  детето  ти  да  ходи  на  ясла  и  градина, дори  и  ако  желаеш  идват  вземат  го  от  вкъщи  и  ти  го  връщат. Размечтах  се, е  ще  видим  живи  и  здрави тази  година  може  и  да  не  се  върнем, ако аз  понауча  поне  малко  езика  е  и  мъжа  да  е  във  форма. Е  ние  сме  по  добре  малката  почти  няма  сополи  и  не  кашля. 

# 595

Честит празник и от мен, момичета!!!!Бъдете живи, здрави и мноого обичани и от мъжете и от дечицата ви!! Hug
Такова слънце грее навън да не повярваш. Не сме толкова лоши пък   Mr. Green Ани много положителна енергия и от нас  Hug Както каза Куин ако имаш нужда от нещо, обаждай се. А може и само за да се видим  Peace Тази сутрин си получих подаръка и цветето. Една хубава голяма роза, любимото ми цвете. Така че не се отчайвате мами, мъжете могат да се научат на някои неща, стига да сме упорити  Mr. GreenРенкси, Буриту ще пишем по 10 пъти на ден и ще я изпишем темата  Crazy Желая ви приятен и изпълнен с приятни емоции ден. Аа,  забравих да споделя, във фб снощи писах, но за мамите, които не четат там. Вчера щерката ме разплака, милата.Беше събрала в ръчичката спестените 15лв и ми ги предлага да си купя нещо. А като знам как обича да има пари и се радва като си събере.... CryЕто в такива моменти за пореден път се уверявам, че няма нищо по-хубаво от децата ти.

# 596
Честит 8-ми март на всички в темата! Много положителни емоции, сбъднати желания и приказни мигове желая!   bouquet

# 597
Честит 8-ми Март Дами!Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени!Съхранете женствеността и лъчезарието си! Обичайте и бъдете обичани!  bouquet

# 598
Честит Ви 8-ми март и от мен!
nikikol82, добро ти е момичето и грижовно!
Моят ревливец тази нощ поспа. Доволна съм - спах и аз. Явно обаче сънят ми не е бил особено спокоен, че сънувах някакъв екшън. Все са ми едни филмирани сънищата. Така като сънувам някаква простотия и се сещам как съм се смяла с майка ми: сънувала, че интервюира Горбачов;). Това още в ония времена на перестройка. Беше толкова доволна сутринта, все едно верно са си пили кафето с човечеца:D
Друго за дребното да кажа - яде бисквитена торта и сега разнася един статив, който "приватизира" от баща си. Като казвам "приватизира", имам предвид - директно го счупи и вече си е негов. Каква е таз любов към стативите не знам, ама да си беше избрал и на погачата, а той - отверка.

# 599
Честит 8 март на всички дами и мами! newsm51
Благородна завист към всички майчета с по-големи деца и подаръче от тях! Hug
А на всички останали - щастливи детски очички и любящи съпрузи!

Буриту, Ники, Куин, благодаря Hug То "мероприятието" е отработено вече 3 пъти, но все има за какво да се притеснявам. Не знам дали ще имаме дупка от свободно време, по-скоро - не, но може да пишете някой гсм на ЛС.
Буриту, да се амбицираме и именния ден на децата, Цветница, да е в нова тема Laughing

Общи условия

Активация на акаунт